Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dorzucę mu 10zł jeszcze stałej (czyli w sumie 20zł co miesiąc), bo mi szkoda psiaka, będę wpłacać raz na miesiąc ale uprzejmie proszę o przypominajkę na pw lub na sms, bo nieraz nie mam czasu długo zajrzeć na dogo

niech kto może dorzuci jeszcze po 5-10zł i wyciągajcie go póki miejsce na niego czeka...

Posted

[quote name='Telimena']ja dorzucę mu 10zł jeszcze stałej (czyli w sumie 20zł co miesiąc), bo mi szkoda psiaka, będę wpłacać raz na miesiąc ale uprzejmie proszę o przypominajkę na pw lub na sms, bo nieraz nie mam czasu długo zajrzeć na dogo

niech kto może dorzuci jeszcze po 5-10zł i wyciągajcie go póki miejsce na niego czeka...[/QUOTE]

[quote name='kkasiiiar']Ja daje 10 zł stalej[/QUOTE]

dziewczyny! ogromnie Wam dziekuje!:loveu::multi::Rose:

Posted

Jestem z zaproszenia :) Oprocz tego ze podrzucam małego moge dac tylko 30zł miesiecznie stalej deklaracji bo juz mam sporo :) Ale ten psiak musi miec szanse wiec te pieniazki wyskrobie dla niego :) Poprosze odrazu dane do przelewu :)

Posted

[quote name='chita']tylko 30??to az 30!! Karolina z nieba nam spadlas, to 'byc albo nie byc' Dolara:multi: wielkie dzieki, lece dopisac:loveu:[/QUOTE]
potrzebuje adres ,mam mozliwisc tylko w kopercie przeslac z niemiec grosik na Dolara

Posted

[quote name='imperator']Od moich rodziców 10zł stałej na Dolarka[/QUOTE]

dziekuje bardzo rodzicom!!:loveu:

[quote name='prinz']potrzebuje adres ,mam mozliwisc tylko w kopercie przeslac z niemiec grosik na Dolara[/QUOTE]

juz wysylam;)

[quote name='karolina175']Oby psiaczek szybko wyszedl z za tych strasznych krat i wkoncu dostal szanse na normalne zycie :) Trzymam kciuki strasznie mocno za nigo, no i co czekam na dalsze wiesci o Dolarku :)[/QUOTE]

wiesci beda na biezaco, czekam na Agate, mysle ze mozemy szukac powoli transportu:cool3:

Posted

[quote name='karolina175']Oby psiaczek szybko wyszedl z za tych strasznych krat i wkoncu dostal szanse na normalne zycie :) Trzymam kciuki strasznie mocno za nigo, no i co czekam na dalsze wiesci o Dolarku :)[/QUOTE]
karolina, co ty za psa masz w avatarku? dałabym głowę że to junior z gaju!!!

dziękuję za waszą pomoc :) . imperator, ile kosztowałby transport z twoją pomocą?
ja jutro do gosi zadzwonię i zapytam o tych ludzi, którzy mieli jechać z poznania w jej kierunku, może dolar by się załapał.