wera99 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Przypominam o pilnym przesłaniu kart ocen psów biorących udział w rankingu. 1. wersja papierowa na adres siedziby Klubu TTB 2. wersja elektroniczna - skany kart ocen na adres email Klubu TTB - klub_ttb@poczta.fm (aby nie było niejasności , początek adresu to: klub_ttb..... Pozdrawiam ps zasady Rankingu na stronie Klubu TTB http://klubterieratypubull.hg.pl Quote
Justuss Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kasia to do kiedy ostatecznie mozna przesyłac karty ocen..???? bo gdzies wyczytałam, że do końca lutego, chyba, że cos sie pozmieniało..?? Pozdrawiam :) Quote
wera99 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Justuss napisał(a):Kasia to do kiedy ostatecznie mozna przesyłac karty ocen..???? bo gdzies wyczytałam, że do końca lutego, chyba, że cos sie pozmieniało..?? Pozdrawiam :) Juuuusssstyyyynnnaaa .......... (to imituje wołanie) :lol: Dajcie nam czas , abyśmy mogli rzetelnie zliczyć wszystkie karty - chciałabym uniknąć jakichkolwiek pomyłek Pozdrawiam serdecznie :razz: ps Ty jak zwykle ... na ostatnią chwilę :mad: Quote
Justuss Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Oki juz wszystko rozumiem...;) takze zabieram sie za szukanie kart...:eviltong: Ty jak zwykle ... na ostatnią chwilę hmmm nio wiem :oops: , ale taka juz moja natura zawsze wszystko robie w ostatniej chwili i kurcze nie mogę tego przezwyciężyć i wiesz jak mi nieraz jest z tym trudno...:angryy:...sama sie na siebie złoszczę, a najgorsze jest to, że nie mogę się w żaden sposób zmotywować.....:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: ale teraz postaram się załatwić wszystko w jak najszybszym czasie...:eggface: Pozdrawiam...:-) Quote
bongobongo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To czy mam rozumieć, że czas jest do końca lutego? Bo na stronie znalazłam tylko punktację, chyba że źle patrzę, to sorki:oops: Quote
Alojzyna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mam kilka pytań związanych z punktacją: 1. Jak traktowana jest wystawa Joe Mallen - jak klubowa czy międzynarodowa? 2. Jak traktowana jest jest wystawa Grand Prix Terriera typu Bull - jak klubowa czy krajowa? 3. Tytuł Najlepsza Suka/Pies w Rasie przyznawany jest tylko na polskich wystawach, czy to znaczy, że jeżeli pies na zagranicznej międzynarodowej wystawie uzyskał CACIB (co jest równoznaczne z tym, że był najlepszym psem w rasie), to punktów za NPwR nie może sobie doliczyć? W oczekiwaniu na odpowiedź - serdecznie pozdrawiam. Quote
wera99 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 bongobongo napisał(a):To czy mam rozumieć, że czas jest do końca lutego? Teoretycznie tak, ale praktycznie......jak w odpowiedzi do Justyny Pozdrawiam Quote
wera99 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Alojzyna napisał(a):Mam kilka pytań związanych z punktacją: 1. Jak traktowana jest wystawa Joe Mallen - jak klubowa czy międzynarodowa? 2. Jak traktowana jest jest wystawa Grand Prix Terriera typu Bull - jak klubowa czy krajowa? 3. Tytuł Najlepsza Suka/Pies w Rasie przyznawany jest tylko na polskich wystawach, czy to znaczy, że jeżeli pies na zagranicznej międzynarodowej wystawie uzyskał CACIB (co jest równoznaczne z tym, że był najlepszym psem w rasie), to punktów za NPwR nie może sobie doliczyć? W oczekiwaniu na odpowiedź - serdecznie pozdrawiam. ad.1 czy był przyznany tytuł "zw.klubu"? jeśli tak to klubowa, jeśli natomiast był przyznawany CACIB - międzynarodowa d.2 krajowa ad.3 CACIB jest punktowany zgodnie z tabelą - a tytuł jest punktowany dodatkowo - również zgodnie z tabelą pozdrawiam Quote
Alojzyna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wera99 napisał(a):ad.1 ad.3 CACIB jest punktowany zgodnie z tabelą - a tytuł jest punktowany dodatkowo - również zgodnie z tabelą pozdrawiam Nawet jeżeli nie jest nigdzie zaznaczone w karcie ocen, że taki tytuł przyznano? Quote
Justuss Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja też mam jeszcze jedno pytanko jak liczona jest V klubowa ttb w Będzinie...???? tak jak bulliada czy jak klubowa..???? Pozdrawiam...:) Quote
wera99 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Justuss napisał(a):Ja też mam jeszcze jedno pytanko jak liczona jest V klubowa ttb w Będzinie...???? tak jak bulliada czy jak klubowa..???? Pozdrawiam...:) KLUBOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wera99 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Alojzyna napisał(a):Nawet jeżeli nie jest nigdzie zaznaczone w karcie ocen, że taki tytuł przyznano? JEŻELI NIE JEST ZAZNACZONE, TO NIESTETY NIE - musimy tego pilnować sami - sprawdzać karty ocen na wystawach - tylko to co w karcie liczy się do rankingu. Pozdrawiam ... Quote
Alojzyna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Niby tak, ale tytuł Najlepszy Pies/Suka w Rasie przyznawany jest tylko w Polsce i tylko na polskich kartach ocen jest na to odpowiednie miejsce, natomiast na wystawach zagranicznych nie ma czegoś takiego. Rozumiem, że w przypadku wystaw krajowych czy klubowych (zagranicznych) nie można wykazać, że dany pies, czy suka byli właśnie wybrani jako najlepsi do porównania o zwycięstwo rasy, ale w przypadku wystaw międzynarodowych gdy przyznawany jest CACIB, to przecież przypada on dla Najlepszego Psa i Najlepszej Suki w Rasie i dodatkowo punkty za to powinny być przyznane. Quote
Gotrek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='wera99'] 2. wersja elektroniczna - skany kart ocen na adres email Klubu TTB - klub_ttb@interia.pl Kasiu, z tego adresu odbija mi maila - "adres nie istnieje" :roll:. Quote
Alojzyna Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Miałam kiedyś ten sam problem i okazało się, że bez podkreślenia ten adres wygląda tak: klub_ttb... (chodzi o tę kreseczkę :evil_lol: ) Quote
wera99 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alojzyna']Miałam kiedyś ten sam problem i okazało się, że bez podkreślenia ten adres wygląda tak: klub_ttb... (chodzi o tę kreseczkę :evil_lol: ) Magda , Alojzyna to ja wprowadziłam Was w błąd:oops: :oops: przepraszam podaję adres klub_ttb@poczta.fm Przepraszam i pozdrawiam ps Magda Twoje dane już mam - punkty są już liczone Quote
bongobongo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Całą niedzielę szykowaliśmy dokumenty i udało się wszystko pozbierać, a nawet policzyć ;) . W poniedziałek pakujemy w kopertę i listem poleconym wysyłamy :lol: Quote
wera99 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Alojzyna, mysle, ze o to chodzi :) Wyniki (jak to w zwyczaju KTTB) znane będą dopiero na Bulliadzie 2007 Quote
wera99 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Times New Roman]Witam Wszystkich Panstwa[/FONT] [FONT=Times New Roman]do dnia jutrzejszego czekamy na Panstwa karty ocen liczace sie do Rankingu za rok 2006 - sprawa jest bardzo pilna, stad prosba o przekazywanie informacji swoim kolezankom i kolegom nie majacym dostepu do internetu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Times New Roman]Katarzyna Skiba-Aleksiewicz[/FONT] [FONT=Times New Roman]PS[/FONT] [FONT=Times New Roman]W razie pytan – prosze o kontakt [/FONT][FONT=Times New Roman]plowydiabel@interia.pl[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
wera99 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Witam umiescilam Ranking na stronie klubowej - zapraszam do przegladania Pozdrawiam Quote
Janasz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Właśnie sprawdziłem ranking za 2006 i stwierdziłem, że nie ma w nim miejsca dla mojej suki LaOli Daffodil Yellow:crazyeye: , która w roku 2006 zdobyła 2602 na wystawach w kraju i za granicą. Komplet dokumentów związanych z rankigiem wysłałem 12.01.2007r./jak co roku listem poleconym/ na adres siedziby Klubu TTB tj. Koszalin ul.Jana z Kolna 26/5. Jestem w posiadaniu potwierdzenia nadania przesyłki listowej poleconej nr. 142261342 nadanej dn.12.01.2007r. w Urzędzie Pocztowym Dąbrowa Górnicza 3. Dobrze by było, żeby moja suka znalazła się jak co roku w w/w rankingu:mad: . Nadmieniam, że zawsze byłem jednym z pierwszych dostarczycieli dokumentów niezbędnych do rankingu, ale wówczas tą dokumentacją zajmowała się inna odpowiedzialna osoba:diabloti: :angryy: . Quote
wera99 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Janasz napisał(a): tą dokumentacją zajmowała się inna odpowiedzialna osoba:diabloti: :angryy: . Rankingiem zajmuje sie wciaz ta sama osoba Nie znam przyczyny znikniecia dokumentow , jak i rowniez nie jestem odresatem nadanej przesylki stad prosba o kontakt osobisty z Panem Andrzejem Plawinskim Quote
Janasz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 wera99 napisał(a):Juuuusssstyyyynnnaaa .......... (to imituje wołanie) :lol: Dajcie nam czas , abyśmy mogli rzetelnie zliczyć wszystkie karty - chciałabym uniknąć jakichkolwiek pomyłek Pozdrawiam serdecznie :razz: ps Ty jak zwykle ... na ostatnią chwilę :mad: Bardzo przepraszam, ale jak można zinterpretować taki cytat?:shake: Quote
Janasz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='wera99']Magda , Alojzyna to ja wprowadziłam Was w błąd:oops: :oops: przepraszam podaję adres klub_ttb@poczta.fm Przepraszam i pozdrawiam ps Magda Twoje dane już mam - punkty są już liczone Mam jeszcze jeden dobitny dość cytat na dowód tego kto zajmował się rankingiem:knuje: !!! Quote
Recommended Posts