piescofajnyjest Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a ja caly czas trzymam i sie bardzo ciesze:))) Quote
agaga21 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 niestety czekamy z wyjazdem do jutra. mam nadzieję, że już nic nie stanie na przeszkodzie i nowy domek w końcu się doczeka na swojego nowego przyjaciela Quote
piescofajnyjest Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 :multi: caly czas trzymam........... Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dajcie proszę znać co i jak. Trzymaj się chłopaku dzielnie. To TWOJA SZANSA ! Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dolcio w nowym domu!:multi: dziękuję wszystkim za pomoc, szczególnie gosi...za wszystko!:loveu: violeta i rafał nas tu podczytują, mam nadzieję, że się zalogują i napiszą jak tam ich dolcio się miewa :):) dolar zestresował się chyba troszkę, bo na dzień dobry zrobił siku i kupę na dywan:diabloti: Quote
bira Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Cały dzień czekałam na ta wiadomość :-) i się doczekałam :-) Bardzo się cieszę :-) Quote
piescofajnyjest Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 siku i kupe?????:crazyeye: Dolcio......! Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 oj, biedak. To się zestresował. Nadal trzymamy kciuki, by się wszystko dobrze nowemu domowi i Dolciowi poukładało by się szybko dotarli, poznali i na zawsze pokochali ! :) Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 w sumie na zestresowanego nie wyglądał ale emocji miał na pewno sporo. do tego długa podróż i króciutkie sikanie po wyjściu z auta...więc w sumie nasza wina ;) na szczęście nowi "rodzice" są wyrozumiali :) Quote
Dolar Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witamy serdecznie :lol: Jako nowi właściciele Dolara, pragniemy wszystkim podziękować za pomoc Dolciowi i danie szansy nam i Jemu na nowe życie . Przed nami jeszcze długa droga, ale jesteśmy pełni optymizmu. Wierzymy że Dolar pokocha nas tak mocno, jak my Jego ;) Viola i Rafał. Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dolar napisał(a):Witamy serdecznie :lol: Jako nowi właściciele Dolara, pragniemy wszystkim podziękować za pomoc Dolciowi i danie szansy nam i Jemu na nowe życie . Przed nami jeszcze długa droga, ale jesteśmy pełni optymizmu. Wierzymy że Dolar pokocha nas tak mocno, jak my Jego ;) Viola i Rafał. Witamy serdecznie :multi: i bardzo dziękujemy za danie szansy Przystojniakowi-Dolarowi :) Prosimy czasem o wieści. :) Powodzenia ! Trzymamy za Was kciuki :) Quote
Pyrdka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witamy nową rodzinę Dolarka:lol: Proszę o wyrozumiałość. Dolcio na pewno musi przyzwyczaić sie do nowej sytuacji. To super psiak. Prosimy o częste wieści i fotki. Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dolar napisał(a):Witamy serdecznie :lol: Jako nowi właściciele Dolara, pragniemy wszystkim podziękować za pomoc Dolciowi i danie szansy nam i Jemu na nowe życie . Przed nami jeszcze długa droga, ale jesteśmy pełni optymizmu. Wierzymy że Dolar pokocha nas tak mocno, jak my Jego ;) Viola i Rafał. witamy :) jak tam pierwsze godzinki z dolciem wami minęły? Quote
Dolar Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pierwszy spacerek ok. zastrzyk i jedzenie też ok. Sikanie w domu też ok. :evil_lol: Ale wiemy że to stres ;) Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dolar napisał(a):Pierwszy spacerek ok. zastrzyk i jedzenie też ok. Sikanie w domu też ok. :evil_lol: Ale wiemy że to stres ;) no to pięknie....ciekawe co jutro zastaniecie po pracy. dolcio, nie rób wstydu i bądź grzeczny ;) Quote
Akrum Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dolarku, ciesze się, że w nowym domku już jesteś :) powodzenia i zachowuj się ladnie :) Nową rodzinkę Dolarka wiatmy na wątku i dziękujemy za super domek dla chłopaka :) Quote
Dolar Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Zrobiliśmy 15 minutowy test samotności i jak wróciliśmy zniszczeń brak, radość OGROMNA :laugh2_2:sika tylko przy nas ;-) a teraz grzecznie śpi . . . niewiniątko :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dolar napisał(a):Zrobiliśmy 15 minutowy test samotności i jak wróciliśmy zniszczeń brak, radość OGROMNA :laugh2_2:sika tylko przy nas ;-) a teraz grzecznie śpi . . . niewiniątko :evil_lol: mam nadzieję, że jak już zaznaczy swój teren to odpuści, bo to porządny chłopak. Quote
bira Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Z tego co pamiętam to w pierwszym hoteliku też na początku wszystko obsikiwal ;-) Za moment na pewno się uspokoi :-) Quote
Noelle Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jak mogłam przeoczyć taką wiadomość?? SUPER, że Dolciowi nareszcie się udało :multi::multi: Quote
agaga21 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 w końcu go wyściskałam za wszystkie czasy ;) z nowym panem:) Quote
Telimena Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 super, że Dolcio w nowym domku :) trzymam kciuki! Quote
tobciu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ależ on jest piękny w tych piegach swoich. :) Quote
Recommended Posts