Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeglądając stronę schroniska w Krzesimowie k. Lublina natrafiłam na coś cudownego, wielkiego, fafluśnego :lol:
Samson, wiek: 6 lat, mix mastifaPotężny pies - jeden z "leśnych",doskonały przyjaciel i stróż.

E-mail: krzesimow@bezdomne.com
tel. (0 81) 723 85 30

zupełnie nie znam sie na tej rasie, co myślicie o nim??

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piekny pies,taki dorodny,ale strasznie smutny widac.pewnie chcialby miec panciusia ktory go przytuli,bo te duze psiaki czasem tak maja.moje melenstwo tez chce zebym go tylko tulila i na kolanka brala.trzymam kciuki za czarnulka.

Posted

tak ze zdjęć trudno ocenić....

mieliśmy ostatnio sunię,ktorą 99 % ocenialo,że to mastifka angielska lub cane corso...a okazało się,że to fila (miała tatuaż i tak dziewczyny doszły!)

cane corso, kanaryjczyk czy mastif angielski w sumie malo się różnią jeśli nie są kopiowane...

a czy on ma ogon??? no i chyba jest ciemno-pręgowany....może to pressa de canario,choć równie dobrze może być jakimkolwiek innym....

najlepiej założę mu wątek na molosach;)

a jest możliwość sowiedzenia się czegokolwiek o nim???? mamy jakieś dogomaniaczki w tamtym schronie? zeby powiedziały jak się zachowuje, może sprawdzić czy nei ma tatuażu....

Posted

najlepiej założę mu wątek na molosach;-)

tak bardzo cię proszę, moze tam wypatrzy go jakiś miłośnik:lol:

Murka zajmowała sie Krzesimowem, ale chyba rzadko tu zagląda. Może gdzieś mam do niej maila, poszukam.:lol:

• 1 month later...
Posted

A ja przed chwilą otworzyłam wątek też o mastifie i o dziwo patrzę, że też o Samsonie:crazyeye: - więc są już dwa wątki o tym samym psie:razz:
Coś trzeba z tym zrobić ciotki kochane!;)

Posted

To z cała pewnością nie jest alano :)

Bliżej mu do mastifa hiszpańskiego :)

Trzymamy kciuki za szybkie znalezienie nowego domku :multi:

• 3 weeks later...