Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']doszlo dzis na konto dolcia 49,67 PLN przez PayPal, dziekuje:Rose:[/QUOTE]
konta nie sprawdzałam, zrobię to za kilka dni, gdy będzie więcej wpłat ale możesz dopisać do postu z rozliczeniem, że jest 20zł od imperatora(przekazał mi osobiście a nie na konto, dlatego wolałabym od razu zapisać, bo potem mogłabym zapomnieć)

[quote name='karolina175']Wiadomo juz cos w sprawie Dolara? :)[/QUOTE]
cierpliwości, niestety musimy parę dni zaczekać.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']okazało się że w okolicy jest hotelik 17zł/dobę. poprosiłam dziewczyny by pojechały po dolara i go tam umieściły na te pare dni. mam nadzieję że się uda.[/QUOTE]

super, oby się udało :)

Posted

[quote name='agaga21']okazało się że w okolicy jest hotelik 17zł/dobę. poprosiłam dziewczyny by pojechały po dolara i go tam umieściły na te pare dni. mam nadzieję że się uda.[/QUOTE]

udalo sie ?

Posted

Przelana moja deklaracja.Ja też czekam na info, byłoby super aby Dolar już zmienił miejsce pobytu chociaż na chwilę poczuł wolność bez krat i rozprostował łapy w momencie przewożenia do hotelu.

Posted

hotelik i owszem jest, ale po pierwsze - wszystko zależy od właścicielki - psów w hoteliku już jest sporo i nie wiem czy bedzie wolny boks - Pyrdka miała dzwonić i pytać.
po drugie - dzisiaj byłyśmy w przytulisku w Opalenicy, potem z lecznicy odbieraliśmy bernardynkę, zawoziliśmy do hoteliku, potem jeszcze tu wizyta p/s, tam zalatwienie jeszcze spraw, dopiero niedawno zładowałyśmy do domu.
niestety we dwie nie jest nam łatwo załatwiać wszystko od ręki.

Posted

[quote name='Akrum']hotelik i owszem jest, ale po pierwsze - wszystko zależy od właścicielki - psów w hoteliku już jest sporo i nie wiem czy bedzie wolny boks - Pyrdka miała dzwonić i pytać.
po drugie - dzisiaj byłyśmy w przytulisku w Opalenicy, potem z lecznicy odbieraliśmy bernardynkę, zawoziliśmy do hoteliku, potem jeszcze tu wizyta p/s, tam zalatwienie jeszcze spraw, dopiero niedawno zładowałyśmy do domu.
niestety we dwie nie jest nam łatwo załatwiać wszystko od ręki.[/QUOTE]jasne. może jutro dacie radę albo pojutrze? każdy dzień krócej w przytulisku jest wart "zachodu"

Posted

ok, Joasia - właścicielka hoteliku zgodziła się przyjąć chłopaka.
jutro rano Pyrdka będzie dzwoniła do przytuliska i na wtorek (niestety w poniedziałek nie damy rady - znów napięty grafik mamy) umówimy (mam nadzieję) wyciągnięcie Dolara z przytuliska. Jeśli nie będzie zaszczepiony na wściekliznę, to musimy to jeszcze załatwić we wtorek i kupić tabletki by go porządnie odrobaczyć i odpchlić, co by nie przeszły żadne inne stwory na psiaki z hoteliku.

Posted

[quote name='Akrum']ok, Joasia - właścicielka hoteliku zgodziła się przyjąć chłopaka.
jutro rano Pyrdka będzie dzwoniła do przytuliska i na wtorek (niestety w poniedziałek nie damy rady - znów napięty grafik mamy) umówimy (mam nadzieję) wyciągnięcie Dolara z przytuliska. Jeśli nie będzie zaszczepiony na wściekliznę, to musimy to jeszcze załatwić we wtorek i kupić tabletki by go porządnie odrobaczyć i odpchlić, co by nie przeszły żadne inne stwory na psiaki z hoteliku.[/QUOTE]

w poniedziałek zgodnie z obietnica wysyłam do Pyrdki tabletki na robaki i preparat na odpchlenie, szkoda, żebyście kupowały, wyślę priorytetem to powinnyście mieć we wtorek, może w tej sytuacji wolicie, żebym wysłała to komuś innemu?
zaszczepcie go porządnie, nie na sama wściekliznę zamiast kupować coś, co będzie miał... zapakowałam Advantix i tabletki na robale na 2 podania i niespodziankę dla Dolara :)

Posted

nie, do Pyrdki, bo to my go bedziemy do hoteliku we wtorek zawozić, więc mam nadzieję, że do wtorku dojdzie :)
a przejściowy hotelik jest 11 km od nas :)

Posted

[quote name='agaga21']to ja jak zwykle zaczynam się denerwować czy wszystko pójdzie zgodnie z planem:roll:[/QUOTE]

To się nie denerwuj. Nie innego wyjścia :-)

Posted

[quote name='chita']jak zaczniemy zbierac;)

kurcze! tak nie wiele brakuje, mysle ze jakbysmy mieli tak przynajmniej 80% kwoty moznaby Dolcia brac, bedziemy najwyzej bazarkowac i zebrac pod supermarketem:evil_lol:[/QUOTE]

No ja właśnie czekam na hasło z moimi fantami zimowymi na bazarek na Dolcia, a widzę,ze już jeden bazarek na chłopaka jest, szkoda,że moich fantów się do niego nie podączyło. Ja mam już 3 deklaracje stałe, wiec mogę tylko pomóc darowując fanty na czasie na bazarek

Posted

w terierze Dolar ma być tylko tydzień, aż zwolni się miejsce u fur.
Joasia (właścicielka) została uświadomiona o tym, że nie znamy zachowania Dolara, że wiemy tylko jaki ma stosunek do psów, do ludzi tylko tyle, co zaobserwowałyśmy przez kraty.
będzie miał swój boks i osobisty wybieg. jeśli będzie z nim problem, to nie będzie chodził przez ten tydzień jeszcze na spacery, wystarczy mu ciepły boks i wybieg :)