piescofajnyjest Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja tez sie podczepie do buziakow;))) Quote
zioberek87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja tez sie podczepie do buziakow;))) .... i z rana:) hi hi hi coś mi się wydaję ciocia że na jedno to dobrze że jesteśmytak daleko:) bo byśmy zrobiły z Dolcia z agresora na ciape tym,i buziakami:) Quote
agaga21 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 odrobina buziaków jeszcze nikomu nie zaszkodziła ;) A DOLAR JEST TAKI SŁODKI, ŻE ZASŁUGUJE NA BUZIOLE:loveu: teraz pewnie jest u weta... Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Sama jestem bardzo ciekawa wieści po wizycie u weta - co do skóry, co do kręgosłupa... Szorstkowłosa jamnikowata sunia wyrzucona na mróz Quote
furciaczek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Do weta jedziemy jak kaw wypije;) Macie jednego Dolcia z kostka narazie... Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 o kurde, pysio znów mega czerwony i oko bardziej napuchnięte... ciekawe co to jest... Quote
furciaczek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zastanawiam sie czy to nie na tle alergicznym...no ale zobaczymy. Dowiemy sie pewnie dopiero jak przyjda wyniki zeskrobin i wymazow. Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nasz wet też tak mówił, ale nie było czasu na robienie badań. po podaniu zastrzyku na alergię - pysio ładnie się "wybielił" i z oczka wtedy opuchlizna też zeszła. może alergia pokarmowa? w przytulisku jadł kaszę lub chleb z indykiem lub kurczakiem - jeśli by wet pytał ;) Quote
Anula Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dzisiaj poszła moja deklaracja skromna dla Dolarka za luty. Też czekam na wiadomości od weta. Quote
agaga21 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dobre wieści :) o szczegółach napisze gosia a ja wam tylko powiem, że na rtg wyszło wszystko super. dolar ma po prostu taką budowę. tego najbardziej się bałam ale jest dobrze :) Quote
furciaczek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tak na szybko wpadam, na RTG zadnych zmian, bioderka wzorcowe, panewki bardzo ladnie osadzone, rewelacja. Kregoslup rowniez bez zadnych nawet najmniejszych zmian. Wyniki zeskrobin za ok 1,5 tygodnia. Zmiany na lapach to wynik zlych warunkow bytowych, wilgoc, twarde podloze, mroz itp Byl bardzo grzeczny, wiercil sie tylko strasznie i dostal glupiego jasia bo nie dalo rady ostrego zdiecia wykonac. Waga 29kg. Quote
imperator Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Super wiadomości, dobrze, że jest zdrowy :D Quote
Anula Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wielka tragedia! http://www.dogomania.pl/threads/222109-Dramat-kilkadziesi%C4%85t-zag%C5%82odzonych-ps%C3%B3w-po-%C5%9Bmierci-opiekuna-pilnie-dt!/page11 Quote
Pyrdka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Super wieści. Czekamy jeszcze na wyniki zeskrobin. Quote
zioberek87 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ekstra bardzo się cieszę:) oby tylko tą skórę zaleczyć i oczka:) Quote
piescofajnyjest Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 to czekamy na wyniki zeskrobin:) dobrze, ze z lapciami wszystko dobrze!!!! Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jak się cieszę, że Dolarek z kostkami kręgosłupowymi ma wszystko w najlepszym porządku :) Teraz jeszcze muszą zagoić się ranki na łapach, przyjść wymaz zeskrobin, który mam nadzieję, że też będzie ok :) Najważniejsze, że Dolarek teraz w te mrozy nie siedzi w przytuliskowym kojcu i nie marznie, tylko sobie biega, szaleje na dworze, chodzi na spacery i co najważniejsze - śpi w ciepełku i na miękkim posłanku :loveu: Quote
zioberek87 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Akrum napisał(a):jak się cieszę, że Dolarek z kostkami kręgosłupowymi ma wszystko w najlepszym porządku :) Teraz jeszcze muszą zagoić się ranki na łapach, przyjść wymaz zeskrobin, który mam nadzieję, że też będzie ok :) Najważniejsze, że Dolarek teraz w te mrozy nie siedzi w przytuliskowym kojcu i nie marznie, tylko sobie biega, szaleje na dworze, chodzi na spacery i co najważniejsze - śpi w ciepełku i na miękkim posłanku :loveu: tak to jest najważniejsze:) z resztą damy radę:) Quote
Tines Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Super wieści :-) Teraz jeszcze tylko wyniki zeskrobin. Akrum napisał(a):Najważniejsze, że Dolarek teraz w te mrozy nie siedzi w przytuliskowym kojcu i nie marznie, tylko sobie biega, szaleje na dworze, chodzi na spacery i co najważniejsze - śpi w ciepełku i na miękkim posłanku :loveu: ojjj tak :-) ma chłopak szczęście. Quote
kkasiiiar Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Powstała nowa grupa na fb, wizyty przed i po adopcyjne :) Zapraszamy :) http://www.facebook.com/groups/248063215268893/248104415264773/?notif_t=group_activity :) Quote
agaga21 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 bira napisał(a):A dotarły już pieniądze ode mnie? tak kasiu doszły. doszło jeszcze kilka innych wpłat, postaram się w weekend zrobić całościowe rozliczenie. Quote
Recommended Posts