Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ja tez sie podczepie do buziakow;)))

.... i z rana:)

hi hi hi coś mi się wydaję ciocia że na jedno to dobrze że jesteśmytak daleko:) bo byśmy zrobiły z Dolcia z agresora na ciape tym,i buziakami:)

Posted

nasz wet też tak mówił, ale nie było czasu na robienie badań.
po podaniu zastrzyku na alergię - pysio ładnie się "wybielił" i z oczka wtedy opuchlizna też zeszła.

może alergia pokarmowa?
w przytulisku jadł kaszę lub chleb z indykiem lub kurczakiem - jeśli by wet pytał ;)

Posted

dobre wieści :)
o szczegółach napisze gosia a ja wam tylko powiem, że na rtg wyszło wszystko super. dolar ma po prostu taką budowę. tego najbardziej się bałam ale jest dobrze :)

Posted

Tak na szybko wpadam, na RTG zadnych zmian, bioderka wzorcowe, panewki bardzo ladnie osadzone, rewelacja. Kregoslup rowniez bez zadnych nawet najmniejszych zmian.
Wyniki zeskrobin za ok 1,5 tygodnia.
Zmiany na lapach to wynik zlych warunkow bytowych, wilgoc, twarde podloze, mroz itp
Byl bardzo grzeczny, wiercil sie tylko strasznie i dostal glupiego jasia bo nie dalo rady ostrego zdiecia wykonac.
Waga 29kg.

Posted

jak się cieszę, że Dolarek z kostkami kręgosłupowymi ma wszystko w najlepszym porządku :)

Teraz jeszcze muszą zagoić się ranki na łapach, przyjść wymaz zeskrobin, który mam nadzieję, że też będzie ok :)

Najważniejsze, że Dolarek teraz w te mrozy nie siedzi w przytuliskowym kojcu i nie marznie, tylko sobie biega, szaleje na dworze, chodzi na spacery i co najważniejsze - śpi w ciepełku i na miękkim posłanku :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
jak się cieszę, że Dolarek z kostkami kręgosłupowymi ma wszystko w najlepszym porządku :)

Teraz jeszcze muszą zagoić się ranki na łapach, przyjść wymaz zeskrobin, który mam nadzieję, że też będzie ok :)

Najważniejsze, że Dolarek teraz w te mrozy nie siedzi w przytuliskowym kojcu i nie marznie, tylko sobie biega, szaleje na dworze, chodzi na spacery i co najważniejsze - śpi w ciepełku i na miękkim posłanku :loveu:

tak to jest najważniejsze:) z resztą damy radę:)

Posted

Super wieści :-)
Teraz jeszcze tylko wyniki zeskrobin.

Akrum napisał(a):

ojjj tak :-) ma chłopak szczęście.