Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Janasz napisał(a):
Mam jeszcze jeden dobitny dość cytat na dowód tego kto zajmował się rankingiem:knuje: !!!

oczywiscie, od strony zamieszczania wynikow na stronie internetowej jak i od korespondencji mailowej - jak najbardziej jestem ja , od podliczania niestety nie, ale jezeli bedzie Panu z tym lzej - moge byc rowniez ja.

ps
prosze mnie nie obrazac

Posted

Nie jest moją intencją obrażanie kogokolwiek, ale obnażanie nieprawidłowości, które wypaczają sens kynologicznej rywalizacji.
Jezeli ktos bierze się za opracowywanie takiego rankingu to powinien bardzo starannie skompletować dostarczone materiały, zweryfikować je i dopiero wówczas wyniki puszczać w "eter". Sądzę że czasu było na tyle.
Przechodząc do meritum sprawy to chciałbym poinformować, że odbyłem dzisiaj dwie rozmowy telefoniczne z Panem Prezesem KTTB, który przyznał mi rację i obiecał wprowadzenie korekty do wyników w/w rankingu. Tym samym uważam sprawę za zamkniętą i oczekuję wykonania takiej korekty na stronie KTTB.;)

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='strumyk']nie, to jest ranking
a mi chodzi o punktacje wg ktorej jest liczony ranking - zasady punktacji
to jest ta strona http://klubterieratypubull.hg.pl/rankingi.html
przy czym wydaje mi sie, ze przez chwile na 2007 byly inne zasady punktacji, a teraz sa znow na 2006
ee nigdy go nie bylo, jest w fazie zatwierdzania przez Prezesa. Zostanie umieszczony w grudniu.
Pozdrawiam
Katarzyna

• 1 month later...
Posted

[quote name='wera99']ee nigdy go nie bylo, jest w fazie zatwierdzania przez Prezesa. Zostanie umieszczony w grudniu.[/quote]
to znow ja upierdliwa :)
ja w sprawie punktacji rankingu
bo ja mam takie pytanie, czy jest przewidziana inna punktacja dla CACow w krajach, w ktorych jest tylko CAC (z tych co ja wiem to Gibraltar, Hiszpania i Portugalia) na plec rownajacy sie wtedy NDSwR i NDPwR oraz resCACow, ktore tam mozna dostac, a wychodza one wtedy jak CACIB i resCACIB na internat.

• 3 weeks later...