agaga21 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 bardzo, bardzo dziękuję za ogłoszenia:loveu: bo póki co znów cisza :( :( Quote
piescofajnyjest Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 nie ma sprawy!!! przepraszam, ze tak dlugo to trwalo........:( Quote
agaga21 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 piescofajnyjest napisał(a):nie ma sprawy!!! przepraszam, ze tak dlugo to trwalo........:( ale to nie szkodzi, bo wcześniej dolar miał przeciez ogłoszenia. nawet dobrze, że teraz ;) Quote
tobciu Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 agaga21 - czy Wy macie konto paypal ? Bo Pani na FB pyta. Napisz mi proszę. Pozdr. Quote
agaga21 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 tobciu napisał(a):agaga21 - czy Wy macie konto paypal ? Bo Pani na FB pyta. Napisz mi proszę. Pozdr. chyba nie....jak to się sprawdza? Quote
bira Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 To musisz sobie zalozyc. On nie jest przypisany do konra bankowego. Quote
piescofajnyjest Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ja jestem ciekawa, kiedy moja wplata z 4 sierpnia sie wyjasni:(((( Quote
agaga21 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja jestem ciekawa, kiedy moja wplata z 4 sierpnia sie wyjasni:(((( pisałam do karoliny na gg ale chyba teraz nie ma internetu. na pewno się wyjaśni, nic się nie martw :) Quote
zioberek87 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dolcio oby Ci się udało! nie było mnie trochę na dogo a tu takie wieści masakra oby Ci Państwo się zdecydowali zyskają najlepszego psa na świecie! Quote
Noelle Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/thread...!!-ZAPRASZAMY! ZAPRASZAM SERDECZNIE NA KSIĄŻKOWY BAZAREK NA HEKSIA, KTÓREMU BRAKUJE DEKLARACJI!!! Quote
zioberek87 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Dolcio podnosimy Cię szukaj nowego domu Quote
agaga21 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja jestem ciekawa, kiedy moja wplata z 4 sierpnia sie wyjasni:(((( karolina mi napisała, że ma ją na pay-palu i na śmierć o niej zapomniała, także lada dzień będzie u mnie ;) ja mam nadzieję, że wy nadal kciuki trzymacie, bo sprawa z domkiem wciąż jest aktualna. na dniach prawdopodobnie dolar będzie miał gości. Quote
piescofajnyjest Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 strasznie sie ciesze i trzymam caly czas!!! Quote
tobciu Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 agaga21 napisał(a):karolina mi napisała, że ma ją na pay-palu i na śmierć o niej zapomniała, także lada dzień będzie u mnie ;) ja mam nadzieję, że wy nadal kciuki trzymacie, bo sprawa z domkiem wciąż jest aktualna. na dniach prawdopodobnie dolar będzie miał gości. to może by Karolina udostępniła paypal dla tej Pani na FB, co ostatnio pytała czy mamy ? Quote
agaga21 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 tobciu napisał(a):to może by Karolina udostępniła paypal dla tej Pani na FB, co ostatnio pytała czy mamy ? zapytam, bo ona mało na dogo ostatnio. albo ściągnę ja tutaj ;) Quote
zioberek87 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ojejku ale się cieszę:) oby odwiedziny przebiegły idealnie i aby Państwo zakochali się w nim tak jak My:) Quote
piescofajnyjest Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 caly czas trzymam............... Quote
Donvitow Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nie trzymam bo musze pracować.:) Ale trzymam.:) Quote
chita Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='agaga21']pisałam do karoliny na gg ale chyba teraz nie ma internetu. na pewno się wyjaśni, nic się nie martw :)[/QUOT pieniazki sa jzz u Agaty na koncie, z calego serca przepraszam, nie uzywam paypala zbyt i na smierc zapomnialam:oops::oops::oops: jesli komus potrzebny paypal moge uzyczyc pod warunkiem ze mnie kopnie w 4litery i przypilnuje;) za Dolcia trzymam niezmiernie mocno kciuki!!! Quote
bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Skoro masz paypala, to dlaczego ja zawsze muszę płacić za Dumkę i za Milkę przez moją mamę? :mad: Quote
Recommended Posts