kacha_wawa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='AgaiTheta']Z Klusencją :loveu: Ta fotka jest rewelacyjna, wyglądają jakby w super komitywie żyli :) Chesterku, dzieciaczku, gdzie jest ten domek, który tak na Ciebie czeka?? Gdzieś jest napewno, napewno o Tobie marzy, napewno pragnie Cię kochać, tylko gdzie on jest?? O Chester, fajny facet z Ciebie... Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witaj Aga :multi: Fantastyczny boksio ogoniasty. Eeech, już Ci współczuję momentu, gdy będziesz go oddawać. Ja nie wiem, czy bym potrafił oddać :shake: Quote
AgaiTheta Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Chesterek poszedł na spacerek z nową Panią :-( Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No to powinnaś się chyba cieszyć - nowe życie dałaś boksiowi. Cholerka, radość poprzez łzy. Trzymaj się Aga :kiss_2: :loveu: Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 AgaiTheta napisał(a):Chesterek poszedł na spacerek z nową Panią :-( i już jedzie do domku? Quote
AgaiTheta Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Domek jest dwie ulice ode mnie, o 15 jadę tam zobaczymy co dalej. Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 oj, to bliziutko :p no i dobrze, z Thetą będą się spotykać :razz: Quote
AgaiTheta Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Chesterek już dzisiaj spi w nowym domku. Będzie miał dwoje nastoletnich szefów i jedno dzieciątko do kochania. Będziemy w stałym kontakcie, będzie blisko mieszkał. Powodzenia kochanie!!!! Jutro jeszcze kilka fotek wstawie, dzisiaj na gościnnym kompku jestem. Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No to wszyscy chyba są szczęśliwi - szczególnie Theta. Quote
joaaa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Błyskawiczna adopcja!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzisiaj Chesterek wpadł w odwiedzinki do nas :loveu: Chesterek demoluje lekko domek, ale domek ma dyżury, jakoś ustalają grafik i jest ok. Jak zapytałam czy zostaje u mnie skoro tak, to był ostry sprzeciw :smile: W sobote idziemy na bieganie :multi: W tym miesiącu będzie kastracja, i kupimy lepszą karmę dla kawalera, aj bo niech ma :loveu: Theta się obraziła, bo połamał jej trzy letnie wiaderko do zabawek :evil_lol: ale była zadowolona w sumie, teraz chrapie jak traktor. Quote
boksiedwa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ale uśmiechnięty i chyba troszke przytył? :) Quote
kacha_wawa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale przystojniak z niego :loveu: Boksiowe babeczki na podwórku będą za nim szaleć ;) Quote
AgaiTheta Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 niooo!!!!!! Witaj Kasiu :loveu: Buziaki!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Wszystko ok, rozrabia młodzian :loveu: może w sobotę go cmoknę :loveu: Quote
kacha_wawa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wszystko ok, rozrabia młodzian :loveu: może w sobotę go cmoknę :loveu: I jak?? Było cmokanko?? ;) Quote
AgaiTheta Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Oj cmokanko jest często :D Widuje chłopaka dość często, tera jest na lekkiej diecie :D Mam pare fotek, wieczorem (jak nie zapomnę) to pokażę :D Chesiu troszkę kłopotów Asi przysporzył, bo zawadiaka z niego. Był na spotakniu z Panią szkoleniowiec i okazało się, że chłopak musiał być szkolony. Tylko chyba niezbyt umiejętnie, ale teraz Asia uczy się panować nad nim i mam nadzieje że wszystko dobrze się ułoży! Quote
Recommended Posts