Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 agaga21 napisał(a):o nie! myślałam, że wszystkie bullowate już z glinna wyciągnięte :( staffik czy amstaff? to 2 różne rasy. ponoć amstaff, ale niesprawdzone informacje póki co.. Quote
karolina175 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Uffff az powietrze ze mnie zeszlo :) To teraz tylko do przodu :) Quote
imperator Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) W sumie to może ja wyjdę z propozycją, bo jakoś mi to jego imię nie "leży" nie wiem jak wy ale ja bym mu zmienił, moja propozycja to Dolce (dolcze) z włoskiego, odsyłam do zapoznania się ze znaczeniem, wydaje mi się że pasuje do Niego http://pl.wiktionary.org/wiki/dolce Edited January 17, 2012 by imperator Quote
karolina175 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ciocie i wujkowie zajrzyjcie tu do tej amstaffki: http://www.dogomania.pl/threads/221204-STRACH-i-PRZERA%C5%BBENIE-...-WIKI-sunia-w-typie-AST-...-Twoje-5-z%C5%82-mo%C5%BCe-ocali%C4%87-jej-%C5%BCycie Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 widok z gory: i z boku: oczywiście zamiast mieć ładnie i czysto, to nie, Dolar od razu musiał rozlać całą miskę wody i zaczął niszczyć swoje posłanko, na miejscu których już niedługo fotele staną :) Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 reakcja, jak Pyrdka Dolara znienacka dotknęła za dupsko: uśmiech :) i gwałcimy kocyk :) hihihihihi :) możecie się pośmiać, a co :) Quote
Pyrdka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nasz świnkowy zbokolek. Wielki cielakowaty groźny piessssssssssssss. Quote
chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 a moze on tam sobie mościł w tych poslankach a nie tam od razu gwałcil:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Oj, intensywnie gwałcił ten kocyk. Za ścianą nasza Sambulida z cieczka, ale juz została przeniesiona gdzie indziej. Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 chita napisał(a):a moze on tam sobie mościł w tych poslankach a nie tam od razu gwałcil:evil_lol: phiiiiii.. no pewnie, mościł ;) i to jak intensywnie, aż się zmęczył... :) Quote
chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Akrum napisał(a):phiiiiii.. no pewnie, mościł ;) i to jak intensywnie, aż się zmęczył... :) no gwałt to byc nie mógł bo posłanko nie protestowało:eviltong: jestem ciekawa jak Dolarkowi minie pierwsza noc, oby nic nie zmalował:) Quote
Pyrdka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dowiemy się jak minęła mu nocka w ciepełku. Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 pewnie będzie chłopak szczęśliwy, że w końcu ma ciepło w dupsko :) a rano już na wybieg pójdzie :) Quote
Telimena Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Pyrdka napisał(a):Doszły tabletki na robaki, spot na pchły i niespodzianka- ciasteczka i zabawka. Serdecznie dziękujemy kochanej cioteczce:loveu: Dolcio jeszcze nie jarzy do czego służą przysmaki. Nauczy się nasza klucha. Uffff. Wielka ulga jest już nasz. Mamy przecieki,ze w kojcu siedzi jeszcze jeden stafik. Super. Cieszę się, że poczta się spisała :). Obejrzałam zdjęcia i biedny ten pysio Dolarka... Tam jest zapalenie skóry pod prawym okiem? Oczka są zdrowe? Wygląda rzeczywiście na alergię i szczerze mówiąc nie wiem, czy się obejdzie bez antybiotyku na dłuższą metę. Oby nie trzeba było ale wygląda nieciekawie. Kiedy kontrola u weta? P.S. Jeszcze nauczy się co to smaczki i zabawki. Fajny psiak :). Quote
Pyrdka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zobaczymy za 2 dni czy jest poprawa. Jak nie to zapodamy antybiotyk. Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 aukcje allegro psów bezdomnych usuwa allegro, a na taką pozwolono: http://allegro.pl/pit-bull-szczeniak-i2063289776.html skoro szczeniak bez rodowodu, to... chyba można zgłosić jako naruszenie zasad? Quote
imperator Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Akrum']aukcje allegro psów bezdomnych usuwa allegro, a na taką pozwolono: http://allegro.pl/pit-bull-szczeniak-i2063289776.html skoro szczeniak bez rodowodu, to... chyba można zgłosić jako naruszenie zasad? Zgłoszone!! Quote
chita Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='Akrum']aukcje allegro psów bezdomnych usuwa allegro, a na taką pozwolono: http://allegro.pl/pit-bull-szczeniak-i2063289776.html skoro szczeniak bez rodowodu, to... chyba można zgłosić jako naruszenie zasad? cale allegro...dzis usuneli mi 4 aukcje, w tym lali a pseudo nadal sie oglasza...raportuje. i to drugie zdjecie co ma przedstawiac, dowod krycia?:angryy: Quote
bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kamień z serca mi spadł, że u sąsiadki huknęło ;-) Fajny ten Dolar :-) Grubasek :-) Pyszczek i oczka niezbyt fajnie wyglądają... Biedny... a gwałty mu z głowy ulecą, jak klejnoty straci... Quote
tobciu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 HURRRAAAAAA !!!!! Lece uaktualnic info na fb :)))))) Ukłony wielkie za super przeprowadzoną akcję - od samego założenia wątku ! :) Quote
Recommended Posts