doddy Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Do schroniska w Szczecinie trafiła sunia szczeniak 3 miesięczna błękitna pręgowana z białymi znaczeniami. Sunia jest ufna do ludzi, zwierząt się boi. Szczeniaczek był prezentem dla dziadka zakupionym na giełdzie... Asia ze Szczecina przetrzyma sunie 2 dni. W ciągu 2 dni sunia musi dojechać do Warszawy. Niestety w Szczecinie panuje parwowiroza, która dziesiątkuje szczeniaki. Sunia nie ma szans... Pilnie potrzebny więc transport. W Warszawie możemy ją odebrać choćby jeszcze dziś. Jutro będą zdjęcia niuni. Quote
doddy Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Podnoszę pilnie z prośbą o transport. Quote
doddy Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 SUNIA JEST DO ADOPCJI!!! Jeśli ktoś może jej zapewnić dom stały lub tymczasowy na już proszę kontaktować sie z Asią: 601 803 320 Asia jest ze Szczecina. Oprócz domu stałego lub bliższego tymczasu szukamy transportu. My możemy jej dać dom tymczasowy w Warszawie. Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Napiszę do Gabryjelli ona studiuje w Szczecinie, a mieszka w Warszawie... Ma też amstafkę, moze akurat... Quote
doddy Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Sunia ma 2 dni na odebranie jej ze Szczecina. Gabryjella jesli możesz ją przetrzymać do czasu Twojego przyjazdu to byłoby super. W tym czasie postaramy sie zrobić wszystko by może sunia znalazła dom w Szczecinie. Czy jesteś w stanie zabrać sunię w najbliższych dniach do siebie? Quote
doddy Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jest u Asi. Tel do Asi podałam wyżej. Super, że ją przetrzymasz. Ja mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie dom i nie będzie musiała jechac do Wawy. Quote
doddy Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 I wypowiedź Asi: mala ma niezly charakterek i kurcze probuje mi atisa ustawiac hi hi.mam wrazenie ze ona nigdy sie nie zmeczy- byc moze przez to ze jest wnowym miejscu i jest drugi pies. ale o spaniu jak narazie mozna zapomniec w klatce grzecznie siedzi choc ma odskoki ze zaczyna szcekac. aha wie co to jest smycz, obroza i do czego sluzy.zalatwia sie od razu jak wyniesie sie ja na trawink natomiast siku robi w domu bez zadnego piszcenia Quote
doddy Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Gabryjella rozmawiałaś z Asią? Sunia dostała wstępne imię ZOŁZA. Ciekawe dlaczego :evil_lol: Quote
akucha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!!!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Gabi, ja Cię kocham normalnie!!!! Ale jak Ty ją oddasz, to ja nie wiem :evil_lol: Ona jest taka cudowna!!!! A niech tam sika na zdrowie, szczeniaczka jeszcze, ciocia Gabi wybaczy :lol: Ci jeszcze robi??? Jaka jest??? Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jest przesliczna :))) Na temat prezentów postaram sie zmilczec, choc jezyk mam w siniakach od przygryzania :mad: Ganryello, jeszcze impregnaty powinnas kupic w duzych ilosciach, takie maluchy to faktycznie przemakające bardzo są :D Quote
akucha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zołza teraz śpi, ciekawe, czy Gabi w nocy pochrapie sobie? :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gabi, jakie w końcu imię ma mała? I jaki napis sobie życzysz? Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 bedzie sprawdzac, czy oddycha...:evil_lol:, jak to przy niemowlaku :D Quote
Kasia25 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 co myślicie o tym? to tylko tak na szybko, może coś podpowiecie???? Quote
akucha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Może "Jestem, radoość, beztroska - złap mnie!!!" Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kasiu, ten napis jest trochę malo czytelny, przy tych literkach i takiej wielkosc, ciezko przeczytac to troszke...a moze przez cieniowanie...ja sie czesci domyslilam :) Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a klopsik chyba z dziecięcia jest niezly, prawda...? ona jest przesliczna...zauwazyliscie :loveu:?? Quote
Kasia25 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Prześliczna, prześliczna!!!! Skoro Gabi poszła spać, to mam do jutra czas, czekam na propozycje:diabloti: Akucha, jutro jeszcze z Twoim napisem pokombinuje A na razie jeszcze TO Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 oo teraz jest super :))i napis tzn tekst i bardzo dobrze widoczny..:) I niech malenka znajdzie domek jak najszybciej :) Quote
Kasia25 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Słodka Zołza z charakterrkiem:lol: Gabi, przejdziesz się do Atosa?:modla: Quote
t_kasiek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :loveu::loveu::loveu:jejku jaka ona cudna !! jestem pewna, ze szubciutko znajdzie odpowiedzialnego pana, ktory bedzie potrafil ja wychowac na madra lecz kochajaca zabawy psinke !! Quote
Kasia25 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej, Zołza! Smaczna ta Ciocia chociaż?????? Quote
julqa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 pewnie czysci sobie ząbeczki i nie ma czasu odpisywać:evil_lol: "słodka" niunia, gdybym powiekszyla mieszkanko:cool3: to bym chetnie psice wziela,a moj psiak wreszcie znalazł by godnego rywala w przesciganiu sie na pomysł zabawy:diabloti: Quote
Kasia25 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Co za ślicznota, mniamuśna!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Gabi, wymyśliłaś napis? Robimy nowy baner!!!! Quote
Recommended Posts