piescofajnyjest Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 czesc Dolar! jak tam??? cieplo w dupinke??? Quote
chita Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 narazie wszystko w porzadku:) Gosia jak sie dorwie do kompa to pewnie cos napisze:) Quote
Telimena Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ja też zaglądam, podczytuje stale temat ale mam młyn ostatnio, nie mam kiedy pisać, cieszę się, że chłopak ma ciepło :) Quote
furciaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dolcio miewa sie bardzo dobrze, humor mu dopisuje i apetyt tez. Opuchlizna z lap troszke zeszla ale do idealu daleko, mordka niestety bez wiekszych zmian. A po spacerku to wyglada okropnie, caly czerwony pysio:shake: Zaliczylismy tez pierwsza lecznicza kapiel, poza tym ze sie wiercil okropnie to bylo super...przy okazji i ja cala mokra bylam bo przeciez stac spokojnie to to nie potrafi:evil_lol: Musielismy polewac woda z kubeczka, bo sikajace woda przedmioty budza niefajne skojazenia cos. Quote
Pyrdka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Super wieści. Poczekajmy na wynik zeskrobin. Może sprawa się wyjaśni. Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Już się nie mogę doczekać wyniku tych zeskrobin, jeśli się okaże że to nie jest żadna choroba skóry, to będzie musiał mieć jakieś testy alergiczne robione?? Quote
Telimena Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 żeby była możliwość wykonania wiarygodnych testów alergicznych pies przez minimum miesiąc nie powinien dostawać żadnych sterydów więc będzie trzeba poczekać Quote
Pyrdka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przepraszam,ze na wątku Dolcia, ale proszę zajrzyjcie do mojej podopiecznej GRUBA MIGOTKA TEŻ CHCE BYĆ KOCHANA Quote
furciaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Telimena napisał(a):żeby była możliwość wykonania wiarygodnych testów alergicznych pies przez minimum miesiąc nie powinien dostawać żadnych sterydów więc będzie trzeba poczekać A mial podawane cos wczesniej? Teraz nic nie dostal poza glupim jasiem i mazidlami na odmrozenia i odlezyny. Quote
Telimena Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wydaje mi się, że dostał coś od pierwszego weta Quote
furciaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Telimena napisał(a):wydaje mi się, że dostał coś od pierwszego weta Sprawdze w ks zdrowia, moze przeoczylam notatke co i kiedy mial podane. Quote
Pyrdka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dostał jakis zastrzyk przeciw uczuleniowy. Nie wiem ci to było. Moge zapytać. Pewno w książeczce nie ma wpisu. Quote
Telimena Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 furciaczek napisał(a):Sprawdze w ks zdrowia, moze przeoczylam notatke co i kiedy mial podane. sprawdź post 315 wątku, dla mnie zastrzyk antyalergiczny to steryd ale trzeba potwierdzić Quote
zioberek87 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dolcio no to ładnie wykąpali Cię :):) oby to nie była alergia:( Quote
agnieszka32 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Telimena napisał(a):sprawdź post 315 wątku, dla mnie zastrzyk antyalergiczny to steryd ale trzeba potwierdzić Też tak myślę. A pisałyśmy, żeby mu nic nie dawać. ;) No trudno... teraz trzeba będzie poczekać przed ew. testami alergicznymi... Quote
agaga21 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 agnieszka32 napisał(a):Też tak myślę. A pisałyśmy, żeby mu nic nie dawać. ;) No trudno... teraz trzeba będzie poczekać przed ew. testami alergicznymi... ale aga to było wcześniej, zanim dziewczyny zawiozły go do hoteliku. potem już nic nie dostał. Quote
Akrum Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 agnieszka32 napisał(a):Też tak myślę. A pisałyśmy, żeby mu nic nie dawać. ;) No trudno... teraz trzeba będzie poczekać przed ew. testami alergicznymi... Dolar dostał zastrzyk w dzień wyciągnięcia go ze schronu, bo oko było mega spuchnięte i zadziałać było trzeba :roll: Później już nic nie dostawał, zgodnie z Waszą prośbą. Quote
chita Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 to juz prawie trzy tygodnie temu, zanim przyjda wyniki bedzie mozna dzialac nad dalszym leczeniem:) i maly offik, zajrzyjcie do szklielecikow w BDT, Fado to moze nawet w prapradziadkach mial bulla:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/222542-Co-jeden-to-chudszy....-prosimy-o-pomoc-w-odkarmieniu-Chudzielców-(?p=18576495#post18576495 Quote
Recommended Posts