klaudiam Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 :) http://dogexpert.pl/galeria/24/szkolenie-grupowe---gr.-nr-4.html Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 klaudiam napisał(a)::) http://dogexpert.pl/galeria/24/szkolenie-grupowe---gr.-nr-4.html Wow, jacy poważni Panowie na szkoleniu - super;)!!! Quote
yolanovi Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 klaudiam napisał(a)::) http://dogexpert.pl/galeria/24/szkolenie-grupowe---gr.-nr-4.html Ależ poważną minę zrobił Rokus na tej fotce ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla Studentów... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jak tam chłopaki zareagowali na śnieg? :D Quote
klaudiam Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Tobi zwariował, lata jak szalony. Rocky juz rok temu widział śnieg, więc zdziwienia nie było. Rok temu jednak Rocky nie miał Toba, który nim szastał w śniegu. Zabawa na całego. Rocky juz ma czasem dość, cały śniegiem natarty. W tym tygodniu chłopaki maja ferie, bo szkoły nie było, nauczycielka pojechała na szkolenie:). Imprezka wczoraj była bo Marek z Tobim mają jutro urodziny:) Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 W takim razie może jakiś filmik ze wspólnych śnieżnych szaleństw? :D Złóż TŻ i Tobiemu ode mnie najcieplejsze życzenia :) Quote
klaudiam Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Filmik będzie, ale to dopiero w przyszły weekend chyba. W tygodniu juz jest ciemno jak Marek wraca. A ja moim telefonem nie nakręce. A co to za skrót TŻ? Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 W takim razie czekam :) TŻ - określenie Bliskiej Osoby kogoś :) W wolnym tłumaczeniu oznacza: Towarzysz Życia Quote
Sarunia-Niunia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ależ macie fantastyczne tereny spacerowe!!! Chłopaki to już przystojni młodzieńcy - właściwie nie do poznania... Naprawdę super fotki, super!!! Czy przy okazji, mogę sobie pozwolić zaprosić na bazarek? [h=2][/h] [FONT=georgia]Zapraszam najserdeczniej: Szybki bazarek dla Pań, Panów, Dzieci i domu do 19.12.2012, do godz. 22.00[/FONT] Quote
yolanovi Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Śliczne fotki Kaludio, psiaki zadbane, szczęśliwe. Muszę mamie mojej pokazać Rokusia (Farcika), nawet ostatnio pytała o niego, czy mam jakies wiadomości :) Quote
Ingrid44 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Przepiekne fotki, ale chlopaki maja radoche na sniegu. Az sie serce raduje jak sie na nich patrzy :) :) :) Quote
klaudiam Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Ależ macie fantastyczne tereny spacerowe!!! Chłopaki to już przystojni młodzieńcy - właściwie nie do poznania... Naprawdę super fotki, super!!![QUOTE] Mieszkamy ok. 150 metrów od górki. Za górką mamy las. Widać na zdjęciach bloki. Wydaje sie daleko, ale to pare minut. Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Świetne zdjęcia, superowe szaleństwa na śniegu :) Chłopaki Wam nie uciekają? ;) Quote
klaudiam Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Świetne zdjęcia, superowe szaleństwa na śniegu :) Chłopaki Wam nie uciekają? ;)[/QUOTE] Nie, raczej trzymają się blisko, szczególnie Rocky. Za Tobisiem trzeba się troszkę nachodzić, żeby go zapiąć na smycz. Wtedy mu sie na zabawę zbiera. Lata w koło, jeszcze nie reaguje zbytnio na "do mnie". Trzeba krzyknąć, to siądzie w miejscu i czeka. Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Dlatego warto odwoływać psy nie tylko na zapięcie. Po prostu zawołać, nagrodzić i znów puścić (u mnie jest to komenda "spadaj"), potem znów zawołać, chwilę się pobawić i puścić. Niech pies nie wie, kiedy będzie zapięty :) U nas ta metoda doskonale się sprawdza ;) Quote
klaudiam Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Wiem, my zawsze tak robimy. Staramy się wogóle nie wołac Toba do zapięcia, tylko zapiąć jak sam przychodzi. Zapinamy po którymś przyjściu. Ale Tobiś uparty po prostu nie przychodzi na zawołanie i już, a czasem są sytuacje, że trzeba go szybko zapiąć. Nie wiadomo jaką nagrodę u niego stosować, bo nic się nie sprawdza do końca. Lubi sie bawić w ganianego. Szczególnie jak Rocky juz zapięty, to Tobik biega naokoło niego i sie z nim drażni. Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Widocznie taki typ psa, hihi :) Lubi się z Wami podroczyć :D Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Tobis to taki juz charakterek, moj piesio jest taki sam a ma juz 6 lat i chodzil do szkoly az do 5 klasy :), ja juz probowalam roznych smaczkow i innych nagrod, nakupilam madrych ksiazek i jest tak jak bylo. Ja poprostu sie z tego smieje i jakos z tym zyjemy. Niebezpieczenstwa nie ma bo biega tylko po lasach albo parkach . Przynajmniej nie jest nam nudno jak sie podroczymy:) Jednyna nadzieja to ze Tobis z tego wyrosnie :) :) :) Quote
yolanovi Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Kaludia, życzę Ci i Twojej cudownej rodzince magicznych, pieknych Świąt i pomyślności oraz szczęscia w NOwym Roku, no i spełnienia planów - niech chłopaki maja ten swój ogródek do pilnowania :) Quote
Recommended Posts