Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga, imperator- proszę ode mnie byczka kochanego wytarmosić, wyściskać, wytulić:loveu: jak można o Dolarze powiedzieć, że jest nieadopcyjny przez agresję:angryy:

Chłopak widział mnie pierwszy raz na oczy, w niedzielę, i pierwsze co zrobił to dał mi mega buziaka:loveu: oślinił kurtkę i jak kucałam próbował mi się zapakować na kolana:razz: morda koffana:loveu: łaził w kółko i domagał się pieszczot...

Jak Akrum dała mu smaczka-śmierdziuszka to odłożył go na kocyk i dalej się do nas tulił. Wychodząc z boksu minął 6-cio letnie Juldaniątko i olał Ją całkowicie...

Dolar- trzymaj się dzielnie chłopaku kochany, teraz już nikt Cię nie skrzywdzi

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

no właśnie gosia mi pisała, że nie jest pewna czy da rade w piątek, bo ma psa po ciężkiej operacji ucha, który strasznie cierpi i nie jest pewna czy już będzie na tyle lepiej, że da radę się wyrwać, więc jeszcze nie wiadomo, może tern wyjazd się przesunąć na niedzielę. mam nadzieję, że to nie problem...

to wątek tego biedaka, który strasznie cierpi :(
http://www.dogomania.pl/threads/183462-Adi-powtórka-z-quot-rozrywki-quot-...-SZUKA-DS-(-brakuje-100-zł?p=18473522&viewfull=1#post18473522

Edited by agaga21
Posted

Cześć przystojniaku, jak tak czytam jak to się miziasz fajnie i jak rozdajesz buziaczki tojestem troche zazdrosna że nie mieszkam bliżej:) jesteś taki słodziutki jak ktoś mógł stwierdzić że nie zasługujesz na nowy domek:)

Posted (edited)

[quote name='piescofajnyjest']ale ja Wam zazdraszczam....:( ze mozecie sie wymiziac z Dolarkiem i na spacerek Go zabrac.....

Jako pocieszenie wkleję za chwilę zdjęcia i filmik dodam

Edited by imperator
Posted

pięęęęęęęękny pies!!! :loveu: dopiero na tych ostatnich zdjęciach w pełni widać jego piękność, jak to dobrze, że już nigdy nie wróci do schronu..

Posted

Jedyne zdjęcie i to w dodatku zrobione z zaparowanym obiektywem :diaboli:na którym Dolar wystawia jęzor do lizakowania

Tutaj widać, że zagoiły się te odleżyny które miał po wyciągnięciu ze schronu, ale nadal jest trochę opuchnięta

Posted

Biduś spał na piachu. To i ma odleżyny. Teraz w kocyku się wyleguje to i się goi.Morda kochana. Jest naprawdę śliczny amstuch.
Mamy zarezerwowane 4 szczeniaczki,które miały być prawdopodobnie wystawiane jako worek treningowy dla takich Dolarków:-( Ale o tym później, na innym wątku.