Akrum Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 imperator napisał(a):Jeżeli chodzi o transport to do jakiego miasta miałby trafić? o witaj sąsiedzie :) widzę że dorwałeś wątek naszego Dolara :) Quote
imperator Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Akrum napisał(a):o witaj sąsiedzie :) widzę że dorwałeś wątek naszego Dolara :) A przypadkiem zobaczyłem, pytam o transport bo jestem na chorobowym i jak by co... :) Quote
Akrum Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 imperator napisał(a):A przypadkiem zobaczyłem, pytam o transport bo jestem na chorobowym i jak by co... :) a ja właśnie dlatego do Ciebie nic nie pisałam jeśli chodzi o transport bo pomyślałam, że jak chory jesteś to i daleko jechać nie będziesz chciał :oops: Quote
bira Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mogę dać jednorazowo 30, ale wplacę dopiero pod koniec stycznia, jak moja mama wróci do Pl. Quote
imperator Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Akrum napisał(a):a ja właśnie dlatego do Ciebie nic nie pisałam jeśli chodzi o transport bo pomyślałam, że jak chory jesteś to i daleko jechać nie będziesz chciał :oops: oj tam oj tam, chory od razu :) myślę czy większym kłopotem nie będzie wyciągnięcie go ze schronu, jak będzie trzeba to pojadę z wami;) Quote
Akrum Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 imperator napisał(a):oj tam oj tam, chory od razu :) myślę czy większym kłopotem nie będzie wyciągnięcie go ze schronu, jak będzie trzeba to pojadę z wami;) Póki co Pyrdka pogadała sobie z Pawłem i na razie zgodę mamy, ale nigdy nie wiadomo co do główki znów pyknie. Jak coś to Cię zabieramy ze sobą po odbiór Dolarka :) Quote
imperator Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Akrum napisał(a):Póki co Pyrdka pogadała sobie z Pawłem i na razie zgodę mamy, ale nigdy nie wiadomo co do główki znów pyknie. Jak coś to Cię zabieramy ze sobą po odbiór Dolarka :) Ok, szkoda, że nie wiemy jak zareaguje na jazdę autem, póki co miałem szczęście co do przewożonych psiaków, ale jak to mówią kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Quote
aanka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 piękny pies .Nigdy nie przepadałam za astami ..Tygrys mix asta nauczył m nie szacunku do inności , poczucia dumy ,nieugiętości i delikatności większej ..mogł żyć .Mogę o nim mówić bez końca.....teraz Go nie ma ..... Przepraszam za moj wpis wcześniej. Sciskam Dolarka mocno.i całuję .... Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) [FONT=Arial]a spójrzcie też tutaj w Nowodworze ... tam gdzie była Szantusia jest białaska :placz:[/FONT] są też inne :placz: http://www.dogomania.pl/threads/1492...1#post18298682 Edited January 6, 2012 by Alicja Quote
chita Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 bira napisał(a):Mogę dać jednorazowo 30, ale wplacę dopiero pod koniec stycznia, jak moja mama wróci do Pl. bora1 napisał(a):moge dac 10zl deklaracji stalej bardzo bardzo Wam dziekuje ! ja doloze sie jeszcze jednorazowo Quote
imperator Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja mogę zadeklarować 10zł, nasza znajoma Beata również zadeklarowała co miesiąc 10zł czyli razem 20 zł :) Quote
Akrum Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 super, widzę że się trochę sprawa naszego Dolarka ruszyła. Idę sprawdzić jak w ogóle z tymi finansami stoimy. Edit: ciotki, a ile u furciaczkowego weta kosztuje kastracja? bo ja już nie pamiętam ile było za naszego boksia jak był u furciaczek. Quote
kkasiiiar Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 tobciu napisał(a):dobry banerek. A mozna by jeszcze moze taki mniejszy zrobic ? Mam dwoch chlopakow w podpisie. Trzeci mi sie nie zmiesci. :( obecnych chlopakow tak mysle zamienic na mniejsze banerki - tak by ten 3 tez sie dal wcisnac.. Banerki moge byc tylko 2 w podpisie..taki regulamin :( Quote
chita Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Akrum napisał(a):super, widzę że się trochę sprawa naszego Dolarka ruszyła. Idę sprawdzić jak w ogóle z tymi finansami stoimy. Edit: ciotki, a ile u furciaczkowego weta kosztuje kastracja? bo ja już nie pamiętam ile było za naszego boksia jak był u furciaczek. kojarzy mi sie cos pomiedzy 150-200zl ale moze sie myle? randall zaoferowala fanty na bazarek dla Dolara:loveu: Quote
kaszanka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Donvitow napisał(a):Mieszkam z pimpkiem który pieni się na duże psy. Im większy tym bardziej się pieni. Małe wywraca. Kocha ludzi. Uwielbia dzieci i własne koty. Żaden problem. mam identycznego ancymona - samcza agresywna znajda - ale ponad pół roku musiałam z nim ćwiczyć aby powrócił do równowagi. Do dzieci i kotów od razu był bezproblemowy. Quote
Pyrdka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dobrze,że troszeczkę się ruszyło w sprawie Dolara. Bardzo się cieszę. Należy się chłopakowi Quote
piescofajnyjest Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 witam:) jestem na zaproszenie.... musze przeliczyc moje wydatki....bo cala masa podopiecznych!!! ale bede na watku i bede podnosci:) to moge zagwarantowac! Quote
Telimena Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 czemu tu taka cisza? podnoszę Dolarka... Quote
agaga21 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='chita']Deklaracje jednorazowe martasekret.........30zl kkasiiiar .............74zl Uru.....................cos bira......................30zl chita.....................50zl Deklaracje stale chita............25zl tobciu..........10zl (na pol roku narazie ) Anula...........10zl (na pol roku) moca35........15zl Kocurek .......5euro (ok 20zl) marmosia......20zl (przez pol roku, platne z gory) Telimena.........10zl bora1...............10zl imperator.........10zl p.Beata.............10zl (znajpma inperatora;) ) Razem 140zl ciągle mało :( wczoraj zrobiłam rozliczenie naszych psów. wpłat jest bardzo mało. nie będzie z czego dokładać na dłuższą metę :( jeśli nie uzbieramy deklaracji, dolar nie będzie mógł pojechać :( Quote
Recommended Posts