Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Dolcia OK, lapki nieco lepiej ale pyszczek dalej czerwony:shake:
Zaraz po wizycie u weta zmienilam mu karme na jagniecine z ryzem z nadzieja ze chociaz troche pomoze ale narazie zadnych zmian.
Co do zachowania to ze wzgledu na niezdiagnozowana jeszcze chorobe skory nie zblizamy sie do innych psowatych za bardzo, wiec te kwestie Dolciowej natury zostawiamy na pozniej.
Nadal bardzo miziasty i calusny:loveu: Komendy wykonuje niechetnie, szybko sie nudzi. Uparty jak osiol...walczymy z zostawaniem w siadzie...on usilnie wstaje i podbiega jak odejde na dwa/trzy kroki:shake:
Jak zmieniam kierunek spaceru a jemu to sie nie podoba to zaczynaja sie prostesty, ciagnie, wyrywa sie i podskakuje jak pchla. Dopiero po przywolaniu bez problemu mozna zmienic kierunek spaceru.
Poslanko w calosci, zabawki w calosci. Ze wzgledu na podejzenie alergii wycofalam mu gryzaki...tak na wszelki wypadek gdyby w tych zeskrobinach nic nie wyszlo. Bedzie mniej czynnikow do eliminacji.
Narazie zero agresji w stosunku do czlowieka :)
Foty za pare min jak zgram i pozmniejszam.

Posted

Oj, to czekam na fotki :-) Jessu od godziny próbuję zacząć sprzątać i nic nie jest w stanie mnie ruszyć... wygońcie mnie z tej dogomanii...

Posted

furciaczek napisał(a):
Tylko doprac cholery nie moge, mam fajny szampon na takie zazolcenia ale narazie tylko w leczniczym mozemy. Moze za ktoryms razem zejdzie bo kapiele 2x w tyg zalecone narazie.

Jak nie pomoże Twój szampon to spróbuj Viziru :)