agaga21 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='piescofajnyjest']opowiadajcie cos wiecej!!!!!!!!!:modla: kto? co?[/QUOTE] a to ci państwo o których ostatnio pisałam :) wiedziałam, że się zdecyduję, miałam przeczucie od naszej pierwszej rozmowy, że to jest ten dom dla dolara :) wczoraj przyjechali z poznania by dolcia poznać, spędzili z nim i z gosią kilka godzin, wybrali się na spacer w mieście i wygląda na to, że się zakochali :) Quote
Tines Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Cudne wieści!!!! Dolcio nareszcie odnalazł Cie twój człowiek :multi: Powodzenia psiaku :loveu: Quote
tobciu Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='agaga21']a to ci państwo o których ostatnio pisałam :) wiedziałam, że się zdecyduję, miałam przeczucie od naszej pierwszej rozmowy, że to jest ten dom dla dolara :) wczoraj przyjechali z poznania by dolcia poznać, spędzili z nim i z gosią kilka godzin, wybrali się na spacer w mieście i wygląda na to, że się zakochali :)[/QUOTE] Aż mi się oko lekko zamoczyło. :) BARDZO się cieszę. :) Quote
piescofajnyjest Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ja tez sie ciesze strasznie!!!!!!!!!!!!!! Quote
zioberek87 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 super:) a możemy liczyć na jakieś zdjęcia z jego nowego domku??? Quote
Donvitow Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zioberek87 napisał(a):super:) a możemy liczyć na jakieś zdjęcia z jego nowego domku??? Dopiero pojedzie 24.XI zioberek a ty już chcesz foty/ ale w gorącej wodzie kąpana.:)/ Gratulacje. Trzymam kciuki.:) Quote
Telimena Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 czy Dolar pojechał już do nowego domku? Edit: no właśnie, tak mi się wydawało, że to jeszcze nie teraz... Quote
agaga21 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 mam nadzieję, że nic nam nie stanie na przeszkodzie. nie mogę się już doczekać by go osobiście do domku odstawić :) Quote
piescofajnyjest Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 hihihi:0 a czy chlopak sie juz pakuje???? Quote
agaga21 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 piescofajnyjest napisał(a):hihihi:0 a czy chlopak sie juz pakuje????z pewnością :) a ja nieśmiało przypominam tym, którzy się deklarowali na dolcia a ostatnio zapominali wpłacać swoje deklaracje, by to nadrobili, bo stan konta dolara jest mocno na minusie i trzeba by to wyrównać. Quote
piescofajnyjest Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 a ja dalej swoj kasy nie widze:( w rozliczeniu.....:( Quote
agaga21 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 piescofajnyjest napisał(a):a ja dalej swoj kasy nie widze:( w rozliczeniu.....:( bo rozliczenia nie zrobiłam...ech jakoś nie mogę się zebrać ale w końcu się zbiorę ;) Quote
tobciu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 agaga21 napisał(a):z pewnością :) a ja nieśmiało przypominam tym, którzy się deklarowali na dolcia a ostatnio zapominali wpłacać swoje deklaracje, by to nadrobili, bo stan konta dolara jest mocno na minusie i trzeba by to wyrównać. Ja mam w tym miesiącu poślizg - przyznaję. :) Zapłacę w tym tygodniu. Za listopad i od razu za grudzień. Quote
agaga21 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 niektórzy parę miesięcy nie wpłacali :( i to jest przykre... to nie pierwsza taka sytuacja, mam sunię milkę na którą PRAWIE wszyscy deklarowicze się wypieli... Quote
agaga21 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 bira napisał(a):Agata podajcie mi tego paypala.ja nie mam, chita ma. już do niej piszę :) Quote
chita Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='bira']Agata podajcie mi tego paypala. k.malinowska01@gmail.com ;) tylko mnie przypilnuj ;) Quote
bira Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 przypilnuje, bo to wplaty za listopad beda. Moja mama miala zaplacuc, ale zapomnialam, ze kazalam jej kilka rzeczy kupuc i sie kasa rozmyla. Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 wyslalam kaske na Dolcia do Chity:)))) Quote
tobciu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 tobciu napisał(a):Ja mam w tym miesiącu poślizg - przyznaję. :) Zapłacę w tym tygodniu. Za listopad i od razu za grudzień. poszło dziś i za listopad i za grudzień. Quote
agaga21 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 tobciu napisał(a):poszło dziś i za listopad i za grudzień. za grudzień? przecież w listopadzie dolar jedzie do domku :) za 4 dni dokładnie Quote
tobciu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 agaga21 napisał(a):za grudzień? przecież w listopadzie dolar jedzie do domku :) za 4 dni dokładnie no a długi Dolara ? :) kropla to, bo kropla. Ale zawsze coś. ;) Quote
chita Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 piescofajnyjest napisał(a):wyslalam kaske na Dolcia do Chity:)))) potwierdzam ze doszlo,przelewam do banku :) dziekuje Quote
Recommended Posts