Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']Serdelek już nie szuka, właśnie pojechal do swego domu. Mam nadzieję, że na zawsze, bo z kolei wraca Majka.[/QUOTE]

jak to??? ma wątek, co się stało?

Posted

[quote name='supergoga']To nie ta Majka, to szczeniorka 3 miesięczna która pojechała do domu tydzień temu.[/QUOTE]

Uff.!!! To odetchnęłam, bo już myślałam że może być " zwrot " Kajka i Balko
Ale ludziska to nieodpowiedzialni są :shake: - nie mogą popracować z psiakiem żeby kociska nie gonił, przecież to 3 miesięczne "niemowlę" i napewno robi to dla zabawy.
Nasze terorysty już pierwszego dnia jak przyjechały na DT to goniły ciciasy............

Posted

[quote name='supergoga']Serdelek już nie szuka, właśnie pojechal do swego domu. Mam nadzieję, że na zawsze, bo z kolei wraca Majka.[/QUOTE]

a serdel będzie miał super dom :-)
będzie na pewno na szkolonka chodził i na pewno pozna Saurona i Tytka ;-)

Posted

Mieli to zrobić. Kurcze. Trzeba będzie w tygodniu podjechac. Jakiej on wielkosci jest bo na zdjęciach trudno oreślić. I napiszcie cos o zachowaniu, jak poznacie lepiej. Robie ogloszenie na stronie - znaczy zrobilam. Przydaloby mu sie na portalach...

Posted (edited)

Na razie, to od Doduli2 głowa mi pęka. Piszczy, miauczy, szczeka przez cały czas, z króciutkimi przerwami (Solka też daje do wiwatu, a co se będą żałować). Żałuję, że nie mamy jakiegoś suszonego gryzaka (spaniele zeżarły łapki). Może mały by się nim zajął i dał odpocząć uszom. To będzie ciężka noc.
Wielkość docelowa - średniak ok.12-15kg.
Bardzo garnie się do człowieka.
Z psami... Pepsi nawarczała na Rafiego, Gufi natomiast zachowywał dystans (ni pies, ni wydra, woń przedziwna).

Edited by BeaBono
Posted

[quote name='supergoga']Daj znac kiedy sie wyciszy. Ja obszukuje dla niego tymczas, żeby Was nie męczył, bo wczesniej nie mialam jakoś pomyslu, tak to szybko było.[/QUOTE]
Pogięło cię ciotka jak już przywiozłaś to nie oddamy a tymczas to szukaj do Majki żeby w hotelu nie była