piescofajnyjest Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 (edited) ale kto ciacho??? Tadek:eviltong: czy Dolcio??? bo sie pogubilam Ziober ;) Edited August 3, 2012 by piescofajnyjest Quote
agaga21 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 ankiety nie dostałam nadal :( tymczasem dolarek pozdrawia :) Quote
tobciu Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 a inne odzewy z ogłoszeń były ? Czy tylko te dwa póki co ? hm.. trzeba będzie w wrześniu kolejne ogłoszenia robić. Quote
agaga21 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 no niestety dużego odzewu nie ma. w sumie telefony w sprawie dolara mogę zliczyć na palcach jednej ręki :( w ogóle ostatnio do mnie nikt o psy nie dzwoni, więc nie wiem czy to tylko do mnie akurat czy to "martwy okres" w adopcjach. Quote
tobciu Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Myślę, że to drugie. Głowa do góry, będziemy ogłaszać dalej. Gdzieś jest jego człowiek :) Quote
chita Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 dolarek dostal na paypal 30zl!!!! wielkie dzieki, na dniach przeleje do Agaty:) Quote
agaga21 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 chita napisał(a):dolarek dostal na paypal 30zl!!!! wielkie dzieki, na dniach przeleje do Agaty:) karolina, pomożesz mi ogarnąc rozliczenie? pleaseeeeeeeeeeeeeee...... Quote
chita Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 agaga21 napisał(a):karolina, pomożesz mi ogarnąc rozliczenie? pleaseeeeeeeeeeeeeee...... jasne:) tylko siedze na tycim laptopie, nic nie dziala...wrrrr Quote
furciaczek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [video=youtube;nC5DODf9L7U]http://www.youtube.com/watch?v=nC5DODf9L7U[/video] :) Quote
zioberek87 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ha ha ha ciacho Dolcio który cudnie pływa:) kurde ciotki mi się wydaje że wakacje -lato zawsze w tym okresie ciężko z adopcjami bo urlopy. Ale nie będziemy się poddawać:) Quote
piescofajnyjest Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 no normalnie lepszy niz ten amerykaniec!!!!! w plywaniu:) na olimpiade z Dolciem;))) Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ostatnio mam jakieś kretyńskie telefony w sprawie dolara. dzwonią "o tego psa" -którego? "tego amstaffa" -ale którego amstaffa? "yyyyyyyyy....rocznego?" -nie mam rocznego. "3-letniego...?" -to jakiego pan chce? "a jaki jest?" :roll: tak mniej więcej rozmowy wyglądają. ludzie dzwonią bo pies na zdjęciu im się spodobał ale już nawet nie przeczytali jak ma na imię, nie wspominając o innych informacjach na jego temat. mam też wrażenie, że większość telefonów jest od osób niepełnoletnich! ale widać przynajmniej, że nowe ogłoszenia się pojawiły ;) Quote
Pyrdka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Kurcze taki fajny psiak, ale nie ma szczęścia. Dawno powinien siedzieć w swoim domu. fajny ma charakter no i urody mu nie brakuje. Ehhh... Quote
Kocurek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 no...prawdziwy model z niego...nie mozna sie napatrzec:) Quote
piescofajnyjest Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ;))))) a jaki wysportowany!!! lubie takich chlopcow;):eviltong: Quote
Pyrdka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Na metamorfozy chłopaka dawać:lol: Mister dogo. Cudny Dolcio!!! Quote
tobciu Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) Ach, cudny, ach cudny on ! U Furciaczowej był Bruno, ostatnio pojechał do swojego domu. Dziś oglądałam zdjęcia z wizyty poadopcyjnej. Tutaj szczęśliwy Bruno z koleżanką Benią : http://www.dogomania.pl/forum/threads/217061-BRUNO-Był-żywą-atrapą-już-w-ds-)/page18 Warto było czekać na taki dom :) I myślę w przypadku Dolara tez tak będzie :) Edited August 8, 2012 by tobciu dodałam link do wątku Bruno Quote
agaga21 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 tobciu napisał(a): I myślę w przypadku Dolara tez tak będzie :)jestem tego pewna :) Quote
AgnieszkaO Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Przepiękny! Co do adopcji - u nas też zastój, nawet w sprawie szczeniąt ludzie nie dzwonią :( Quote
tobciu Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 AgnieszkaO napisał(a):Przepiękny! Co do adopcji - u nas też zastój, nawet w sprawie szczeniąt ludzie nie dzwonią :( Będziemy pisać do Ciebie Aga po ogłoszenia we wrześniu :) Quote
Recommended Posts