Sonata78 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wysłałam Ci projekt, mam nadzieję że nie będzie problemu z odbiorem bo zajmuje ponad 4 mega Quote
Ala&Zetka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Bardzo dziękuję za plakacik!!!! Nie było żadnych problemów z odbiorem! Quote
tanitka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 w avatarze jest MÓJ pies ale odptowany w Krzesimowie dwa lata temu:lol: Pani od Samsona sie nie odezwała, więc nie wiem czy go wzięła? wystawiać go na nowo na allegro? Quote
Ala&Zetka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Oj ja głupia :-D Przecież mogłam się domyślić, że to Twój pies adoptowany... :-D No cóż, czasem ze mnie jest prawdziwa blondynka! :-D Ja też bym chciała adoptować jakiegoś psa ze schroniska. Gdy jeżdżę do schroniska i patrzę na te skrzywdzone przez ludzi mordki to bym najchętniej wszystkie wzięła! Szkoda, że ta Pani się nie odezwała... Ale nie możemy tracić nadzieji i jeśli dla Ciebie nie byłoby problemem wystawienia Samsonka jeszcze raz na allegro to bardzo bym prosiła. Quote
Ala&Zetka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mam wspaniałą wiadomość!!!!! Weszłam na stronę Krzesimowa i przeczytałam, że SAMSON MA NOWY DOM!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 OJOJ TO WSPANIAŁE WIADOMOŚCI!!!!:multi: :multi: :multi: dowiesz sie czegoś o tej adopcji?? Quote
Ala&Zetka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Tak, pewnie, że się dowiem!!! Już za tydzień będę w Krzesimowie to się dopytam Quote
Ala&Zetka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku. Po Samsona przyjechała Pani, która dowiedziała się o nim z allegro. Tanitka, w bardzo Ci dziękuję za wystawienie go na allegro. Dzięki Tobie Samson jest teraz w nowym domu!!!!! Quote
Recommended Posts