Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']opowiadajcie cos wiecej!!!!!!!!!:modla: kto? co?[/QUOTE]

a to ci państwo o których ostatnio pisałam :)
wiedziałam, że się zdecyduję, miałam przeczucie od naszej pierwszej rozmowy, że to jest ten dom dla dolara :)

wczoraj przyjechali z poznania by dolcia poznać, spędzili z nim i z gosią kilka godzin, wybrali się na spacer w mieście i wygląda na to, że się zakochali :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']a to ci państwo o których ostatnio pisałam :)
wiedziałam, że się zdecyduję, miałam przeczucie od naszej pierwszej rozmowy, że to jest ten dom dla dolara :)

wczoraj przyjechali z poznania by dolcia poznać, spędzili z nim i z gosią kilka godzin, wybrali się na spacer w mieście i wygląda na to, że się zakochali :)[/QUOTE]

Aż mi się oko lekko zamoczyło. :) BARDZO się cieszę. :)

Posted

zioberek87 napisał(a):
super:) a możemy liczyć na jakieś zdjęcia z jego nowego domku???

Dopiero pojedzie 24.XI zioberek a ty już chcesz foty/ ale w gorącej wodzie kąpana.:)/

Gratulacje. Trzymam kciuki.:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
hihihi:0 a czy chlopak sie juz pakuje????
z pewnością :)

a ja nieśmiało przypominam tym, którzy się deklarowali na dolcia a ostatnio zapominali wpłacać swoje deklaracje, by to nadrobili, bo stan konta dolara jest mocno na minusie i trzeba by to wyrównać.

Posted

agaga21 napisał(a):
z pewnością :)

a ja nieśmiało przypominam tym, którzy się deklarowali na dolcia a ostatnio zapominali wpłacać swoje deklaracje, by to nadrobili, bo stan konta dolara jest mocno na minusie i trzeba by to wyrównać.

Ja mam w tym miesiącu poślizg - przyznaję. :) Zapłacę w tym tygodniu. Za listopad i od razu za grudzień.

Posted

tobciu napisał(a):
Ja mam w tym miesiącu poślizg - przyznaję. :) Zapłacę w tym tygodniu. Za listopad i od razu za grudzień.

poszło dziś i za listopad i za grudzień.

Posted

agaga21 napisał(a):
za grudzień? przecież w listopadzie dolar jedzie do domku :) za 4 dni dokładnie

no a długi Dolara ? :) kropla to, bo kropla. Ale zawsze coś. ;)