Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Szczecinie trafiła sunia szczeniak 3 miesięczna błękitna pręgowana z białymi znaczeniami.
Sunia jest ufna do ludzi, zwierząt się boi.

Szczeniaczek był prezentem dla dziadka zakupionym na giełdzie...

Asia ze Szczecina przetrzyma sunie 2 dni. W ciągu 2 dni sunia musi dojechać do Warszawy. Niestety w Szczecinie panuje parwowiroza, która dziesiątkuje szczeniaki. Sunia nie ma szans...

Pilnie potrzebny więc transport. W Warszawie możemy ją odebrać choćby jeszcze dziś.

Jutro będą zdjęcia niuni.

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SUNIA JEST DO ADOPCJI!!!
Jeśli ktoś może jej zapewnić dom stały lub tymczasowy na już proszę kontaktować sie z Asią:
601 803 320
Asia jest ze Szczecina.

Oprócz domu stałego lub bliższego tymczasu szukamy transportu. My możemy jej dać dom tymczasowy w Warszawie.

Posted

Sunia ma 2 dni na odebranie jej ze Szczecina. Gabryjella jesli możesz ją przetrzymać do czasu Twojego przyjazdu to byłoby super. W tym czasie postaramy sie zrobić wszystko by może sunia znalazła dom w Szczecinie.

Czy jesteś w stanie zabrać sunię w najbliższych dniach do siebie?

Posted

Jest u Asi. Tel do Asi podałam wyżej.
Super, że ją przetrzymasz. Ja mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie dom i nie będzie musiała jechac do Wawy.

Posted

I wypowiedź Asi:
mala ma niezly charakterek i kurcze probuje mi atisa ustawiac hi hi.mam wrazenie ze ona nigdy sie nie zmeczy- byc moze przez to ze jest wnowym miejscu i jest drugi pies. ale o spaniu jak narazie mozna zapomniec w klatce grzecznie siedzi choc ma odskoki ze zaczyna szcekac.
aha wie co to jest smycz, obroza i do czego sluzy.zalatwia sie od razu jak wyniesie sie ja na trawink natomiast siku robi w domu bez zadnego piszcenia

Posted

Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!!!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Gabi, ja Cię kocham normalnie!!!!
Ale jak Ty ją oddasz, to ja nie wiem :evil_lol: Ona jest taka cudowna!!!!

A niech tam sika na zdrowie, szczeniaczka jeszcze, ciocia Gabi wybaczy :lol:

Ci jeszcze robi??? Jaka jest???

Posted

Jest przesliczna :)))
Na temat prezentów postaram sie zmilczec, choc jezyk mam w siniakach od przygryzania :mad:
Ganryello, jeszcze impregnaty powinnas kupic w duzych ilosciach, takie maluchy to faktycznie przemakające bardzo są :D

Posted

Prześliczna, prześliczna!!!!
Skoro Gabi poszła spać, to mam do jutra czas, czekam na propozycje:diabloti:
Akucha, jutro jeszcze z Twoim napisem pokombinuje
A na razie jeszcze TO

Posted

:loveu::loveu::loveu:jejku jaka ona cudna !!
jestem pewna, ze szubciutko znajdzie odpowiedzialnego pana, ktory bedzie potrafil ja wychowac na madra lecz kochajaca zabawy psinke !!

Posted

pewnie czysci sobie ząbeczki i nie ma czasu odpisywać:evil_lol:

"słodka" niunia, gdybym powiekszyla mieszkanko:cool3: to bym chetnie psice wziela,a moj psiak wreszcie znalazł by godnego rywala w przesciganiu sie na pomysł zabawy:diabloti: