Pyrdka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Trzymam kciuki. Zasiedział się troszke nasz Dolcze u Gosi. Quote
furciaczek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 My po grilu, Dolcio grzeczny...obsikal mamusi krzaczki z czego nie byla zadolowona:evil_lol: Niestety nie powstrzymalo jej to przed wrzucaniem pod stol karkoweczki:diabloti: Tata cyknal pare fot wiec na dniach jak tam bede to zgram sobie i wrzuce:) Quote
furciaczek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dolcio przekonal sie jednak ze wodne zabawy sa fajne:loveu: Quote
furciaczek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 tobciu napisał(a):czekamy na wodne foty :) :) pliz, pliz. Ja jeszcze niestety bez sprzetu do focenia, pare dni i beda nowe foty :) Quote
bora1 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja 18 maja robilam przelew 10zl na dolara i 10 na ta sunie z problemami neurologicznymi Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 hej Dolarku:) długo mnie u Ciebie nie było:) bardzo się cieszę że zaliczyłeś grila i poznałeś co to zabawa w wodzie:) jeszcze jakby się domek znalazł to by było super:) Quote
tobciu Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ciotki obiecywałam kupić Dolarowi pakiet ogłoszeń w czerwcu. Zatem podsumuję : Dolarek miał ogłoszenia na : kujawsko-pomorskie, wielkopolskę i lubuskie. Czy teraz zrobić pakiet 50 na zachodnio-pomorskie ? Czy wolicie jakieś inne województwo ? Quote
chita Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 mozna sprobowac zachodnio-pomorskie a potem moze ja sprobuje na mazowieckie?:) tobciu wielkie dzieki!!! Quote
tobciu Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 chita napisał(a):mozna sprobowac zachodnio-pomorskie a potem moze ja sprobuje na mazowieckie?:) tobciu wielkie dzieki!!! nie ma za co Chita.. zadeklarowana jestem naokoło.. nowych bied już nie mogę wspomagać bo pod most pójdę.. Muszę zatem te co są brzydko mówiąc popchać do domu - by zrobiły miejsce na nowe.. Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Czerwcowa deklaracja dla Dolara została właśnie przelana. Quote
furciaczek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nie moge cos sie dogadac z nowym aparatem, wiec nic tam pieknego ale Dolcia widac :) Jak sie cieplej zrobi to beda pewnie foty z wodnych zabaw, bedzie sie z czego posmiac:lol: Quote
Noelle Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 cudny Dolarek :loveu: przepiękny, przeszedł dużą przemianę, na lepsze oczywiście :) Quote
tobciu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Łojej !!! Jaki przystojniak !!! Wstawię na FB :) Dolciowe odłoszenia na zachodnio-pomorskei się robią. Dodam to pierwsze zdjęcie. Quote
Tines Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ależ chłopak się zmienił :crazyeye: śliczności :loveu: Quote
tobciu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) [quote name='tobciu']Dolarowe wydarzenie na FB zakonczylo się 9 maja. Zrobi nowe ? W tym w zwiazku z upływem terminu nie mogę tytułu edytowac. [quote name='agaga21']tobciu, jak najbardziej :) dolcio wciąż szuka domku najlepszego z najlepszych. niestety telefonów brak :( Wstyd się przyznać, ale dopiero dziś się zabrałam za nowe wydarzenie. :oops: [FONT=lucida grande]Witajcie Kochani [/FONT] [FONT=lucida grande]Dziękujemy za Waszą pomoc wspierającą Dolara.[/FONT] [FONT=lucida grande]Prosimy nie opuszczajcie go, bo nadal jej potrzebuje. [/FONT] [FONT=lucida grande]Dolar jest zdrowy, wykastrowany, ułożony [/FONT] [FONT=lucida grande] Tylko własnego człowieka mu brakuje. [/FONT] [FONT=lucida grande]Poprzednie wydarzenie DOLARA się przeterminowało i nie można go już udostępnia ani dodawać zdjęć. Zatem chłopak ma juz nowe wydarzenie i liczymy, że ktoś go wreszcie wypatrzy. [/FONT] [FONT=lucida grande]Pozdrawiamy Was serdecznie i zapraszamy - dołączcie do nowego Dolarowego wydarzenia.[/FONT] [FONT=lucida grande]NOWE WYDARZENIE DOLARA :[/FONT] http://www.facebook.com/events/238935902884490/ [FONT=lucida grande]ALBUM ZDJĘĆ NOWEGO WYDARZENIA :[/FONT] http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.453148814713178&type=1 [FONT=lucida grande]ALBUM ZDJĘĆ POPRZEDNIEGO WYDARZENIA :[/FONT] http://www.facebook.com/media/set/?set=o.256184127782127&type=1 [FONT=lucida grande]POPRZEDNIE WYDARZENIE DOLARA :[/FONT] http://www.facebook.com/events/256184127782127/ [FONT=lucida grande]Pozdrawiamy ! [/FONT] Edited June 7, 2012 by tobciu Quote
agaga21 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 tobciu, wielkie dzięki:loveu: gosiu, foty poprosimy nowe :) Quote
furciaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 agaga21 napisał(a):tobciu, wielkie dzięki:loveu: gosiu, foty poprosimy nowe :) Te wczorajsze juz za stare??:eviltong::evil_lol: Poowoli ogarniam aparat, cos wrzuce:) Quote
agaga21 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 furciaczek napisał(a):Te wczorajsze juz za stare??:eviltong::evil_lol: Poowoli ogarniam aparat, cos wrzuce:) o kurde! nie zauważyłam że są!:oops::oops::crazyeye::evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 agaga21 napisał(a):o kurde! nie zauważyłam że są!:oops::oops::crazyeye::evil_lol: Starosc nie radosc..na wzrok pada:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 omg:))) ale Dolcio to rzeczywiscie model!!!!! Quote
Recommended Posts