sodalis Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Szukam domu dla ślicznej brytyjki, kotka od lipca błąkała się w pobliżu mojej pracy, ok 2 miesiące temu zgarnelismy ją z ulicy (wczesniej mielismy problem ze złapaniem). Kotka typowo domowa, bardzo źle zniosła życie na wolności, trafiła do nas z silnym zapaleniem płuc, przy okazji okazało się, że kotka ma wadę serduszka. 2 miesiące spędziła w lecznicy (intensywna antybiotykoterapia, konsultacje z kardiologiem, ustawienie leków na serduszko), w tej chwili przebywa w DT, ma ustawione leki na serce, które moze okazać się, że bedzie musiała dostawać do końca życia. Jest cudowna, bardzo spokojna, na kolankowa, mrucząca, czyściutka, aktualnie mieszka z 3 innymi kotami, szybko sie wśród nich zaaklimatyzowała, zachowuje sie jak prawdziwa dama, jest zupełnie nie konfliktowa. Szukamy dla niej właściciela idealnego (byle komu nie oddamy ) Osoby zainteresowane adopcją, proszą o kontakt ze mną, Ci którzy pomyślnie przejdą selekcję u mnie dostana namiary na jej aktalny DT, uprzedzam, że tam też będzie szczegółowy wywiad, ale nasza księzniczka jest tego warta. Justyna Jabłońska sodalis@vp.pl 608 422 155 Quote
róża35 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A ile kicia może mieć lat,czy jest wysterylizowana? Quote
sodalis Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 róża35 napisał(a):A ile kicia może mieć lat,czy jest wysterylizowana? Patrząc po zębach stara nie jest, myślę że nie więcej niż 5 lat, prawdopodobnie jest wysterylizowana, chodziła po osiedlu od lipca, nie miała ani dzieci ani nikt nie zaobserwował u niej rujki. Quote
Recommended Posts