tobciu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 zioberek87 napisał(a):super pies, naprawdę nie kumam czemu tyle czeka:( Tak samo i ja się dziwię. Quote
Akrum Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dolar był promowany u nas w weekend, mieliśmy Jarmark, czyli taka coroczna 3 dniowa impreza z koncertami i straganami w parku. Mieliśmy też stoisko naszego Stowarzyszenia i Dolara promowaliśmy, niestety interesowali się nim tylko osoby nieodpowiednie, padały zdania typu: o, takiego to bym chciał mieć, ale bym szpanował na mieście i takie tam... Quote
tobciu Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 :( masakra.. takie osiedlowe cioły.. :2gunfire: Quote
agaga21 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Akrum napisał(a):Dolar był promowany u nas w weekend, mieliśmy Jarmark, czyli taka coroczna 3 dniowa impreza z koncertami i straganami w parku. Mieliśmy też stoisko naszego Stowarzyszenia i Dolara promowaliśmy, niestety interesowali się nim tylko osoby nieodpowiednie, padały zdania typu: o, takiego to bym chciał mieć, ale bym szpanował na mieście i takie tam... dzięki, że próbujecie... Quote
piescofajnyjest Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 witam sie po przerwie urlopowej!!!! Quote
tobciu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Może znowu zrobimy mu większy pakiet ogłoszeń... ? Ode mnie jeden. Quote
tobciu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 tobciu napisał(a):Może znowu zrobimy mu większy pakiet ogłoszeń... ? Ode mnie jeden. piescofajnyjest napisał(a):ja tez wchodze!!! zioberek87 napisał(a):i ja:):):):) Zapytam tatankas, czy by zrobiła ;) Bo cioteczka u której robiłam dotychczas wyłączona jest narazie z ogłaszanai przez zajęcia i brak czasu. Quote
piescofajnyjest Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 sluchajcie, a mamy jakis tekst do ogloszen, ktory moge skopiowac??? Quote
tobciu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ostatnio na kujawsko-pomorskie miał taki tekst : DOLAR - psie ciacho SZUKA DOMU Dolar to około 3 letni, wspaniale zbudowany pies w typie amstaffa. Los nie był dla niego łaskawy, Dolar został porzucony i trafił do schroniska, w którym spędził rok. W tym czasie chorował i wpadł w depresję. Udało się umieścić go w psim hoteliku, gdzie pod okiem behawiorysty dochodził do formy fizycznej i psychicznej. W tej chwili jest wesołym, pełnym energii psem, który uwielbia się bawić i spędzać czas z ludźmi. Dolar nie lubi innych zwierząt, dlatego szukamy mu nowego domu, gdzie będzie "jedynakiem". Z uwagi na to, że w zabawę dość mocno się angażuje a jest psem bardzo silnym, szukamy mu domu bez dzieci (ewentualnie nastoletnie mogą być). Nowy opiekun musi stanowczy, by dał radę wyciszyć psa po zabawie. Nie jest to trudne, lecz wymaga konsekwentnych zachowań, o których w szczegółach opowie jego obecna opiekunka na spotkaniu zapoznawczym. Dolar bardzo lubi jeździć samochodem, potrafi chodzić na smyczy, nie ma problemu z pozostawieniem go samego w domu, nie niszczy i nie wyje, zachowuje czystość w domu. Dolar jest wielkim łasuchem, za smakołyka bardzo chętnie wykonuje polecenia. Wizyty u weterynarza znosi ze spokojem, pozwala się dokładnie zbadać bez problemów. Stresuje się przy nagłym hałasie, łoskocie, boi się nagłego zamachnięcia się w jego kierunku, z pewnością był kiedyś bitym psem. Szukamy dla tego wspaniałego psa domu, w którym nikt go już nie skrzywdzi, w którym będzie kochanym, pełnoprawnym członkiem rodziny. Z uwagi na jego krótką sierść i dużą potrzebę bycia wśród ludzi, nie jest to pies, który może mieszkać w budzie. Dolar przebywa w hoteliku dla psów pod Ciechocinkiem. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Osoby zainteresowane adopcją proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Na smsy nie odpisujemy! Agata tel. 694390951 agaga_21@op.pl i Gosia tel. 606361293 Przed adopcją odbędzie się wizyta przedadopcyjna. Quote
tobciu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ciotka Tatankas się zgodziła zrobić 3 pakiety. Quote
agaga21 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 rany, ciotki, jesteście kochane! wszystkim się zajęłyście:loveu: Quote
tobciu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='tobciu']Ciotka Tatankas się zgodziła zrobić 3 pakiety. zioberek87 i piescofajny jest - dla Was ok, by tatankas je zrobiła ? To poproszę ją by wysłała Wam numer konta. agaga21 - jak będą jakieś linki do aktywacji - to może byc podany Twój email i aktywujesz te której tej aktywacji będą wymagać ? Quote
agaga21 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='tobciu'] agaga21 - jak będą jakieś linki do aktywacji - to może byc podany Twój email i aktywujesz te której tej aktywacji będą wymagać ? jasne. dziękuję wam :) Quote
furciaczek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) To ja jutro cykne nowe zdiecia, moze sie przydadza do nowych ogloszen:) Edited September 11, 2012 by furciaczek Quote
piescofajnyjest Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ja poprosze paypala, jak mozna....:) Quote
tobciu Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 furciaczek napisał(a):To ja jutro cykne nowe zdiecia, moze sie przydadza do nowych ogloszen:) On ma tyle fajnych fotek :) Dobra, to poczekamy na nowe fotki przystojniaka. :) Quote
Pyrdka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 NO, no tylko nie gamoń:evil_lol: Toż to nasz przepiękny model. Dolarku spadaj do swojego domu. Quote
Recommended Posts