AgaiTheta Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Sprawa DT się klaruje juz prawie jest :multi: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Chester już u mnie. Theta oddała mu swój fotel, ale on woli z nią na materacu. Stara się ją zaciągnąć do zabawy ale dameska ma focha. Poszli spać. To jest dzieciątko jeszcze nawet siusia jak panienka. Ma brzydki ranki na łapkach ale już jutro pojedziemy do weta. Dzisiaj grzejemy doopkę przy grzejniku. Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: I jak tam? Może jakieś fotki? Quote
szmaja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Chester już u mnie. Theta oddała mu swój fotel, ale on woli z nią na materacu. Stara się ją zaciągnąć do zabawy ale dameska ma focha. Poszli spać. To jest dzieciątko jeszcze nawet siusia jak panienka. Kocham Cię! Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Fotki będą ale teraz trzymajcie kciuki bo (oooozgrozo) zaraz mąż wraca z pracy :nerwy: Chester już wypachniony czeka. Ide obiadek kończyć. Quote
Pumcia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Trzymamy kciuki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
anilla Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Fotki będą ale teraz trzymajcie kciuki bo (oooozgrozo) zaraz mąż wraca z pracy :nerwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak poszło?? Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ufff Chester się spodobał. Jest grzeczny, na razie tylko jedną piłkę synkowi załatwił :evil_lol: Theta ma focha, udaje wielką damę. Zaraz będą fotki tylko kolację dam towarzystwu. Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Zdjęć mało bo Chesterek dużo śpi. To jest cudowny pies, póki co. Z płaczem będę go oddawać. Domku nie trzeba szukać, mam trzy potencjalne (oczywiście wszystkie będą zapsione) Chester potrafi siad, łapa, nie wolno, na miejsce. Po dwóch próbach kanapingu po słowie "nie wolno" zaprzestał prób. Ma ooooogromne łapska. Jutro idziemy do weta na przegląd. już już fotki! Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Zajadamy ucho :multi: Chore łapki :-( Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Śliczny i w dobrej formie!!!!!!!!!!! A jak czuje się Thetka??? Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Theta ok, leki na szczęście działają, więc operacja 30 stycznia. Theta udaje dameskę. Zabawki przyniesione przez Chestera odnosi do wiadereczka. Jak zobaczyła wygryzioną piszczałkę z zabawki to tak nafurczała, że giluski z tv musiałam wycierać. Oj tak Oj tak ja ciem dwa faflaki :loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 U pręgusków nie widać rzeberek, ale Chester jest chudzieńki :( Quote
Faro Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oj widać , widać żeberka - ja widzę je codziennie na Maksiu:placz: A Thetka jest pewnie zazdrosna o pańciostwo, stąd te humorki i obrażona minka Quote
Bodziulka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 pjęgusek piękny! koffanie, lecz łapeczki! Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Widziałyście tego w Cieszynie, jaki szkielet!!!!!!:placz: Ni przezyje nawet małego mrozu!!!!!!! :placz: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Chodziło mi o to, że na fotkach nie widać, ja też widzę wystające kostki. Zapadnięte boczki... Quote
la_pegaza Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 na pręgusach z reguły gorzej widac, lepiej się maskują ;) co Theta taka mało gościnna?? :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Już nie gdaczcie - taki zasuszony to on nie jest. To co - zostaje :evil_lol: Quote
Recommended Posts