Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']piękny, masywny - mam nadzieję, że zdrowy i w dobrej kondycji psychicznej.[/QUOTE]też mam taką nadzieję....
w hoteliku chcemy go umieścić by już mieć pewność, że pracownicy schroniska zdania nie zmienią....
do jutra musimy mocno trzymać kciuki, by się udało dziewczynom go wyciągnąć.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, Uwaga!!!!
Jutro o 17 dostajemy Dolcia. Opiekun przywiezie nam go do weta. Zaszczepimy na wirusówki. Szczepiony na wściekliznę był w grudniu.
Świętowac będziemy dopiero jutro, jak będzie nasz. Dalej trzymajta dziołszki kciuki. Sorki, wujcio niech też trzyma kciukasy.

Posted

Cioteczki przepraszam ze dopiero dzisiaj zaglądam choć pw dostałam już kilka dni temu - mam sporo zamieszania...
Niestety nie mogę się dołożyć na stałe ale jak Dolar bedzie w pilnej potrzebie fin. to piszcie... Obiecuję coś wyskrobać jednorazowo ;)

No i przede wszystkim trzymam kciuki... mocno....

Posted

[quote name='Akrum']no chłopaku - mam nadzieję, że to ostatnia noc spędzona w przytuliskowym kojcu.
od jutra już będzie ciepło w dupkę :)[/QUOTE]

Ciepło, sucho i w miłej atmosferze

Posted

właśnie miałam do Ciebie pisać sms, ale jak już tu jesteś to napiszę tutaj, że na tą chwilkę możesz być o 17 w "naszej" lecznicy :)

jeśli by się miało coś zmienić, zadzwonię.

mam na w razie co kaganiec, choć mam nadzieję, że się chłopak nie zestresuje i wizytę u weta oraz transport do hoteliku zniesie dobrze i nas nie zje tylko za "buziakuje" :)

Posted

[quote name='Akrum']właśnie miałam do Ciebie pisać sms, ale jak już tu jesteś to napiszę tutaj, że na tą chwilkę możesz być o 17 w "naszej" lecznicy :)

mam na w razie co kaganiec, choć mam nadzieję, że się chłopak nie zestresuje i wizytę u weta oraz transport do hoteliku zniesie dobrze i nas nie zje tylko za "buziakuje" :)[/QUOTE]

aga, jak z płatnościami? za hotelik z góry czy na końcu gdy dokładnie będzie wiadomo ile dni tam przesiedzi?

Posted

[quote name='Akrum']właśnie miałam do Ciebie pisać sms, ale jak już tu jesteś to napiszę tutaj, że na tą chwilkę możesz być o 17 w "naszej" lecznicy :)

mam na w razie co kaganiec, choć mam nadzieję, że się chłopak nie zestresuje i wizytę u weta oraz transport do hoteliku zniesie dobrze i nas nie zje tylko za "buziakuje" :)[/QUOTE]

Postaram się być nawet przed 17, myślę, że damy sobie radę z Dolarem

Posted

[quote name='agaga21']aga, jak z płatnościami? za hotelik z góry czy na końcu gdy dokładnie będzie wiadomo ile dni tam przesiedzi?[/QUOTE]
normalnie jak wiemy, że psiak zostanie na co najmniej miesiąc, to płacimy z góry, jednak w przypadku Dolara powiem Joasi, że zapłacimy po tym, jak zakończy swój pobyt w hoteliku, bo tak ogólnie to nie wiemy jak długo posiedzi, prawda?

Posted

Akrum napisał(a):
normalnie jak wiemy, że psiak zostanie na co najmniej miesiąc, to płacimy z góry, jednak w przypadku Dolara powiem Joasi, że zapłacimy po tym, jak zakończy swój pobyt w hoteliku, bo tak ogólnie to nie wiemy jak długo posiedzi, prawda?

tak właśnie mi się wydaje, że tak będzie najlepiej.
pamiętajcie o zdjęciach dzisiaj, chyba wszyscy niecierpliwie czekamy by zobaczyć w jakim pies jest stanie(oby niezłym)