Akrum Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Piękny chłopak z Dolarka, coraz piękniejszy :) Pyszczek i oko coraz ładniejsze, gdybym nie wiedziała, że on był w takim stanie, to bym nie powiedziała, że cokolwiek mu jest. I łapki - ranki zginęły - cieszę się bardzo :) Quote
imperator Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Akrum napisał(a):Piękny chłopak z Dolarka, coraz piękniejszy :) Pyszczek i oko coraz ładniejsze, gdybym nie wiedziała, że on był w takim stanie, to bym nie powiedziała, że cokolwiek mu jest. I łapki - ranki zginęły - cieszę się bardzo :) ale ta łapa jeszcze jest opuchnięta mniej ale jeszcze,szkoda że ten jego wyjazd tak się przeciąga, niestety siła wyższa, niezależna od nikogo. Samba ma chyba najgorszy moment cieczki, dlatego staram się chodzić w inne rejony niż Ona. .Dzisiaj też czekał z załatwieniem potrzeb do momentu aż wyszliśmy za ogrodzenie, także mądry chłopak. Quote
agaga21 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 fajnie, że jest czysty, to na pewno zwiększa szanse na dom. też bym chciała by był już u furciaczkowej no ale jeszcze tylko weekend w zasadzie. najważniejsze że nie marznie i jest bezpieczny :) pyrdka, jak to spał na piasku? tam nie miał nawet budy??? Quote
imperator Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agaga21 napisał(a):fajnie, że jest czysty, to na pewno zwiększa szanse na dom. Wiesz, za pierwszym razem nie zwróciłem na to uwagi, ale to już któryś raz z rzędu, kiedy mnie ciągnie za ogrodzenie i wtedy się załatwia, rozmawiałem w hoteliku i chyba raz czy dwa mu się zdarzyło, że miał wpadkę, ale to było na samym początku, a tak wypuszczany jest na swój prywatny wybieg.:P Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a ten ogon to mu tak lazi z tej zlosci i agresywnosci tej ogromnej??? ale on jest fajny!!!! Quote
bira Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Pies morderca jak w mordę strzelił... Idealnie pasuje do definicji ;-) A serio, to cudny chłopak z Dolcia :-) Pięknieje z dnia na dzień :-) Quote
imperator Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 bira napisał(a):Pies morderca jak w mordę strzelił... Idealnie pasuje do definicji ;-) A serio, to cudny chłopak z Dolcia :-) Pięknieje z dnia na dzień :-) Najgorzej jest jak w boksie człowiek kucnie, wtedy już przepadł... bestia podbiega... wchodzi na kolana... rozdaje buziaki... i łasi się jak kot. Zresztą może to nawet jest i kot, bo w sumie to nie słyszałem jak szczeka, tylko jak warczy(a może miauczy) sam już nie wiem... Quote
Akrum Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 hehe ja dzisiaj też odbierałam "psa obronnego" i warczącego... http://www.dogomania.pl/threads/221828-Ma%C5%82a-sunia-Pati-odebrana-ze-z%C5%82ych-warunk%C3%B3w-ju%C5%BC-bezpieczna-w-BDT.?p=18485979#post18485979 hm... i jak mi się udało uniknąć pogryzienia?? eh, tak to jest... pies wyczuwa złych i dobrych ludzi i wie na kogo warczeć, a do kogo się przytulać :) Quote
Donvitow Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aga chyba możesz Go już ogłaszać. Faktycznie mizias. Imperator masz absolutną rację. W schronie widać z dużym prawdopodobieństwem który psiak jest nauczony czystości albo ma ją w genach. W związku z tym że psiaki są wypuszczane na wybieg kilka razy dziennie w niektórych kojcach nie uświadczysz kopy. Załatwiają się na wybiegu a na spacerze poza schronem jeszcze potrafią coś wydusić z siebie na zapas. Jeśli kojec jest zas...ny a nawet trafi się kopa na dachu budy to wiadomo. Będą kłopoty/ sam mam sunię co w kojcu potrafiła zrobić 6 kup dziennie włącznie z dachem budy- 3 lata, cuklinowanie parkietu i dywanik na plamy./ Quote
zioberek87 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kurde 4 razyoglądałam filmik i sie nacieszyć nie mogłam:) jaki to radosny, piękny, spragniony głasków psiak:) nie widać w nim nic z agresjii, zgadzam się z danvitow niema na coczekać tylko działajmy z ogłoszeniami on i tak juz długo czekał:) Quote
Tines Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ależ wypiękniał Dolarek. Zaraz miziak domek znajdzie :) "agresor" :razz: Quote
zioberek87 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 pewnie że znajdzie:) nie ma co:) chłopak cudowny nadziwić sie nie mogę jego przyjaźni do ludzi:) Quote
imperator Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jak dobrze pojdzie to jutro znowu pojedziemy do Dolcia:) Jakieś specjalne zamówienia na mizianie, pieszczoty i inne ? Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 oczywiscie!!!! ja zamawiam caly pakiet :))) Quote
agaga21 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 piescofajnyjest napisał(a):oczywiscie!!!! ja zamawiam caly pakiet :))) ode mnie też ;) wydrap go ode mnie dodatkowo po grzbiecie porządnie Quote
chita Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 ale z Dolarka fuksiarz i do tego ma bogate zycie towarzyskie:evil_lol: Quote
imperator Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 bira napisał(a):I ode mnie koniecznie :-) natalek napisał(a):ode mnie również proszę wygłaskać :D agaga21 napisał(a):ode mnie też ;) wydrap go ode mnie dodatkowo po grzbiecie porządnie piescofajnyjest napisał(a):oczywiscie!!!! ja zamawiam caly pakiet :))) Ok ok, tylko nie wiem czy pisałem, ale za każde głaskanie, mizianie Dolar pobiera opłatę w wysokości 5 zł :diabloti: płatne na konto oczywiście:evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ach.....nic na tym swiecie nie jest za darmo;))) za milosc tez trzeba placic:)))) Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ach.....nic na tym swiecie nie jest za darmo;))) za milosc tez trzeba placic:)))) Quote
imperator Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ach.....nic na tym swiecie nie jest za darmo;))) za milosc tez trzeba placic:)))) Za taką miłość nie idzie zapłacić, bo jest Ona bezcenna... Quote
Anula Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ale same fajne wieści o Dolarku.Cieszę się ogromnie. A ja zapraszam do bidulki potrzebującej pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/218381-Bastek-w-typie-pona-.zaniedbany-i-ca%C5%82y-w-dredach-!!...... Quote
martasekret Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dolarku, głaski dla Ciebie!!! takie za uszkiem :D Quote
zioberek87 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 nasz Dolcio jest rozchwytywany:) przez ciotki i wujaszków, oby tak z nowym domkiem było:) Quote
Recommended Posts