Boogie Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 jasniejszy maluch cały czas szuka domu Quote
supergoga Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Serdelek już nie szuka, właśnie pojechal do swego domu. Mam nadzieję, że na zawsze, bo z kolei wraca Majka. Quote
Boogie Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Aaa, czyli terierkowate w domach. Super! Zmieniam tytuł. Quote
snuszak Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='supergoga']Serdelek już nie szuka, właśnie pojechal do swego domu. Mam nadzieję, że na zawsze, bo z kolei wraca Majka.[/QUOTE] jak to??? ma wątek, co się stało? Quote
KateBono Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Wątek został zamknięty jak wrócił Tytus z adopcji Quote
supergoga Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 To nie ta Majka, to szczeniorka 3 miesięczna która pojechała do domu tydzień temu. Quote
KateBono Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='supergoga']To nie ta Majka, to szczeniorka 3 miesięczna która pojechała do domu tydzień temu.[/QUOTE] Uff.!!! To odetchnęłam, bo już myślałam że może być " zwrot " Kajka i Balko Ale ludziska to nieodpowiedzialni są :shake: - nie mogą popracować z psiakiem żeby kociska nie gonił, przecież to 3 miesięczne "niemowlę" i napewno robi to dla zabawy. Nasze terorysty już pierwszego dnia jak przyjechały na DT to goniły ciciasy............ Quote
What May NN Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='supergoga']Serdelek już nie szuka, właśnie pojechal do swego domu. Mam nadzieję, że na zawsze, bo z kolei wraca Majka.[/QUOTE] a serdel będzie miał super dom :-) będzie na pewno na szkolonka chodził i na pewno pozna Saurona i Tytka ;-) Quote
What May NN Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no i mamy kolejny zwrot z adopcji! :-( masakra jakaś! Quote
eloonia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ano mamy, chociaż uważam że lepiej teraz niż za pół roku... jak np. Jantarek :] Quote
What May NN Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='eloonia']Ano mamy, chociaż uważam że lepiej teraz niż za pół roku... jak np. Jantarek :][/QUOTE] niby tak, ale głupota ludzi i nieodpowiedzialność zwalaja mnie z nóg! Quote
What May NN Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='snuszkak']wrócił kolejny???? nieeee[/QUOTE] tak, wrócił Rafcio, który ekspresem znalazł dom.. :-( Quote
supergoga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Rafci9o przyjedzie a może juz jest u KateBono, nie bylo wyjścia. Druga szczeniorka jest w hotelu. Jasna cholera i tyle. Quote
BeaBono Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Już jest. Powód oddania - "narobił dużo szkód" :angryy: Quote
BeaBono Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Dziwny ma zapach. Jakby go czymś wyperfumowali... Najgorsze, że on już wychodził, a nie ma szczepień. Edited January 16, 2012 by BeaBono Quote
supergoga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mieli to zrobić. Kurcze. Trzeba będzie w tygodniu podjechac. Jakiej on wielkosci jest bo na zdjęciach trudno oreślić. I napiszcie cos o zachowaniu, jak poznacie lepiej. Robie ogloszenie na stronie - znaczy zrobilam. Przydaloby mu sie na portalach... Quote
BeaBono Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Na razie, to od Doduli2 głowa mi pęka. Piszczy, miauczy, szczeka przez cały czas, z króciutkimi przerwami (Solka też daje do wiwatu, a co se będą żałować). Żałuję, że nie mamy jakiegoś suszonego gryzaka (spaniele zeżarły łapki). Może mały by się nim zajął i dał odpocząć uszom. To będzie ciężka noc. Wielkość docelowa - średniak ok.12-15kg. Bardzo garnie się do człowieka. Z psami... Pepsi nawarczała na Rafiego, Gufi natomiast zachowywał dystans (ni pies, ni wydra, woń przedziwna). Edited January 16, 2012 by BeaBono Quote
eloonia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='What May NN']tak, wrócił Rafcio, który ekspresem znalazł dom.. :-([/QUOTE] ...i ekspresem wrócił :( Quote
supergoga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A jak z kotami? Goni bardzo? Gryzaki - hmm, nie pomyślalam żeby Wam przywieźć a cos w domu mam. Nie myslalam że będzie darł ryja nawet z czlowiekiem. Quote
BeaBono Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Koty - nie, jeszcze nie pogonił, ale nie wykluczam, bo jest zainteresowany. Dałam mu Kacpra do obwąchania. Quote
supergoga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Daj znac kiedy sie wyciszy. Ja obszukuje dla niego tymczas, żeby Was nie męczył, bo wczesniej nie mialam jakoś pomyslu, tak to szybko było. Quote
KateBono Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='supergoga']Daj znac kiedy sie wyciszy. Ja obszukuje dla niego tymczas, żeby Was nie męczył, bo wczesniej nie mialam jakoś pomyslu, tak to szybko było.[/QUOTE] Pogięło cię ciotka jak już przywiozłaś to nie oddamy a tymczas to szukaj do Majki żeby w hotelu nie była Quote
Recommended Posts