tobciu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A Dolar ma wydarzenie na FB ? Moze tam tez sprobowac ? Moge zrobic jakby co, ale jeszcze kogos bym wowczas dolaczyla jako administratora, bo sama mam juz kilka i moze nie ogarniac. Quote
Akrum Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 porozsyłałam znów dzisiaj zaproszenia na wątek... Quote
aida Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jestem i ja. Deklaracji stałych nigdy nie daję. Raczej jednorazowe. W związku z czym proszę o nr konta to chętnie wspomogę.Może uda się chłopaka wyciągnąć Quote
zioberek87 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 a ja trafiłam do Was z banerku:) przepiękny z smutną historią masakra ile teraz takich bid:( przeczytałam wątek i tez chce Dolarkowi jakos pomóc narazie moge wpłacić jednorazowo, bardzo bym prosiła o nr konta na pw, nie moge sie deklarowacna stałą juz ale obiecuję ze ta "jednorazowa" nie bedzie jedyna... Quote
chita Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 tobciu napisał(a):A Dolar ma wydarzenie na FB ? Moze tam tez sprobowac ? Moge zrobic jakby co, ale jeszcze kogos bym wowczas dolaczyla jako administratora, bo sama mam juz kilka i moze nie ogarniac. nie ma go chyba na fb, byloby super gdybys zalozyla wydarzenie ja sie tam jakos kiepsko ogarniam, ktos chetny na administratora?:) aida napisał(a):Jestem i ja. Deklaracji stałych nigdy nie daję. Raczej jednorazowe. W związku z czym proszę o nr konta to chętnie wspomogę.Może uda się chłopaka wyciągnąć zioberek87 napisał(a):a ja trafiłam do Was z banerku:) przepiękny z smutną historią masakra ile teraz takich bid:( przeczytałam wątek i tez chce Dolarkowi jakos pomóc narazie moge wpłacić jednorazowo, bardzo bym prosiła o nr konta na pw, nie moge sie deklarowacna stałą juz ale obiecuję ze ta "jednorazowa" nie bedzie jedyna... dzieki dziewczyny! konto bedziemy rozsylac jak bedzie wiecej stalych... jakos dzis maly odzew u Dolcia:-( Quote
bira Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jestem dzisiaj, ale jak to ja, dopiero wieczorem :-) Quote
Akrum Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 i ja podnoszę chłopaka i melduję się u niego. kurcze, musi się nam udać, no... Quote
tobciu Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 chita napisał(a):nie ma go chyba na fb, byloby super gdybys zalozyla wydarzenie ja sie tam jakos kiepsko ogarniam, ktos chetny na administratora?:) To jutro, najpozniej pojutrze usiade, przeczytam watek od poczatku i wydarzenie na FB mu zrobie. A kogos jako administratora doda sie w trakcie jak bedzie chetna/-y Quote
Akrum Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 porozsyłałam trochę zaproszeń znów - nawet kilka razy natknęłam się na osoby, które już zaproszenie do Dolara dostały :lol: aczkolwiek przyjść i pomóc nie mogą :roll: już nie wiem gdzie szukać pomocy, skąd wziąć na chłopaka kasę. On musi opuścić przytulisko inaczej będzie tam tkwił do nieskończoności. Quote
Pyrdka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Cały wieczór rozsyłałam Dolarka. Mało osób gości na jego wątku. Szkoda zmarnować taką szansę. Zbyt długo siedzi biedak za kratami bez spacerów. Quote
Donvitow Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wspomogę psiaka/ ale na razie nie będę precyzował jaką kwotą./ Quote
Akrum Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Donvitow napisał(a):Wspomogę psiaka/ ale na razie nie będę precyzował jaką kwotą./ dziękujemy ślicznie wujek :) Quote
zioberek87 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 damy rade musimy dac ja tez bede pomagac jak tylko sie da:) Quote
Akrum Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 kkasiiiar napisał(a):A moze jakis bazarek zrobic ? jeśli macie jakieś pomysły bazarkowe - było by super :) Quote
Recommended Posts