Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!

W tą stronę forum zawiało mnie pierwszy raz...

Mam nadzieje że potraktujecie takiego amatora jak ja z należną zaciekłością :lol:

Jeśli jednak ktoś by się ulitował to proszę o fachową podpowiedź.

1.Poszukuję materiałów dotyczących agility w dość wąskim zakresie bo dotyczących foksów gładkich.(Wszelkie zdjęcia i informacje chciałbym umieścić na stronie dotyczącej właśnie tej rasy).

2.Czy w Krakowie istnieje taki klub??

Jak foksy sobie radzą z taką formą sportu??

Pozdrawiam

www.foksmaniak.pro.wp.pl

Posted

Z tego co wiem to jeden fox napewno biegal w agility. Nazywa cie jakos HOT-DOG z Jablonowa (czy jakos tak) i prowadzila go Magda Ziolkowska...

Biegal w SKA "FORT' wiec u nich na stronie powinny byc jakies info... A zreszta jak chcesz to pytaj Robulla, on powinien wiecej wiedziec bo jest z Fortu:D

Posted

Zapomnialam napisac o agility w Krakowie...

Jest tam napewno Klub Ovari... Adresu strony nie znam ale jak wpiszesz w wyszukiwarke "agility" to znajdziesz.:D

Posted

Zgadza się - Hod Dpg biegał w agility. Biegał, bo teraz jest już na emeryturze. Wejdź sobie na stronę SKA FORT www.fort.w.pl

Następnie na stronce kliknij klub i nasze sukcesy oraz galeria

Natomiast w linkach znajdziesz Ovari. Nie wiem, czy mają foksie, ale napewno mają agility.

Posted
mami poprostu kupila sobie borderka z takim umaszczeniem i dlatego teraz tak szaleje

Prawie takim, prawie! :wink:

Mam nadzieje, ze moja suka bedzie taka (budowa, charakter) jak ten pies :wink: Jest po prostu cudowny

Posted

Czesc, z tego co wiem moj foksik byl jedynym biegajacym w agility. Generalnie foksy sa calkiem niezle, albo nawet rewelacyjne - widzialam kilka na wlasne oczy, ale moj taki nie byl - zreszta to moja wina :(

Zielsko

Hot-Dog (juz prawie 15-latek)

Posted

Witaj !!!

Dzięki za zainteresowanie moim postem!

Nie był jedyny :D No może w Polsce...

Masz jakieś fotki???

Jutro na mojej stronce trochę nowych zdjęć o tematyce agility ze szwecji.

Posted

Az mi sie lza w oku zakrecila. Uwielbiam foxy i sadze, ze fajnie by bylo gdyby w Polsce znow jakis biegal....

Ja mam w tej chwili 4 psy w mieszkaniu i nie moge sobie pozwolic, ale gdybym mogla....

Pozdrawiam,

Zielsko

PS. Poszukam tych zdjec i przesle je jak najszybciej, a jak nic nie znajde, to odkurze troszke staruszka i porobie mu fotki.... hmmm moze to nie jest zly pomysl.... ale w takim razie bedziesz musial jeszcze poczekac na te fotki troche.

Posted

Nadrobiłam zaległości we wskazanym temacie :-) będę trzymać rękę na pulsie - kto wie może i my kiedyś spróbujemy :-)

Pozdrawiam

Posted

Fajnie by bylo, bo foxy potrzebuja duzo ruchu, a jak sie buduje wiez i zainteresowanie praca od malego to wyrastaja z nich bardzo fajne pieski (nie takie jak moj...) kontaktowe i cieszace sie zabawa z wlascicielem.

Pozdrawiam,

Zielsko

Posted

Wiem o tej potrzebie ruchu aż za bardzo.

Prawie mieszkamy już w parku - wracam tylko na noc bo zimno :D

Mój foks się nie męczy !!!! Poważnie może biegać bez przerwy chyba kilka dni :wink: Inne psy zaczynają przed nim uciekać bo kojarzy im sie ze strasznym fizycznym wysiłkiem...

A całkiem serio to już nie wiem co robić bo jest go bardzo ciężko zgonić.