bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jesssu, niedziela to za sto lat... nie mogę się doczekać ... Liczę, że obie strony przypadną sobie do gustu :-) Quote
chita Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='bira']Skoro masz paypala, to dlaczego ja zawsze muszę płacić za Dumkę i za Milkę przez moją mamę? :mad:[/QUOTE] a ja nie wiedzialam ze Ty masz, to sie nazywa komunikacja !:evil_lol: Dolar jest cuuudownym psem, nie ma sily zeby komus nie przypadl do gustu:eviltong: Quote
bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 To się dogadałyśmy. W grudniu się odezwę do Ciebie, to mi przyślesz, bo teraz to ja już pieniądze przelałam. Quote
chita Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='bira']To się dogadałyśmy. W grudniu się odezwę do Ciebie, to mi przyślesz, bo teraz to ja już pieniądze przelałam.[/QUOTE] do grudnia to wszystkie nasze psy maja byc w DS:cool3: Quote
chita Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Pyrdka']To pomożecie naszym;)[/QUOTE] wszystkie psy nasze sa:cool3::evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 milka na bank jeszcze posiedzi, u lenoxa te nic się nie szykuje, to samo simuś...dumka też. czarno to widzę ale może chociaż dolarowi się uda spędzić święta w domu. za to mocno trzymam kciuki! od pierwszego kontaktu z panią, która ma dolcia odwiedzić wraz z mężem, mam silne przeczucie, że to jest TEN dom. nie wyobrażam sobie, że mogło by być inaczej, jakoś się tego trzymam i bardzo się zdziwię jeśli to nie wypali. po raz pierwszy w adopcjach naszych psów mam takie odczucia. Quote
bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Milka na pewni pokibluje, ale Duma... może... przecież to młoda, fajna, zdrowa suńka. Ja trzymam kciuki za wigilię przy własnej choince :-) A wiesz co słychać u Azuni? Jak się z kotem dogadała? Quote
agaga21 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='bira']Milka na pewni pokibluje, ale Duma... może... przecież to młoda, fajna, zdrowa suńka. Ja trzymam kciuki za wigilię przy własnej choince :-) A wiesz co słychać u Azuni? Jak się z kotem dogadała?[/QUOTE] z kotem to luz od dawna. jest po drugiej operacji. nie wiem jak teraz bo miałam kontakt jakiś czas temu. chuchają nad nią jak mogą, traktują jak dziecko, ale to mega schorowane psisko :( Quote
bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Lata spędzone w oborowym apartamencie dają o sobie znać... Ważne, że tak fajnie trafiła. Należało się jej :-) Mogli by jakieś zdjecia dziewczyny czasami podesłać :-) Quote
piescofajnyjest Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 a ja caly czas trzymam!! kciuki fioletowe:) Quote
tobciu Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='chita'] jesli komus potrzebny paypal moge uzyczyc pod warunkiem ze mnie kopnie w 4litery i przypilnuje;) [/QUOTE] Hej, to może użyczysz dla tej pani z FB co pytala o paypala. Dolar ma długi póki co.. Chyba że bira jest na dogo czesciej i by chciala użyczyc ? Quote
Telimena Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 wysłałam stałą za listopad dla Dolara - mam nadzieję, że to naprawdę ostatnia i chłopak znajdzie się już niedługo w wymarzonym domku, mocno trzymam kciuki, żeby Dolcio i Państwo przypadli sobie do gustu :) Quote
bira Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='tobciu']Hej, to może użyczysz dla tej pani z FB co pytala o paypala. Dolar ma długi póki co.. Chyba że bira jest na dogo czesciej i by chciala użyczyc ?[/QUOTE] Ale ja nie mam polskiego konta, żeby później to Wam przelać... Quote
agaga21 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 24 listopada dolar jedzie do najwspanialszego domu! zamieszka w poznaniu a gosia i ja zawieziemy go osobiście :) :) :) Quote
Pyrdka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Jezusiku, jak ja się cieszę:lol: Czas najwyższy. Quote
tobciu Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 przeczytałam właśnie na FB :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) upiję się ze szczęścia :)) Quote
piescofajnyjest Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ja tez przylecialam!!!!!!!!!!!! jessssssuuuuu:multi: tyle czekal chlopak:) Quote
Akrum Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 jejku, jakie wieści :) chociaż coś optymistycznego dzisiaj :) Quote
piescofajnyjest Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 opowiadajcie cos wiecej!!!!!!!!!:modla: kto? co? Quote
zioberek87 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ekstra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby tak dalej!!!! masakra ale się cieszę!!! Dolcio ma wreszcie swój wymarzony dom!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts