Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
nie ma sprawy!!! przepraszam, ze tak dlugo to trwalo........:(

ale to nie szkodzi, bo wcześniej dolar miał przeciez ogłoszenia. nawet dobrze, że teraz ;)

Posted

ja jestem ciekawa, kiedy moja wplata z 4 sierpnia sie wyjasni:((((

pisałam do karoliny na gg ale chyba teraz nie ma internetu. na pewno się wyjaśni, nic się nie martw :)

Posted

ja jestem ciekawa, kiedy moja wplata z 4 sierpnia sie wyjasni:((((

karolina mi napisała, że ma ją na pay-palu i na śmierć o niej zapomniała, także lada dzień będzie u mnie ;)

ja mam nadzieję, że wy nadal kciuki trzymacie, bo sprawa z domkiem wciąż jest aktualna. na dniach prawdopodobnie dolar będzie miał gości.

Posted

agaga21 napisał(a):
karolina mi napisała, że ma ją na pay-palu i na śmierć o niej zapomniała, także lada dzień będzie u mnie ;)

ja mam nadzieję, że wy nadal kciuki trzymacie, bo sprawa z domkiem wciąż jest aktualna. na dniach prawdopodobnie dolar będzie miał gości.

to może by Karolina udostępniła paypal dla tej Pani na FB, co ostatnio pytała czy mamy ?

Posted

tobciu napisał(a):
to może by Karolina udostępniła paypal dla tej Pani na FB, co ostatnio pytała czy mamy ?

zapytam, bo ona mało na dogo ostatnio. albo ściągnę ja tutaj ;)

Posted

[quote name='agaga21']pisałam do karoliny na gg ale chyba teraz nie ma internetu. na pewno się wyjaśni, nic się nie martw :)[/QUOT

pieniazki sa jzz u Agaty na koncie, z calego serca przepraszam, nie uzywam paypala zbyt i na smierc zapomnialam:oops::oops::oops:

jesli komus potrzebny paypal moge uzyczyc pod warunkiem ze mnie kopnie w 4litery i przypilnuje;)

za Dolcia trzymam niezmiernie mocno kciuki!!!