Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Dolar ma wydarzenie na FB ? Moze tam tez sprobowac ?
Moge zrobic jakby co, ale jeszcze kogos bym wowczas dolaczyla jako administratora, bo sama mam juz kilka i moze nie ogarniac.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja. Deklaracji stałych nigdy nie daję. Raczej jednorazowe. W związku z czym proszę o nr konta to chętnie wspomogę.Może uda się chłopaka wyciągnąć

Posted

a ja trafiłam do Was z banerku:) przepiękny z smutną historią masakra ile teraz takich bid:( przeczytałam wątek i tez chce Dolarkowi jakos pomóc narazie moge wpłacić jednorazowo, bardzo bym prosiła o nr konta na pw, nie moge sie deklarowacna stałą juz ale obiecuję ze ta "jednorazowa" nie bedzie jedyna...

Posted

tobciu napisał(a):
A Dolar ma wydarzenie na FB ? Moze tam tez sprobowac ?
Moge zrobic jakby co, ale jeszcze kogos bym wowczas dolaczyla jako administratora, bo sama mam juz kilka i moze nie ogarniac.

nie ma go chyba na fb, byloby super gdybys zalozyla wydarzenie ja sie tam jakos kiepsko ogarniam, ktos chetny na administratora?:)

aida napisał(a):
Jestem i ja. Deklaracji stałych nigdy nie daję. Raczej jednorazowe. W związku z czym proszę o nr konta to chętnie wspomogę.Może uda się chłopaka wyciągnąć

zioberek87 napisał(a):
a ja trafiłam do Was z banerku:) przepiękny z smutną historią masakra ile teraz takich bid:( przeczytałam wątek i tez chce Dolarkowi jakos pomóc narazie moge wpłacić jednorazowo, bardzo bym prosiła o nr konta na pw, nie moge sie deklarowacna stałą juz ale obiecuję ze ta "jednorazowa" nie bedzie jedyna...

dzieki dziewczyny! konto bedziemy rozsylac jak bedzie wiecej stalych...

jakos dzis maly odzew u Dolcia:-(

Posted

chita napisał(a):
nie ma go chyba na fb, byloby super gdybys zalozyla wydarzenie ja sie tam jakos kiepsko ogarniam, ktos chetny na administratora?:)

To jutro, najpozniej pojutrze usiade, przeczytam watek od poczatku i wydarzenie na FB mu zrobie.
A kogos jako administratora doda sie w trakcie jak bedzie chetna/-y

Posted

porozsyłałam trochę zaproszeń znów - nawet kilka razy natknęłam się na osoby, które już zaproszenie do Dolara dostały :lol: aczkolwiek przyjść i pomóc nie mogą :roll:
już nie wiem gdzie szukać pomocy, skąd wziąć na chłopaka kasę.
On musi opuścić przytulisko inaczej będzie tam tkwił do nieskończoności.