Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, przepraszam ze dopiero teraz.
Wiescini nie najgorsze ale tez nie fantastyczne, mamy grzybka i gronkowca. Nie mam wynikow w rece wiec szczegoly jutro, wiem ze nie powinno byc wiekszych problemow z leczeniem.

Posted

[quote name='imperator']Jak długo potrafi trwać leczenie takiego gronkowca?[/QUOTE]
od kilku tygodni do kilku miesięcy zazwyczaj. nigdy nie wiadomo. trzeba każdorazowo po kuracji antybiotykiem robić kolejne wymazy i ustalać kolejny antybiogram i tak aż do skutku.

Posted

[quote name='agaga21']od kilku tygodni do kilku miesięcy zazwyczaj. nigdy nie wiadomo. trzeba każdorazowo po kuracji antybiotykiem robić kolejne wymazy i ustalać kolejny antybiogram i tak aż do skutku.[/QUOTE]

Nie wiedziałem, że to tyle może trwać, a czy wiadomo kiedy Dolar mógłby być ogłaszany do adopcji?

Posted

[quote name='imperator']Nie wiedziałem, że to tyle może trwać, a czy wiadomo kiedy Dolar mógłby być ogłaszany do adopcji?[/QUOTE]

no wiesz, najpierw trzeba go wyleczyć, to po pierwsze.
po drugie gosia go nadal poznaje. ostatnio byli u niej obcy ludzie oglądali psy. dolar się mocno spinał w swoim boksie, także spokojnie....na razie czekamy.

Posted

[quote name='agaga21']no wiesz, najpierw trzeba go wyleczyć, to po pierwsze.
po drugie gosia go nadal poznaje. ostatnio byli u niej obcy ludzie oglądali psy. dolar się mocno spinał w swoim boksie, także spokojnie....na razie czekamy.[/QUOTE]

to faktycznie musimy poczekać!

Posted

coś cicho u Dolara... jak on się czuje? dostał jakieś leki? napiszcie proszę jakie dokładnie są wyniki wymazu ze skóry, proszę też o dane do przelewu stałej deklaracji, bo mi się zapodziały