Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia u mnie póki co nie zostaje, dojdzie do siebie, podlecze go, bo mi jego nóżki spokoju nie dają, jakieś koślawki, mała ropka z siusiaka, musze z tym powalczyć, ale domek mam na oku. Panią ciśnij znajdziemy coś dla niej! Chestera dom to musi być pączek w maśle :loveu: (jak każdego fafelka)

Posted

Babka nie dala sie urobić,caly dzień jest poza domem ,a syn znalazl prace w Gdansku.Pies bylby cały dzien sam. Aga , pokochałas juz tego psa -cieżkie bedzie rozstanie.Dlatego ja nie biorę żadnego psa na tymczas ,bo nie moge pózniej oddać! Zwierzat nie rozmnażam ,bo młodych też bym nie oddała.Chyba ,że znalazłabym dom lepszy od mojego ,ale jak taki znależć i miec pewność.

Posted

U nas spokojnie. Dzisiaj super dzień!!!!
Chester to mega grzeczny boksio.
Teraz zasnął pierwszym głębokim snem. Chrapie i chrząka :)
...ale to mój pierwszy i ostatni pies w DT. Ja jak przechodze obok niego to już becze i mówie, że będzie już zawsze cmokany. On mojego Nikosia pokochał bardzo. Tulą się chłopaki do siebie mocno. Byliśmy w lesie na spacerku. Po probach z linką chłopk spisał się na medal, mógł pobiegać.
Z Thetą wielkiej miłości nie ma, na dworzu extra, biegają, skaczą, ale w domu nie. Thata damesa a Chester kombinuje.

Zaraz kilka fotek.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
U nas spokojnie. Dzisiaj super dzień!!!!
Chester to mega grzeczny boksio.
Teraz zasnął pierwszym głębokim snem. Chrapie i chrząka :)
...ale to mój pierwszy i ostatni pies w DT. Ja jak przechodze obok niego to już becze i mówie, że będzie już zawsze cmokany. On mojego Nikosia pokochał bardzo. Tulą się chłopaki do siebie mocno. Byliśmy w lesie na spacerku. Po probach z linką chłopk spisał się na medal, mógł pobiegać.
Z Thetą wielkiej miłości nie ma, na dworzu extra, biegają, skaczą, ale w domu nie. Thata damesa a Chester kombinuje.

Zaraz kilka fotek.

Jakie wspaniałe wieści :) Ciotka a widziałaś z jakim cudem jadę jutro do Katowic????
Chesterku, do lepszego DT nie mogłeś trafić :loveu::loveu::loveu:

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Piękne foteczki :loveu:
Widać, ze Thetka czujnym okiem wszystko obserwuje ;)

ooooooooo Witaj Kasiu :loveu:
Oj obserwuje obserwuje i niestety nie podoba jej sie to wszystko :(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
ooooooooo Witaj Kasiu :loveu:
Oj obserwuje obserwuje i niestety nie podoba jej sie to wszystko :(

Thetka stała rezydentka i nagle jej się boksiowy dzieciak wcina ;)
Dobrze będzie ;)
Nasza Tigra nadspodziewanie spokojnie (hmm w stosunku do niej słowo spokojnie nie pasuje ;) ) przyjęła nowego współlokatora...
Niestety jutro będą musieli się rozstać i chyba znowu muszę pomyśleć o jakimś lokatoru na DT ;)

A Chestereczek jest boski, taki faflun kochany, idealnie nadawałby się do rodziny z dziećmi :)
Nikoś ma teraz dwie fajne niańki :)