Klauzunka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dolar - fajnie - hahaha faktycznie pies za milion dolarów, bo pół Polski szukało mu domu :) Ale włóczykij z niego :angryy: Dobrze, że właściciele w końcu go jakoś oznaczą, bo teraz trafił w Twoje ręce i wszystko dobrze się skończyło, ale przy następnych feriach zimowych może już nie mieć tyle szczęścia. Quote
jolam Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Chyba właściel trochę nauczki dostał to może Go przypilnuje Quote
Joanna K. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='bric-a-brac']Ufffff, to super! Dziewczyny, nie czytałam wątku tego długiego właściwego na zewnętrznym forum. Ale przyjrzycie się właścicielowi dokładnie. Dlaczego pies był bez adresatki? Czy miał chipa? Może warto pouczyć pana o zasadach, które należy wdrożyć, by nawet pies uciekinier miał zabezpieczone warunki powrotu w razie, gdy go ktoś znajdzie.[/QUOTE] Laki to Dolar. Właściciel psa zachipował psa już dawno, nawet nie wiedział że nie jest wprowadzony do żadnej bazy. Teraz jest wprowadzony do bazy SAFE-ANIMAL.Adresówkę posiada, dzień wcześniej przed zaginięciem Dolara właściciel ją mu ściągnął, pech ;) Zawsze biega w obroży z adresówką. Dobrze że Dolar trafił na takich ludzi jak my, immi by go adoptowali i by nawet nie interesowali się tatuażem, a na pewno byłym właścicielem. Quote
jolam Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Joanna K.']Laki to Dolar. Właściciel psa zachipował psa już dawno, nawet nie wiedział że nie jest wprowadzony do żadnej bazy. Teraz jest wprowadzony do bazy SAFE-ANIMAL.Adresówkę posiada, dzień wcześniej przed zaginięciem Dolara właściciel ją mu ściągnął, pech ;) Zawsze biega w obroży z adresówką. Dobrze że Dolar trafił na takich ludzi jak my, immi by go adoptowali i by nawet nie interesowali się tatuażem, a na pewno byłym właścicielem.[/QUOTE] No mam nadzieję, że teraz adresówki nie będzie zdejmował :-) Quote
Klauzunka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [SIZE=3]No mam nadzieję, że teraz adresówki nie będzie zdejmował :smile: Oby !!!!!!!!!!!! Quote
Joanna K. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jolu Laki "wisi" nadal jako psy do adopcji.Może zmienić temat wątku na bardziej czytelny dla Moda. ;) Quote
jolam Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ale napisałam, że już w domu i temat do usunięcia :-) Quote
Joanna K. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jolam napisał(a):Ale napisałam, że już w domu i temat do usunięcia :-) Widocznie Moderator mało tu zagląda :cool3: Quote
Recommended Posts