Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
Na allegro psów wstawiać nie wolno...zgodnie z ustawą.

Wiem. Ale mi to wisi, za przeproszeniem. W weekend nie będzie miał kto usunąć. W poniedziałek rano sama usunę.

Sesja "chustkowa" nie bardzo nam się udała, bo Rafcio jest zbyt żywiołowy i ani myśli spokojnie pozować.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie widze tej aukcji z linku?
Nie wystawiajcie, skoro nie mozna (zgadzam sie akurat z nimi, to portal handlowy a handloać psami nie wolno). Moga zawiesic konto..
Zdjęcoa zaraz wymienie, fajne są.

Posted (edited)

Nie widzisz aukcji, bo jeszcze jej nie ma. Mam ją w zaplanowanych (i widzę po zalogowaniu), ma się pojawić w piątek o 18.00.

Edited by BeaBono
Posted

Ale małe cudo...dopiero trafiłam na wątek, śliczny jest szkrab, zdjęcia zdjęciami, ale takie maluchy najładniej wyglądają na żywo :) trzymam kciuki za dobry domek

Posted

Skontaktowała się ze mna pani z Wrocławia - chciała adoptować Rufcia i nawet po niego przyjechać. Po rozmowie wysłałam ankietę i zamiast wypełnionej ankiety przyszedł mail:

[FONT=Arial] " Witam,oświadczam że rezygnuję z adopcji psa. Pozdrawiam " [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

KateBono napisał(a):
Skontaktowała się ze mna pani z Wrocławia - chciała adoptować Rufcia i nawet po niego przyjechać. Po rozmowie wysłałam ankietę i zamiast wypełnionej ankiety przyszedł mail:

[FONT=Arial] " Witam,oświadczam że rezygnuję z adopcji psa. Pozdrawiam " [/FONT]

Pewnie ankieta za trudna:cool3:

Posted

KateBono napisał(a):

A to jedna z tych pań, które dzwoniły do mnie w niedzielę... lepiej, że zrezygnowała od razu a nie np. tydzień po zabraniu smarkacza do domu :]
Druga pani z Poznania była -> wiem bo ze stacjonarnego zadzwoniła ;)

Posted

Przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu-dla ostatniego szczeniaczka z wątku ponizej. Bardzo pilne. Bardzo proszę o kontakt na pw lub maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl tel. 508-063-271
wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/219689-Piękna-wygłodzona-Anda-w-typie-psa-gończego-i-jej-szczeniaki-szukają-domów!!!
POMÓŻCIE -PROSZĘ!
PAŃSTWO WYDAJĄ SIĘ NAPRAWDĘ SUPER! A SZCZENIAKI NIE MAMY GDZIE DAĆ

Posted

[quote name='Zofija']Przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu-dla ostatniego szczeniaczka z wątku ponizej. Bardzo pilne. Bardzo proszę o kontakt na pw lub maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl tel. 508-063-271
wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/219689-Piękna-wygłodzona-Anda-w-typie-psa-gończego-i-jej-szczeniaki-szukają-domów!!!
POMÓŻCIE -PROSZĘ!
PAŃSTWO WYDAJĄ SIĘ NAPRAWDĘ SUPER! A SZCZENIAKI NIE MAMY GDZIE DAĆ

Byłam z KB. Mały może jechać. Domek w porządku.

A to wiadomość z dt Rafcia:

Rafcio na dzieci zareagował bardzo entuzjastycznie - elmo, Rafi i nasz Jaś fruwają po całym domu ;). Na razie wszystko jest ok.

ps. Elmo to sfatygowany pluszak Rafiego.

Posted

WZględy techniczne. Ma teraz wiecej biegania, a temperament ma i musi ganiać.
Oby domek sie znalazł.
Pani ktora juz raz zrezygnowala teraz od nowa chce? MOze w innym miejscu nie dostała? Nie wiem, mam mieszane uczucia.