Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy dziś w hoteliku.
W porównaniu do tego, jak widziałam ostatnio Dolara, a dzisiaj - wyglądał o wiele lepiej.
Brzuch już nie taki wzdęty, więc pewnie robale z niego wyszły :)
Oczko - już nie jest opuchnięte, ale jeszcze trochę zaróżowione.
Pyszczek też już o wiele ładniejszy :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musi znależć innej opcji nie ma, ale się ucieszyłam jak zobaczyłam ten filmik i zdjęcia tak fantastycznie się tuli i taki spragniony czułości jest, naprawdę nie wiem na jakiej podtsawie jest niby agresywny i nieadopcyjny:) bardzosie ciesze mam nadzieję że oczka i łapki się szybko zagoją i Dolarek szybko znajdzie swoich ludzi:) doszła wpłata?:)

Posted

[quote name='martasekret']ciekawa jestem bardzo, jak potoczą się losy naszego krówka....mam nadzieję, że szybko znjadzie swojego człowieka!

Ja jestem też ciekawa,no ale na to musimy poczekać.Nie ma innej opcji - Dolar musi znaleźć najlepszy dom z możliwych.

Cioteczki! Biafra prosi o pomoc-siadła jej cala instalacja-zajrzyjcie do niej
http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PR%C4%84DU.-RATUNKU-!!!!-Spali%C5%82a-si%C4%99-instalacja-zbieramy-na-kabelki-(?p=18459526#post18459526

Posted

imperator napisał(a):
to super, ja chyba do niego się wybiorę, jeżeli uda mi się zmienić łańcuch przy rowerze.

W trosce o Twe bezpieczeństwo- może lepiej załóż płozy zamiast łańcucha?

Posted (edited)

[quote name='Donvitow']W trosce o Twe bezpieczeństwo- może lepiej załóż płozy zamiast łańcucha?

U nas na szczęście nie ma śniegu, jest delikatny mrozik także fajnie się jechało. Dolcio wyspacerowany:) 45 min na spacerze po lesie udało mi się go namówić, pogoda ładna to i chodzić mu się chciało. Widać, że nauczony czystości, w boksie nie narobione nic tylko na osobisty wybieg wychodzi. wystarczyło, że wyszliśmy za ogrodzenie to kupala strzelił. Po drodze mijaliśmy się z Dianą (trójłapką ON`ka jej watek tutaj http://www.dogomania.pl/threads/215963-Wyrzucona-z-jad%C4%85cego-auta-amputacja-%C5%82apy-Diana-pilnie-szuka-DT-DS./page1). Obyło się bez problemów, ciągnęli do siebie raczej przyjaźnie, ale nie pozwoliliśmy im nawet się obwąchać. W boksie skakał na mnie, żeby trochę go przytulić i potarmosić, przynosił swoją szmacianą kulkę do przeciągania, na komendę "zostaw" ładnie puszcza i czeka żeby mu ją rzucić.
Maciek (pracownik hoteliku) pytał się co mu zrobiliśmy w niedzielę, że on taki spokojny:D

Edited by imperator
Posted

Akrum napisał(a):
w piątek Dolar ma dojechać do Ciebie agaga21? o której?

jeszcze nie wiem, to zależy o której gosia dotrze. niestety nie mam możliwości by go u mnie przetrzymać, więc musi to być zgrane z jej przyjazdem. pewnie zrobimy tak, że jak ona dojedzie(sądzę że jakoś po południu) to wtedy do was zadzwonimy, że spokojnie można go przywieźć a zanim tutaj dolarek dotrze, to my sobie pogadamy przy kawce. myślę że inaczej byłoby trudno się czasowo zgrać, bo gosia ma kilkaset km do przejechania i sprawę po drodze do załatwienia chyba.

Posted

Akrum napisał(a):
w takim razie w sprawie piątkowego transportu kontaktuj się proszę z Arkiem lub Gosią.
Ja niestety odpadam, bo mam piątek i sobotę zawaloną...

ok :)
arek wspominał, że pewnie chętnie go przywiezie w razie czego więc myślę że się dogadamy. jak już dolcio pojedzie to będziemy się rozliczać.