tomek1906 Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Witajcie! W tą stronę forum zawiało mnie pierwszy raz... Mam nadzieje że potraktujecie takiego amatora jak ja z należną zaciekłością :lol: Jeśli jednak ktoś by się ulitował to proszę o fachową podpowiedź. 1.Poszukuję materiałów dotyczących agility w dość wąskim zakresie bo dotyczących foksów gładkich.(Wszelkie zdjęcia i informacje chciałbym umieścić na stronie dotyczącej właśnie tej rasy). 2.Czy w Krakowie istnieje taki klub?? Jak foksy sobie radzą z taką formą sportu?? Pozdrawiam www.foksmaniak.pro.wp.pl Quote
Elka Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Z tego co wiem to jeden fox napewno biegal w agility. Nazywa cie jakos HOT-DOG z Jablonowa (czy jakos tak) i prowadzila go Magda Ziolkowska... Biegal w SKA "FORT' wiec u nich na stronie powinny byc jakies info... A zreszta jak chcesz to pytaj Robulla, on powinien wiecej wiedziec bo jest z Fortu:D Quote
Elka Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Zapomnialam napisac o agility w Krakowie... Jest tam napewno Klub Ovari... Adresu strony nie znam ale jak wpiszesz w wyszukiwarke "agility" to znajdziesz.:D Quote
Robull Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Zgadza się - Hod Dpg biegał w agility. Biegał, bo teraz jest już na emeryturze. Wejdź sobie na stronę SKA FORT www.fort.w.pl Następnie na stronce kliknij klub i nasze sukcesy oraz galeria Natomiast w linkach znajdziesz Ovari. Nie wiem, czy mają foksie, ale napewno mają agility. Quote
Mami Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Border Mono - moj idol!!! :bigcool: :bigok: Quote
Mami Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Po prostu bardzo mi sie podoba. :wink: Swietne umaszczenie! Quote
niuka Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Robull mami poprostu kupila sobie borderka z takim umaszczeniem i dlatego teraz tak szaleje :P jak to ona :lol: pozdr Quote
Mami Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 mami poprostu kupila sobie borderka z takim umaszczeniem i dlatego teraz tak szaleje Prawie takim, prawie! :wink: Mam nadzieje, ze moja suka bedzie taka (budowa, charakter) jak ten pies :wink: Jest po prostu cudowny Quote
Zielsko Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Czesc, z tego co wiem moj foksik byl jedynym biegajacym w agility. Generalnie foksy sa calkiem niezle, albo nawet rewelacyjne - widzialam kilka na wlasne oczy, ale moj taki nie byl - zreszta to moja wina :( Zielsko Hot-Dog (juz prawie 15-latek) Quote
tomek1906 Posted January 20, 2004 Author Posted January 20, 2004 Witaj !!! Dzięki za zainteresowanie moim postem! Nie był jedyny :D No może w Polsce... Masz jakieś fotki??? Jutro na mojej stronce trochę nowych zdjęć o tematyce agility ze szwecji. Quote
Robull Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Oczywiście, że Zielsku chodziło o Polskę :) Wiem to, bo przecież widzieliśmy foksia nie raz, choćby na ostatnich MŚ :P Jak chcesz obejrzeć sobie Hot-Doga, to zapraszam nie do fast-foodu, tylko na http://www.agility.strefa.pl.test.strefa.pl/ :lol: Quote
anetta Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Dobrze ze powiedziales bo juz sie kierowalam w strone budki :lol: :lol: :lol: Quote
Zielsko Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Jak chcesz to moge poszperac, moze znajde cos oprocz tego co jest na stronie SKA 'FORT' Pozdrawiam, Zielsko Quote
tomek1906 Posted January 20, 2004 Author Posted January 20, 2004 Bardzo chętnie - jeśli możesz! Przydałyby się fotki "polskich" foksów!!! A te widziałeś ?? : http://www.foksmaniak.pro.wp.pl/_agility/agility.htm Quote
Zielsko Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Az mi sie lza w oku zakrecila. Uwielbiam foxy i sadze, ze fajnie by bylo gdyby w Polsce znow jakis biegal.... Ja mam w tej chwili 4 psy w mieszkaniu i nie moge sobie pozwolic, ale gdybym mogla.... Pozdrawiam, Zielsko PS. Poszukam tych zdjec i przesle je jak najszybciej, a jak nic nie znajde, to odkurze troszke staruszka i porobie mu fotki.... hmmm moze to nie jest zly pomysl.... ale w takim razie bedziesz musial jeszcze poczekac na te fotki troche. Quote
Xena Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Cześć, czy może wiecie coś na temat jakiegoś klubu agility w okolicach Katowic? Quote
Robull Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Cześć, czy może wiecie coś na temat jakiegoś klubu agility w okolicach Katowic?Zapraszam do topicu Ślązacy łączmy się- agility Quote
tomek1906 Posted January 21, 2004 Author Posted January 21, 2004 fred zaczyna od wiosny - 100 % będzie polski foksik 8) Quote
Xena Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Nadrobiłam zaległości we wskazanym temacie :-) będę trzymać rękę na pulsie - kto wie może i my kiedyś spróbujemy :-) Pozdrawiam Quote
Zielsko Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Fajnie by bylo, bo foxy potrzebuja duzo ruchu, a jak sie buduje wiez i zainteresowanie praca od malego to wyrastaja z nich bardzo fajne pieski (nie takie jak moj...) kontaktowe i cieszace sie zabawa z wlascicielem. Pozdrawiam, Zielsko Quote
tomek1906 Posted January 22, 2004 Author Posted January 22, 2004 Wiem o tej potrzebie ruchu aż za bardzo. Prawie mieszkamy już w parku - wracam tylko na noc bo zimno :D Mój foks się nie męczy !!!! Poważnie może biegać bez przerwy chyba kilka dni :wink: Inne psy zaczynają przed nim uciekać bo kojarzy im sie ze strasznym fizycznym wysiłkiem... A całkiem serio to już nie wiem co robić bo jest go bardzo ciężko zgonić. Quote
Zielsko Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 he he he he patrzac na mojego foxa i przypominajac sobie jego mlodosc, to troche Ci wspolczuje, ale coz sam chciales.... :) Zielsko Quote
Recommended Posts