AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Nie ziostaje :placz: Szukam domku, najdalej w mojej klatce :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No to tak jakby był u Ciebie :lol: :lol: Quote
AgaZ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Śliczny boksiur,a jak zostaje w pobliżu klatki to superek:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 No właśnie nie ma takiego domku, jutro z kałachem idę na rozmowy :cool3: Quote
basia0607 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Aga ! Gadaj szybko czy zostaje u Ciebie ,bo ja tu urabiam babkę na niego. Odszedl jej boksio i bardzo teskni. Quote
la_pegaza Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Basia urabiaj :) Chester szuka domu :modla: Quote
Kitka20 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale świetny pręgusek i ogonek ma:loveu: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Basia u mnie póki co nie zostaje, dojdzie do siebie, podlecze go, bo mi jego nóżki spokoju nie dają, jakieś koślawki, mała ropka z siusiaka, musze z tym powalczyć, ale domek mam na oku. Panią ciśnij znajdziemy coś dla niej! Chestera dom to musi być pączek w maśle :loveu: (jak każdego fafelka) Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hmm ..... i gdzie mały boksio dzisiaj będzie spał? :p Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Nooo dzisiaj to z nami w łóziu, nie wiem czy to wychowawcze i nie wiem czy będzie chciał, ale widze że Marcin to jego szef teraz. Jego noga to naj naj poduszka. Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Skąd ja to znam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Puk, puk... nie, żeby być natrętem, ale przydałyby się jakieś newsy :razz: Quote
basia0607 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Babka nie dala sie urobić,caly dzień jest poza domem ,a syn znalazl prace w Gdansku.Pies bylby cały dzien sam. Aga , pokochałas juz tego psa -cieżkie bedzie rozstanie.Dlatego ja nie biorę żadnego psa na tymczas ,bo nie moge pózniej oddać! Zwierzat nie rozmnażam ,bo młodych też bym nie oddała.Chyba ,że znalazłabym dom lepszy od mojego ,ale jak taki znależć i miec pewność. Quote
AgaiTheta Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 U nas spokojnie. Dzisiaj super dzień!!!! Chester to mega grzeczny boksio. Teraz zasnął pierwszym głębokim snem. Chrapie i chrząka :) ...ale to mój pierwszy i ostatni pies w DT. Ja jak przechodze obok niego to już becze i mówie, że będzie już zawsze cmokany. On mojego Nikosia pokochał bardzo. Tulą się chłopaki do siebie mocno. Byliśmy w lesie na spacerku. Po probach z linką chłopk spisał się na medal, mógł pobiegać. Z Thetą wielkiej miłości nie ma, na dworzu extra, biegają, skaczą, ale w domu nie. Thata damesa a Chester kombinuje. Zaraz kilka fotek. Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):U nas spokojnie. Dzisiaj super dzień!!!! Chester to mega grzeczny boksio. Teraz zasnął pierwszym głębokim snem. Chrapie i chrząka :) ...ale to mój pierwszy i ostatni pies w DT. Ja jak przechodze obok niego to już becze i mówie, że będzie już zawsze cmokany. On mojego Nikosia pokochał bardzo. Tulą się chłopaki do siebie mocno. Byliśmy w lesie na spacerku. Po probach z linką chłopk spisał się na medal, mógł pobiegać. Z Thetą wielkiej miłości nie ma, na dworzu extra, biegają, skaczą, ale w domu nie. Thata damesa a Chester kombinuje. Zaraz kilka fotek. Jakie wspaniałe wieści :) Ciotka a widziałaś z jakim cudem jadę jutro do Katowic???? Chesterku, do lepszego DT nie mogłeś trafić :loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Na TZowych nogach z Nikosiem :loveu: Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='AgaiTheta']Na TZowych nogach z Nikosiem :loveu: Piękne foteczki :loveu: Widać, ze Thetka czujnym okiem wszystko obserwuje ;) Quote
AgaiTheta Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 kacha_wawa napisał(a):Piękne foteczki :loveu: Widać, ze Thetka czujnym okiem wszystko obserwuje ;) ooooooooo Witaj Kasiu :loveu: Oj obserwuje obserwuje i niestety nie podoba jej sie to wszystko :( Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):ooooooooo Witaj Kasiu :loveu: Oj obserwuje obserwuje i niestety nie podoba jej sie to wszystko :( Thetka stała rezydentka i nagle jej się boksiowy dzieciak wcina ;) Dobrze będzie ;) Nasza Tigra nadspodziewanie spokojnie (hmm w stosunku do niej słowo spokojnie nie pasuje ;) ) przyjęła nowego współlokatora... Niestety jutro będą musieli się rozstać i chyba znowu muszę pomyśleć o jakimś lokatoru na DT ;) A Chestereczek jest boski, taki faflun kochany, idealnie nadawałby się do rodziny z dziećmi :) Nikoś ma teraz dwie fajne niańki :) Quote
Recommended Posts