Akrum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dolarku, spadł u ciebie może śnieg?? bo u nas dzisiaj znów sypnęło i ciągle pada :roll: Quote
furciaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 U Dolcia OK, lapki nieco lepiej ale pyszczek dalej czerwony:shake: Zaraz po wizycie u weta zmienilam mu karme na jagniecine z ryzem z nadzieja ze chociaz troche pomoze ale narazie zadnych zmian. Co do zachowania to ze wzgledu na niezdiagnozowana jeszcze chorobe skory nie zblizamy sie do innych psowatych za bardzo, wiec te kwestie Dolciowej natury zostawiamy na pozniej. Nadal bardzo miziasty i calusny:loveu: Komendy wykonuje niechetnie, szybko sie nudzi. Uparty jak osiol...walczymy z zostawaniem w siadzie...on usilnie wstaje i podbiega jak odejde na dwa/trzy kroki:shake: Jak zmieniam kierunek spaceru a jemu to sie nie podoba to zaczynaja sie prostesty, ciagnie, wyrywa sie i podskakuje jak pchla. Dopiero po przywolaniu bez problemu mozna zmienic kierunek spaceru. Poslanko w calosci, zabawki w calosci. Ze wzgledu na podejzenie alergii wycofalam mu gryzaki...tak na wszelki wypadek gdyby w tych zeskrobinach nic nie wyszlo. Bedzie mniej czynnikow do eliminacji. Narazie zero agresji w stosunku do czlowieka :) Foty za pare min jak zgram i pozmniejszam. Quote
bira Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Oj, to czekam na fotki :-) Jessu od godziny próbuję zacząć sprzątać i nic nie jest w stanie mnie ruszyć... wygońcie mnie z tej dogomanii... Quote
Akrum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dobrze, że choć z łapkami lepiej :) Czekamy na foty z niecierpliwością :) Quote
zioberek87 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ekstra wieści dobrze że chłopak dochodzi do siebie:) a i z czasem zacznie sie słuchać:) Quote
Pyrdka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Wow, super foty:lol: Latający Dolcio nie do podrobienia.Najlepsza fota to ta z wywalonym jezorem:evil_lol: Cudowny psiak. Quote
furciaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tylko doprac cholery nie moge, mam fajny szampon na takie zazolcenia ale narazie tylko w leczniczym mozemy. Moze za ktoryms razem zejdzie bo kapiele 2x w tyg zalecone narazie. Quote
Akrum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 hahaha ale się uśmiałam z tej foty - tak słodko wygląda :) https://lh6.googleusercontent.com/-awBWGw0ThxY/TzP-pYjFTqI/AAAAAAAAJp8/fDwaR55bq3U/s640/IMG_9857.JPG ogólnie piekne zdjęcia, widać jaki chlopak jest szczęśliwy że może biegać :) Quote
Pyrdka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Moim zdaniem on dużo lepiej wygląda. Taki czyściutki. Już dziub nie jest tak czerwony. Quote
bira Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ale wariat z niego :-) Świetne zdjęcia :-) Widać całe Dolciowe szczęście :-) Quote
Donvitow Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Furciaczku w tym nawale pracy pomyliłaś fotki psów.:shake: Quote
Telimena Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 pięknie Dolarek wygląda, buzia sama się uśmiecha jak się na niego patrzy :) Quote
imperator Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 furciaczek napisał(a):Tylko doprac cholery nie moge, mam fajny szampon na takie zazolcenia ale narazie tylko w leczniczym mozemy. Moze za ktoryms razem zejdzie bo kapiele 2x w tyg zalecone narazie. Jak nie pomoże Twój szampon to spróbuj Viziru :) Quote
zioberek87 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 zgadzam sie z Wami że juz o niebo lepiej wygląda:) oby tak dalej:) Quote
Recommended Posts