imperator Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Dobra filmik się ładuje na YT Już załadowany http://www.youtube.com/watch?v=IFSygzpXm2o Edited January 20, 2012 by imperator Quote
agaga21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 imperator napisał(a):Dobra filmik się ładuje na YT Już załadowany http://www.youtube.com/watch?v=IFSygzpXm2o jaki on cudny! miziak kochany :) Quote
agnieszka32 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ale słodziak :) Ma potencjał, będzie piękny okaz z niego ;) Quote
Pyrdka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dolcio jest mega kochany i całuśny chłopak. Załapał się dzisiaj na spacerek. Byliśmy z Imperatorem w hoteliku zabrać Figunię do weta. Dolar zaliczy spacer. Quote
Emma53 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 imperator napisał(a):Ta obroża wydaje się być mocna, nie sprawia wrażenia słabej, dzisiaj go trzymałem za nią jak wchodziliśmy przez drzwi, a ciągnął naprawdę mocno Mam kilka obroży zbędnych, dla Dolara też by się coś znalazło. Komu podać? Quote
Emma53 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pyrdka napisał(a):Aga odbierze jutro jadąc do hoteliku. To idę uszykować! Quote
agaga21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 o której jedziecie do hoteliku? jeśli tak koło 11-12 to prawdopodobnie udało by mi się też pojechać :) Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 do hoteliku jedziemy o 11:45, by ok 12 tam być. Quote
Pyrdka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Aga jedzie. Ja odpadam. Zawożę jutro jamnika do Zielonej Góry. Quote
agaga21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Akrum napisał(a):do hoteliku jedziemy o 11:45, by ok 12 tam być. a dałabyś radę spotkać się ze mną na tej stacji benzynowej gdzie wtedy jak odbierałam lalkę i mnie popilotować do hotelu czy nie bardzo? Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ok, to bądź tak około 11:40, bo Penny będzie na nas czekać o 11:45 :) Quote
agaga21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Akrum napisał(a):ok, to bądź tak około 11:40, bo Penny będzie na nas czekać o 11:45 :) ok :) gdyby coś się zmieniło to będę dzwonić. Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 w takim razie do zobaczenia :) Tylko zabierze kalosze, bo jakbyś chciała iść na spacerek, tam tereny polne są, przy takiej pogodzie jak u nas panuje... może być różnie :) Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 czesc Dolarku:) ale Ty miziasty jestes na filmiku:)) i usmiechniety.... Quote
agaga21 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 krówek mój śliczny!!!:loveu::loveu: poznałam dolara. jest fantastyczny! wielki, masywny, z ogromną głową, nabity, bez tłuszczu. niesamowity miziak:loveu::loveu:. wchodzi na kolana i wtula się w człowieka całym swoim wielkim cielskiem. niestety boi się gestów. kuli się, nastawia na bicie do wyciągniętej ręki podchodzi na głaskanie jak zobaczy że nikt go nie zbije, jednak przy następnym podejściu znów się kuli :-( na spacerze nie ciągnie wcale. dziś było zimno, deszcz padał, wiało, to nie bardzo miał ochote spacerować, szedł jak za karę. nie wiem czy nie jest obolały. sztywno stawia tylne łapy i kręgosłup ma wygięty w pałąk tak na 1/3 długości od ogona. ten pałąk na plecach jest wyżej niż łopatki, będzie go trzeba prześwietlić. nie podoba mi się też kostka na tylnej łapie, jest spuchnięta i bolesna. ogólnie całe łapy ma mocno czerwone, oczy i pysk nadal czerwone i spuchnięte, choć ponoć jest dużo lepiej. z tego co zauważyłam, nie pilnuje miski ani zabawek, jest delikatny, zachęcony poprzeciągał piłeczkę na sznurku ale tak nie za mocno. wyciszył się fajnie, przestał gwałcić kocyki :evil_lol: i chyba odsypia schronisko zakopany w kocyki. gdy wracaliśmy ze spaceru, widział inne psy spacerujące kilka metrów dalej. zainteresował się, postawił ogon ale stwierdził, że woli iść do budynku niż się nimi bardziej interesować:lol: pies ogólnie świetny, mocno w typie. gdybym nie wiedziała, że r=r, to bym powiedziała, że rasowy:cool3: Quote
Recommended Posts