agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 wpłaty będą na konto to samo co na inne nasze pieski(bb) wieczorkiem razem z chitą będziemy rozsyłać(gdzie mam znaleźć ten swift i iban? co to w ogóle jest?:oops::oops: ) dzwoniłam do fur ale od razu poczta się włączyła więc będę próbować potem. Quote
Akrum Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 musisz do banku przedzwonić, w którym jest konto - niech Ci podadzą ten SWIFT I IBAN :) Quote
Donvitow Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='agaga21']wpłaty będą na konto to samo co na inne nasze pieski(bb) wieczorkiem razem z chitą będziemy rozsyłać(gdzie mam znaleźć ten swift i iban? co to w ogóle jest?:oops::oops: ) BB wchodzi do Europy. Musisz mieć też konto dewizowe. Na Euro, franki i dulary. Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Akrum']musisz do banku przedzwonić, w którym jest konto - niech Ci podadzą ten SWIFT I IBAN :)swift znalazłam na stronie mojego banku ale iban? czy to nie jest nr konta + PL z przodu przed numerem? Quote
tobciu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jak bedzie wiadomo na jakie konto dajcie prosze znac. dobrzy ludzie na FB pytaja :) to wieczorem bym porozsylala. Quote
karolina175 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Odwiedzam Dolcia i czekam na wiesci :) Dobre wiesci :) Quote
karolina175 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Mam nadzieje ze maly szybciutko wyjdzie z tego schroniska:) Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 dolar może jechać za ok tydzień-półtora bo fur musi miejsce zwolnić. mówiłam że to dość pilne więc gosia ma się postarać by było jak najszybciej, także czekamy na sygnał. z tym transportem z poznania na razie nic nie wiadomo ale w razie czego gosia może dojechać mniej więcej do wrześni lub gniezna po psa, tak więc jeśli imperator mógłbyś go tam dowieźć, to transport byśmy mieli dograny. pozostaje nam teraz uzbierać choć część na transport i kastrację, oraz szczepienia i odrobaczenie, bo pewnie nie ma. mam nadzieję, że chłopak jest zdrowy. szkoda że nie mamy wieści w jakim jest stanie psycho-fizycznym. Quote
karolina175 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 No to jeszcze troszke pieniedzy trzeba zebrac.... A kto wogole ma kontakt z Dolarem? W tym sensie ze wie cos o nim. :) Quote
imperator Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='agaga21']dolar może jechać za ok tydzień-półtora bo fur musi miejsce zwolnić. mówiłam że to dość pilne więc gosia ma się postarać by było jak najszybciej, także czekamy na sygnał. z tym transportem z poznania na razie nic nie wiadomo ale w razie czego gosia może dojechać mniej więcej do wrześni lub gniezna po psa, tak więc jeśli imperator mógłbyś go tam dowieźć, to transport byśmy mieli dograny. pozostaje nam teraz uzbierać choć część na transport i kastrację, oraz szczepienia i odrobaczenie, bo pewnie nie ma. mam nadzieję, że chłopak jest zdrowy. szkoda że nie mamy wieści w jakim jest stanie psycho-fizycznym.[/QUOTE] Nie ma problemu zawiozę go. Szkoda, że nie można go już teraz wyciągnąć i gdzieś przetrzymać Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='karolina175']No to jeszcze troszke pieniedzy trzeba zebrac.... A kto wogole ma kontakt z Dolarem? W tym sensie ze wie cos o nim. :)[/QUOTE]na ten moment chyba nikt :( także nie wiemy nic... [quote name='imperator']Nie ma problemu zawiozę go. Szkoda, że nie można go już teraz wyciągnąć i gdzieś przetrzymać[/QUOTE]ok. dzięki :) bardzo żałuję, że nie mam kojca u siebie takiego rezerwowego, właśnie na takie sytuacje :( Quote
piescofajnyjest Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 jeszcze tylko pare dni Dolarku!!! Quote
karolina175 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Szkoda ze nikt nie ma z nim kontaktu :( Quote
bira Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Donvitow']BB wchodzi do Europy. Musisz mieć też konto dewizowe. Na Euro, franki i dulary.[/QUOTE] Nie potrzeba dewizowego konta. My euro wysyłamy na normalne konta i one są od razu przewalutowywane. Całkiem korzystnie to wychodzi, często lepiej niż w kantorze ;-) Agaga a SWIFT i IBAN możesz też na necie sprawdzić, wystarczy wpisać nazwę banku. Quote
Kocurek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tak.mozna znalezc w internecie. Kurcze cioteczki a to bedzie fundacyjne konto?Pytam bo kiedys placilam na Patoska,na fundacyjne i z 20 euro bank "ukradl"sobie polowe-jako prowizje-normalnie zlodziejstwo. A teraz jak place na psiaki na normalne prywatne konta to dochodzi normalnie w calosci. Quote
Kocurek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 a cioteczka Pyrdka ma skrzyneczke zapchana.... Quote
agaga21 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Kocurek']Tak.mozna znalezc w internecie. Kurcze cioteczki a to bedzie fundacyjne konto?Pytam bo kiedys placilam na Patoska,na fundacyjne i z 20 euro bank "ukradl"sobie polowe-jako prowizje-normalnie zlodziejstwo. A teraz jak place na psiaki na normalne prywatne konta to dochodzi normalnie w calosci.[/QUOTE] prywatne:) akrum i pyrdka zgodziły się pomóc w rozsyłaniu konta. dzięki serdeczne dziewczyny :) kocurku, ja zaraz poszukam i wyślę do ciebie pw z tym swiftem i ibanem tylko strasznie net mi się muli Quote
Juldan Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 o nas przypadkiem nie zapomnijcie, hehehe Quote
tobciu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dzieki za konto. Ludzim chcacym pomoc na FB rozesle tez w wiadomosciach pw. Quote
bira Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A ja konta nie dostałam, ale moją deklarację wpłacę dopiero na koniec miesiąca, tak jak pisałam wcześniej. Quote
Recommended Posts