Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lapka OK, dzisiaj nawet pobiegal z zabaweczka...do tej pory to tak niechetnie na spacerach sie bawil. Skora...ciezko powiedziec, oczko lepiej napewno. Jak spokojny, np po spaniu to wyglada pysio ladnie ale jak pobiega czy sie podekscytuje to mordka czerwona. A tabletki to sam zjada jak ciasteczka, nie trzeba do mordki wciskac:)
Niech mnie ktos kopnie w doope i zmobilizuje to wklejenia tych skanow..sie zebrac nie moge, czasu wiecznie brak na wszystko ostatnio:roll:
Wybieramy sie jakos na dniach w odwiedziny do rodzicow, wezme Dolcia i zobacze jak sie w gosciach chlopak ogarnia. Oni zwierzakow nie maja wiec nie bede sie bac ze im dobytek zarazi. Tylko pewnie po odiwedzinach bedzie uroczy poranek...jak mamusia podkarmi kielbaska itd po kryjomu:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha ha ha długo mnie tu nie było ale widze że Dolarek dobrze sie trzyma:) pojedzie w odwiedziny :) dokarmia go:) ha ha ha jak to czytałam totak jakbym swoją mamę miała przed oczami:)

a może Dolcio podbije serca Twoich rodziców:)?

Posted

[quote name='Akrum']pięknie się Dolarek prezentuje na tych fotach.
Taki szczęśliwy, radosny, pełen energii :)

A to jest the best:
https://lh4.googleusercontent.com/-jgd8R_qEUSo/T1i7O-eI40I/AAAAAAAAKXY/YgaGSDyxVHw/s640/IMG_0625.JPG

A jak się chlopak zachowuje w swoim boksie? Niszczy? Piszczy jak sam zostaje??

czy możemy prosić o jedno zdjątko Dolarka w jego apartamencie??
chciałabym widzieć chłopaka w jego m4 :)

Dolcio ogolnie jest grzeczny, poszczekuje tylko wtedy jak slyszy ze jestem u innego psiaka albo z innym wychodze. Zjadl jedno poslanko jakis czas temu, podejzewam ze dlatego ze pol dnia spedzalam w boksie obok przekonujac do siebie nowoprzybylego goscia, ktory mial zamiar mnie skonsumowac...Dolcio byl wtedy bardzo poddenerwowany, slyszal warczenie, szczekanie innego psa i moja paplanine. No i troche mniej biegal jak zazwyczaj wiec sie wyzyl na poslanku.
Cykne jakas fotke w boksie pozniej:)

Posted

furciaczek napisał(a):

Cykne jakas fotke w boksie pozniej:)

super, bardzo dziękuję :)

Pamiętam Lolka boksera, który był u Ciebie i faj pieknie prezentował się w swoim apartamencie :)
Dumny pan na włościach :)

Dlatego też chciałabym zapamiętać tak Dolarka :)

Posted

Witaj Dolarku , bardzo Cie przepraszam ale musze zrezygnowac z deklaracji stałych , jako BDT zostałam na "lodzie" z moim tymczasowiczem który musi zmienić miejsce tymczasowe , na watku pustki a czas leci wiec musze szukac hotelu dla Grafita i pokryc jakas czesc opłat.

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Witaj Dolarku , bardzo Cie przepraszam ale musze zrezygnowac z deklaracji stałych , jako BDT zostałam na "lodzie" z moim tymczasowiczem który musi zmienić miejsce tymczasowe , na watku pustki a czas leci wiec musze szukac hotelu dla Grafita i pokryc jakas czesc opłat.

właśnie tego nie lubię na dogo, wielu jest takich co wyciągają psy "ratują" itd a później mają je gdzieś, łatwo jest wyciągnąc psa ale dużo trudniej mu znaleźć dom:( i nie chodzi mi tu o Ciebie cioteczko ale o Twoją sytuację z jaką zostałaś:(