Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłaty będą na konto to samo co na inne nasze pieski(bb) wieczorkiem razem z chitą będziemy rozsyłać(gdzie mam znaleźć ten swift i iban? co to w ogóle jest?:oops::oops: )

dzwoniłam do fur ale od razu poczta się włączyła więc będę próbować potem.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']wpłaty będą na konto to samo co na inne nasze pieski(bb) wieczorkiem razem z chitą będziemy rozsyłać(gdzie mam znaleźć ten swift i iban? co to w ogóle jest?:oops::oops: )

BB wchodzi do Europy. Musisz mieć też konto dewizowe. Na Euro, franki i dulary.

Posted

[quote name='Akrum']musisz do banku przedzwonić, w którym jest konto - niech Ci podadzą ten SWIFT I IBAN :)swift znalazłam na stronie mojego banku ale iban? czy to nie jest nr konta + PL z przodu przed numerem?

Posted

dolar może jechać za ok tydzień-półtora bo fur musi miejsce zwolnić. mówiłam że to dość pilne więc gosia ma się postarać by było jak najszybciej, także czekamy na sygnał.
z tym transportem z poznania na razie nic nie wiadomo ale w razie czego gosia może dojechać mniej więcej do wrześni lub gniezna po psa, tak więc jeśli imperator mógłbyś go tam dowieźć, to transport byśmy mieli dograny.
pozostaje nam teraz uzbierać choć część na transport i kastrację, oraz szczepienia i odrobaczenie, bo pewnie nie ma. mam nadzieję, że chłopak jest zdrowy. szkoda że nie mamy wieści w jakim jest stanie psycho-fizycznym.

Posted

[quote name='agaga21']dolar może jechać za ok tydzień-półtora bo fur musi miejsce zwolnić. mówiłam że to dość pilne więc gosia ma się postarać by było jak najszybciej, także czekamy na sygnał.
z tym transportem z poznania na razie nic nie wiadomo ale w razie czego gosia może dojechać mniej więcej do wrześni lub gniezna po psa, tak więc jeśli imperator mógłbyś go tam dowieźć, to transport byśmy mieli dograny.
pozostaje nam teraz uzbierać choć część na transport i kastrację, oraz szczepienia i odrobaczenie, bo pewnie nie ma. mam nadzieję, że chłopak jest zdrowy. szkoda że nie mamy wieści w jakim jest stanie psycho-fizycznym.[/QUOTE]

Nie ma problemu zawiozę go. Szkoda, że nie można go już teraz wyciągnąć i gdzieś przetrzymać

Posted

[quote name='karolina175']No to jeszcze troszke pieniedzy trzeba zebrac.... A kto wogole ma kontakt z Dolarem? W tym sensie ze wie cos o nim. :)[/QUOTE]na ten moment chyba nikt :( także nie wiemy nic...

[quote name='imperator']Nie ma problemu zawiozę go. Szkoda, że nie można go już teraz wyciągnąć i gdzieś przetrzymać[/QUOTE]ok. dzięki :)
bardzo żałuję, że nie mam kojca u siebie takiego rezerwowego, właśnie na takie sytuacje :(

Posted

[quote name='Donvitow']BB wchodzi do Europy. Musisz mieć też konto dewizowe. Na Euro, franki i dulary.[/QUOTE]

Nie potrzeba dewizowego konta. My euro wysyłamy na normalne konta i one są od razu przewalutowywane. Całkiem korzystnie to wychodzi, często lepiej niż w kantorze ;-)

Agaga a SWIFT i IBAN możesz też na necie sprawdzić, wystarczy wpisać nazwę banku.

Posted

Tak.mozna znalezc w internecie.
Kurcze cioteczki a to bedzie fundacyjne konto?Pytam bo kiedys placilam na Patoska,na fundacyjne i z 20 euro bank "ukradl"sobie polowe-jako prowizje-normalnie zlodziejstwo.
A teraz jak place na psiaki na normalne prywatne konta to dochodzi normalnie w calosci.

Posted

[quote name='Kocurek']Tak.mozna znalezc w internecie.
Kurcze cioteczki a to bedzie fundacyjne konto?Pytam bo kiedys placilam na Patoska,na fundacyjne i z 20 euro bank "ukradl"sobie polowe-jako prowizje-normalnie zlodziejstwo.
A teraz jak place na psiaki na normalne prywatne konta to dochodzi normalnie w calosci.[/QUOTE]
prywatne:)
akrum i pyrdka zgodziły się pomóc w rozsyłaniu konta. dzięki serdeczne dziewczyny :)
kocurku, ja zaraz poszukam i wyślę do ciebie pw z tym swiftem i ibanem tylko strasznie net mi się muli