KateBono Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 supergoga napisał(a): Pani ktora juz raz zrezygnowala teraz od nowa chce? MOze w innym miejscu nie dostała? Nie wiem, mam mieszane uczucia. Ja juz bym Rafcia tam nie dała ale decyzję zostawiłam tobie Gosiu i dlatego wysłałam ci ankietę. Quote
BeaBono Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ta pani z Wrocławia wczoraj drugi raz napisała, że rezygnuje z adopcji. Dziwna taka - chce... nie chce... chce... nie chce... Quote
ania z poznania Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Albo lekko :stupid::diabloti: Quote
What May NN Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mam info, że Rafcio od rana był u weta na kroplówce, biedak się zatruł czy coś - lekka gorączka i wymioty.. tragedii nie ma, ale dla bezpieczenstwa kroplowe dostal.. Quote
What May NN Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mały zdrowy, się okazało, że to reakcja alergiczna była! nie wiemy jednak na co.. Quote
supergoga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Oby juz bylo ok. I domek oby się znalazl. A ja za chwilę robie kolejny wątek z blaganiem o pomoc. Foksterierka drobinka po wypadku - nie mam pomysłu i powoli kasy... Quote
What May NN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 z Rafciem już wszystko ok! powiedzcie dlaczego nie ma zadnych pytań o niego? przecież on taki superpies jest! Quote
eloonia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Przed chwilą dzwonili do mnie państwo zainteresowani adopcją Rafcia... podałam nr do Piotra - trzymajcie kciuki... Sprawdziłam, że na stronie fundacji nadal jest podany kontakt do mnie w sprawie adopcji... może w ogłoszeniach też gdzieś został jeszcze :) Edited February 21, 2012 by eloonia Quote
supergoga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Oj przepraszam, ale nie wiedzialam jaki podac, bo tam tylko numery wolontariuszy sie pokazują. To może na stronie niech zostanie. A w Tablicy zmienie, tylko zapomnialam numeru p. Piotra. Quote
eloonia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mi to generalnie nie przeszkadza, "śledzę" wątek więc mniej więcej wiem co młody sobą reprezentuje, a jak po rozmowie ze mną są zainteresowani nadal to po prostu podaję kontakt do aktualnego DT ;) i już :) Quote
supergoga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dzieki! Oby wreszcie ktos sie zakochal Quote
What May NN Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wiem, że potencjalny dom w rozmowie brzmi ok, dt posłał ankietę.. eloonia - oni mieszkają na łazarzu, więc może znajdziesz chwilę na wizytę pa jesli ankieta będzie ok?? Quote
KateBono Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Do mnie napisał pan z Poznania (Spławie) w sprawie adopcji Rafcia. Wysłałam ankietę. Czekam na odpowiedź. Edited February 21, 2012 by KateBono Quote
jechorekoppl Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witam wszystkich, pani z Łazarza na ankietę nie odpisuje i właściwie wcale mnie to nie dziwi... taka trochę za szybka była jak dla mnie... Quote
What May NN Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pyrdka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Rafciu jest przecudny. Ludzie chyba nię maja oczu. Ten nochal to zacałować można. Quote
KateBono Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pan z Poznania odezwał się - rozmawiałam z nim, domek dla Rfcia wydaje się super, odpowiedział na ankietę - też ok. Teraz tylko wizyta p/adopcyjna i jak będzie ok. to chłopak ma domek. Kto zrobi wizytę? Quote
Recommended Posts