Lumix Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Mała ma prawo się teraz leżąc na Ludwiku XIV zadawać. Za taki widok bardzo Pani dziękujemy. Mała jak widać zarasta w ekspresowym tempie. Trochę czasu, dobre jedzonko, kochający człowiek i efekty jak na fotkach. Edited February 1, 2012 by Lumix Quote
Anula Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No fotki powalające.Kochana niunia zazna samych szczęśliwych dni.Moim marzeniem jest aby takich domków było więcej.Pozdrawiam nowych Państwa i bardzo dziękuję za danie Łusce domku.Już nikt naszą niunię nie skrzywdzi! Quote
Secia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 o ludu pracujący miast i wsi :-) ja też chcę na fotelik przed kominkiem z pieskiem na kolanach Quote
Lumix Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Kochane musiałam zdjęcia usunąć (zostałam o to poproszona), kto ciekawy dlaczego niech pyta na pw przepraszam. Z małą wszystko ok. Quote
annavera Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no właśnie szukam gdzie Wy widzicie te fotki - nie załapałam się :( Quote
Rebus Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A żałuj....:) Najważniejsze, że Mała ma się dobrze i jest szczęśliwa:) Quote
Recommended Posts