Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bira']Skoro masz paypala, to dlaczego ja zawsze muszę płacić za Dumkę i za Milkę przez moją mamę? :mad:[/QUOTE]

a ja nie wiedzialam ze Ty masz, to sie nazywa komunikacja !:evil_lol:

Dolar jest cuuudownym psem, nie ma sily zeby komus nie przypadl do gustu:eviltong:

Posted

[quote name='bira']To się dogadałyśmy. W grudniu się odezwę do Ciebie, to mi przyślesz, bo teraz to ja już pieniądze przelałam.[/QUOTE]

do grudnia to wszystkie nasze psy maja byc w DS:cool3:

Posted

milka na bank jeszcze posiedzi, u lenoxa te nic się nie szykuje, to samo simuś...dumka też. czarno to widzę ale może chociaż dolarowi się uda spędzić święta w domu. za to mocno trzymam kciuki! od pierwszego kontaktu z panią, która ma dolcia odwiedzić wraz z mężem, mam silne przeczucie, że to jest TEN dom. nie wyobrażam sobie, że mogło by być inaczej, jakoś się tego trzymam i bardzo się zdziwię jeśli to nie wypali. po raz pierwszy w adopcjach naszych psów mam takie odczucia.

Posted

Milka na pewni pokibluje, ale Duma... może... przecież to młoda, fajna, zdrowa suńka. Ja trzymam kciuki za wigilię przy własnej choince :-)
A wiesz co słychać u Azuni? Jak się z kotem dogadała?

Posted

[quote name='bira']Milka na pewni pokibluje, ale Duma... może... przecież to młoda, fajna, zdrowa suńka. Ja trzymam kciuki za wigilię przy własnej choince :-)
A wiesz co słychać u Azuni? Jak się z kotem dogadała?[/QUOTE]

z kotem to luz od dawna. jest po drugiej operacji. nie wiem jak teraz bo miałam kontakt jakiś czas temu. chuchają nad nią jak mogą, traktują jak dziecko, ale to mega schorowane psisko :(

Posted

Lata spędzone w oborowym apartamencie dają o sobie znać... Ważne, że tak fajnie trafiła. Należało się jej :-) Mogli by jakieś zdjecia dziewczyny czasami podesłać :-)

Posted

[quote name='chita']
jesli komus potrzebny paypal moge uzyczyc pod warunkiem ze mnie kopnie w 4litery i przypilnuje;)
[/QUOTE]

Hej, to może użyczysz dla tej pani z FB co pytala o paypala.
Dolar ma długi póki co..

Chyba że bira jest na dogo czesciej i by chciala użyczyc ?

Posted

wysłałam stałą za listopad dla Dolara - mam nadzieję, że to naprawdę ostatnia i chłopak znajdzie się już niedługo w wymarzonym domku, mocno trzymam kciuki, żeby Dolcio i Państwo przypadli sobie do gustu :)

Posted

[quote name='tobciu']Hej, to może użyczysz dla tej pani z FB co pytala o paypala.
Dolar ma długi póki co..

Chyba że bira jest na dogo czesciej i by chciala użyczyc ?[/QUOTE]

Ale ja nie mam polskiego konta, żeby później to Wam przelać...