WeronikaS. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) [FONT=MS Shell Dlg 2]Frania to żywiołowa sunia. Jest bardzo pojętna i wesoła. Już za pierwszym razem zrozumiał, że aby dostać przysmak musi grzecznie usiąść. Jak na początek ładnie wykonuje komendę proś i uczy się komendy waruj. Prawdopodobnie miała kiedyś imię podobne do obecnego bo po pierwszym zawołaniu jej podbiegła do osoby, która ją woła. Nie zawsze jednak reaguje ale bardzo często wie o kogo nam chodzi. W stosunku do innych psów nastawiona pozytywnie chociaż zdarzy jej się zawarczeć na któregoś z czworonogów. Uwielbia przysmaki i pieszczoty! Powinna trafić do ludzi aktywnych. [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] Kontakt w sprawie adopcji: mail: [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]w_stefanik@interia.pl[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] Tel: 514952724 [/FONT] Edited October 1, 2012 by WeronikaS. Quote
saphira18 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 imię jak pralka;) nie no żartuje, jestem u Frani:) Quote
kiyoshi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A mi się Frania bardzo podoba:) jako, że jest teraz bumm na stare imiona, Frania jest bardzo na topie:cool3: śliczna sunia! zapisuje! Quote
maciaszek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Karta Frani na stronie schroniska zmieniona. Zaraz dodam ją na katowicki wątek :). Quote
kiyoshi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 miałam okazję bliżej poznać dzisiaj Franie i muszę przyznać, że jest przeurocza:) wulkan radości, optymizmu, pozytywnej energii:) przekochana sunia Quote
WeronikaS. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Frania już ładnie reaguje na imię. Uczy się supiać uwagę na opiekunie oraz komendę waruj. Jest przekochana :) Uwielbia bawić się z innymi psami a jej ulubioną nagrodą są pieszczoty chociaż przysmakiem też nie pogardzi ^^ Quote
saphira18 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 i bardzo dobrze że zaszalałaś:) nie każdy wchodzi na Picasso- a tak to podziwiamy Franie tutaj:) Quote
Recommended Posts