tobciu Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='agaga21']tobciu, to ja zapłacę za wielkopolskie, ty zamów na kujawsko-pomorskie a może jeszcze ktoś by chciał wykupić na mazowieckie lub warmińsko-mazurskie? Ok. Patrzę wstecz, że Dolar miał na Wielkopolskę i kujawsko-pomorskie kiedyś, ale to juz pewnie wszystkie linki nieaktualne. I jakiś miesiąc temu było lubuskie. To jak piszesz : - Ty Wielkopolskę, - ja kujawsko-pomorskie Dane wszystkie aktualne jak w ogłoszeniach z postu #989 ? Ja będę kupować pakiet u AgnieszkaO. Kto weźmie Mazowsze i Warmińsko-mazurkie ? A może Pomorskie ??? :) Quote
furciaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Znowu mielismy awarie neta ale juz wrocilam:) U Dolcia wszystko OK, jakies nowe zdiatka szybko podrzuce. Quote
zioberek87 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 cioti to ja biore na siebie warmińko mazurskie, Kostek jest ogłaszany na mazowieckim i cała dupa z tego zero ozewu więc może sobie darujmy, Tobciu jak mozesz to spytaj się AgnieszkaO czy by odrazu moich nie trzasneła a mi podaj nr konta to przeleję :) musimy go wyadoptować! w kupie siła ha ha haha:) Quote
tobciu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='zioberek87']cioti to ja biore na siebie warmińko mazurskie, Kostek jest ogłaszany na mazowieckim i cała dupa z tego zero ozewu więc może sobie darujmy, Tobciu jak mozesz to spytaj się AgnieszkaO czy by odrazu moich nie trzasneła a mi podaj nr konta to przeleję :) musimy go wyadoptować! w kupie siła ha ha haha:)[/QUOTE] jasne zapytam. Bazarek zakończyła i dokańcza pakiety. Zapytam czy na nowy nas przyjmie, czy podepnie pod stary bazarek. I wyślę Ci numer konta do Niej. Agaga21 - też jestes chętna robić poprzez Agnieszkę ? To może ktoś teraz pomorskie dołoży ? :) Quote
tobciu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) [quote name='tobciu']jasne zapytam. Bazarek zakończyła i dokańcza pakiety. Zapytam czy na nowy nas przyjmie, czy podepnie pod stary bazarek. I wyślę Ci numer konta do Niej. Agaga21 - też jestes chętna robić poprzez Agnieszkę ? To może ktoś teraz pomorskie dołoży ? :)[/QUOTE] zioberek87 - Agnieszka zrobi nam ogłoszenia. Zaraz wyślę Ci numer konta. :) Agaga21 - jesteś tez chętna na ogłoszenia u AgnieszkaO? 50 ogłoszeń - 10 zl edit : swoje ogłoszenia na kujawsko-pomorskie już wysłałam. Agaga21 dodałam Cię w mailu do wiadomości. Edited July 17, 2012 by tobciu Quote
tobciu Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 od zioberka87 pakiet do AgnieszkiO też wysłany. Quote
agaga21 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='tobciu']zioberek87 - Agnieszka zrobi nam ogłoszenia. Zaraz wyślę Ci numer konta. :) Agaga21 - jesteś tez chętna na ogłoszenia u AgnieszkaO? 50 ogłoszeń - 10 zl edit : swoje ogłoszenia na kujawsko-pomorskie już wysłałam. Agaga21 dodałam Cię w mailu do wiadomości.[/QUOTE]tak, podeślij mi proszę link lub dane do wpłaty. dzięki :) Quote
zioberek87 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 O kurde Tobciu zapomniałam puścić przelew, zaraz to zrobię przepraszam!!! Quote
tobciu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='zioberek87']O kurde Tobciu zapomniałam puścić przelew, zaraz to zrobię przepraszam!!![/QUOTE] :-o bo nam Aga ogłoszeń nie zrobi :) Quote
furciaczek Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Jedziemy dzisiaj z Dolciem na spacerek do lasu, przywioze fotorelacje:cool3: Quote
tobciu Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='furciaczek']Jedziemy dzisiaj z Dolciem na spacerek do lasu, przywioze fotorelacje:cool3:[/QUOTE] Fajnie :) Może jakieś nowe się do ogłoszeń dorzuci. Choć Dolar ma tyle ładnych zdjęć, że ciężko wybrać tylko 5-6 do ogłoszeń :) Quote
furciaczek Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Do ogloszen to raczej nie bardzo, ciemno w lesie to i jakosc zdiec kiepska...ale oko pocieszyc mozna uroczym kawalerem:) Quote
agaga21 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 za każdym razem jak wstawiasz nowe zdjęcia, nie mogę przestać się zachwycać jaki on jest piękny. ideał! Quote
tobciu Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ależ on jest ładny i tak fajnie zbudowany !!! Przystojniak, że HEJ ! Naprawdę się dziwię, ze nikt się w nim jeszcze nie zakochał. Oprócz nas, rzecz jasna :) Ogłoszenia będą w tym tygodniu. Aga chora, a ja Ją zarzuciłam pakietami. Ale będzie się starać zrobić jak najszybciej. Quote
piescofajnyjest Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 rzeczywiscie, cudowny Dolcio jest:)))) i pychol dobrze wyglada!!!! Quote
Akrum Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 odwiedzam Dolara pięknego :) to na jakie województwa w końcu będzie miał ogłoszenia?? zrobiła bym też jeden pakiecik, może pyknę na mazowieckie?? albo łódzkie?? Quote
tobciu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Akrum napisał(a):odwiedzam Dolara pięknego :) to na jakie województwa w końcu będzie miał ogłoszenia?? zrobiła bym też jeden pakiecik, może pyknę na mazowieckie?? albo łódzkie?? - kujawsko-pomorskie ode mnie, tobciu - warmińsko-mazurskie od zioberek87 - wielkopolskie od agaga21 Quote
Recommended Posts