Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORA1020 napisał(a):
Yolanowi-za nastepna wizyte u weta i za szczepienie Farcika wyslij faktury do Fundacji,bo ja z Fundacja rozliczams ie fakturami.
Moze Fundacia zrobi przelew dla weta?Nie wiem jak bedzie lepiej?
Jak bede miala rozliczenia z Vivy zaraz wysle,skoro nie ma tych rozliczen,tzn.ze ja jeszcze nie dostalam z Fundacji.

Przydałby się NIP Fundacji jeśli mam wziąć fakturę na Vivę. Proszę pilnie o takie info bo dzisiaj po pracy jadę z małym do weta

Posted

yolanovi napisał(a):
Przydałby się NIP Fundacji jeśli mam wziąć fakturę na Vivę. Proszę pilnie o takie info bo dzisiaj po pracy jadę z małym do weta

ja mam już podaję :
Fundacja Miedzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierzat VIVA
Ul.Kaweczynska 16/42
03-722 Warszawa
NIP 525-21-91-290

Posted

yolanovi napisał(a):
cisza, mało kto zagląda. z ogłoszeń też cisza:shake:

Ja zaglądam za każdym wpisem, tylko co tu pisać u Maluszka....
Cały czas trzymam kciuki za domek dla Farcika. Aż dziwne, że taki Maluszek nie może znaleźć domku....

Posted

wydrukowałam dzisiaj troche plakatów - będziemy rozwieszać tu i tam. może w ten sposób ktoś go zobaczy i zakocha się w maluchu. gdyby ktoś jeszcze chcaił, mógł wydrukować i rozwiesić plakaty to proszę o maila wyśle link. Z góry dziekuję za pomoc :)

Posted

:iloveyou::modla::bye::kociak:ciotenki moje a Fartus ma cudna urocza kotunie w swym domenku :loveu:slicznosci biala duuza kocinka 13 latek , ktora jest niczym krolowa biala, razem mieszkaja w pokoiku

Posted

Farcik był wczoraj u weta, dostał zastrzyk biomectin - drugi i jeszcze dostanie trzeci w przyszłym tygodniu. Jest kąpany w szamponie SEBOVET DRY i ma juz bardzo ładną sierść, prawie pozbawioną łupieżu. Założyłam mu też już książeczkę. Na początku marca można by rozpocząć szczepienia - komplet na wirusówki + wścieklizna będzie kosztował ok 150 zł. Maluch czuje się dobrze, apetycik dopisuje, jest żywy, chętny do zabawy, wesoły. Porozdawałam trochę plakatów do rozwieszenia, zostawiłam też jeden w lecznicy. Na razie kompletna cisza, zero telefonów, maili, zero zainteresowania psiakiem

Posted (edited)

Farcik musi do 15.02 znaleźć nowyt DT. Bardzo proszę o efektywną pomoc w szukaniu domku. Sprawa b. pilna - mama postawiła mi ultimatum - nie daje sobie jednak rady. Ja malucha wziąć do siebie nie mogę. Może jakiś hotelik poszukamy albo ktoś go przygarnie na DT.

Edited by yolanovi
Posted (edited)

o nie tak mało czasu...

rozesłałam na fb wiadomości do wszystkich i dałam na grupy ponownie, porozsyłam na PW zapytania o DT

Edited by diana79