Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z tym, że czwartek juz niedługo, a właśnie w czwartek kończy sie kwarantanna chciałabym pokazać Wam pięknotę z Elblaga.
Chester jest młodym bokserkiem. Zadbanym i wesołym.

W czwartek chciałabym zabrać go do siebie na tymczas. Zrobie co w mojej mocy by tak było, chciałbym by trafił do dobrego domku.
Jednakże zdrowie mojej boksi jest pod znakiem zapytania. O 12 jedziemy na USG i inne badania, wtedy będę wiedziała więcej. Jeżeli okaże się, że dzisiaj bedzie operacja to niestety w czwartek nie będę mogła zabrac Chestera do siebie.

Bardzo Proszę Dajcie DT temu chłopakowi!!!

agnieszka.wierzbicka@vp.pl
509 270 205

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
przeczytaj pierwszy post dokładnie to znajdziesz odpowiedź :roll:

no przeczytalam ale nie wiem na co jej bokser jest chory dlatego nie rozumiem dlaczego nie moze miec tymczasowo 2 bokserkow :)

Posted

Aga - a ci ludzie co pomagali wyciągnąc bokserke ? chyba też z Elblaga , może oni by cos pomogli na miejscu - masz jakiś kontakt z nimi. To chyba rodzice jednej z młodych dogomaniaczek.

Posted

Tak mam kontakt, ale oni Chesterkowi nie mogą dac domku nawet tymczasowego. Rybc!a zna Chesterka.

Najgorsze, że jak w czwartek o 12 go nie zabiore to on pójdzie na zagrody a tam jakie ma szanse w bandzie 30 znajacych się dużych chłopaków :-(

Posted

la_pegaza napisał(a):
tymczas albo namiary na hotel :modla:

Znalazlam w necie tylko jeden hotelik w Elblagu
Grunwaldzka 108 te./055/2337249. Niestety strona nie dziala:shake: