Ingrid44 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Co prawda moj Urwis byl kastrowany 4 lata temu ale ja nic nie slyszalam o karmie dla kastratow a mieszkam za Oceanem gdzie sa wszystkie karmy jakie tylko dusza zapragnie. Wet tez nic nigdy nie wspominal o czyms takim. To sa bardzo aktywne psiaki wiec nie obawialabym sie za przytyja. Jest ich dwoch wiec zabawa na calego caly czas :) :) :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Klaudio, mam nadzieje, że nie masz nic przeciw, żeby na Twoim wątku zwrócić się o pomoc dla Maxia... [CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"] [B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu? [/B] [/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek... Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"][COLOR=#ff0000]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
klaudiam Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Oczywiście, że nie! To wątek nas wszystkich! W sumie to wasz! A Maksiu jest na FB? Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='klaudiam']Oczywiście, że nie! To wątek nas wszystkich! W sumie to wasz! A Maksiu jest na FB?[/QUOTE] Właśnie Go tam nie ma (chyba), a szkoda, bo może Ludziska by powpłacali jakieś dyszki.... Klauduś, a jak tam chłopaczki? Quote
klaudiam Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Patrzyłam na sos jamniki na FB i nie widze go tam, przydałoby się wydarzenie. Ja jeszcze sama nie zakładałam, może ktoś sie podejmie. A chłopaki, jak to chłopaki. "Że jak mamy nie wariować. Że po operacji?? Jakiej operacji?? Tej tam kiedyś??" Takie mają miny, jak je troszkę hamujemy, bo wariują już strasznie. Wszystko się ładnie goi, apetyt dopisuje, głupoty w głowie. Ciekawe czy się troszkę uspokoją w przyszłości. Wet mówił, żeby im kupić psie piloty do telewizora. Dobry żart. Niestety nie zna naszych chłopaków. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Na SOS Jamniki na fb, jest informacja i odnośnik do bazarku na dogo... udostępniam, zapraszam Cię tez Klauduś na wydarzenie zagubionej Kropeczki, koleżanki Maxia ze schroniska... [url]http://www.facebook.com/events/428954423812675/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited[/url] Quote
masza44 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='klaudiam']Patrzyłam na sos jamniki na FB i nie widze go tam, przydałoby się wydarzenie. Ja jeszcze sama nie zakładałam, może ktoś sie podejmie. A chłopaki, jak to chłopaki. "Że jak mamy nie wariować. Że po operacji?? Jakiej operacji?? Tej tam kiedyś??" Takie mają miny, jak je troszkę hamujemy, bo wariują już strasznie. Wszystko się ładnie goi, apetyt dopisuje, głupoty w głowie. Ciekawe czy się troszkę uspokoją w przyszłości. Wet mówił, żeby im kupić psie piloty do telewizora. Dobry żart. Niestety nie zna naszych chłopaków.[/QUOTE] Hehe, uspokoją się , zobaczysz, jak osiągną jakieś 2- 2,5 roku będą stateczniejsze i mniej ruchliwe. Po moim Puppym już żaden ADHD mały mi niestraszny, nawet Malwinka moja też kiedyś się uspokoi, choć jej zajmie to ...troszkę dłużej:) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Aj te Twoje chłopaki, zawsze gotowe do akcji :) Pewnie masz z nimi śmiechu co niemiara :) PS: Ładny avatarek. Quote
klaudiam Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 To zastała dzisiaj mama, jak przyszła do chłopaków. I wyciągneli cały wałek przez jedną dziurkę. A niedawno wymienialiśmy wszystkie zamki. Cóż, chyba to juz koniec tego posłanka. Wytrzymało pół roku, to chyba nieźle. Spodziewaliśmy sie tego. Wczoraj wieczorem tak wariowały, że wytargała sie z boku dziurka. Nie chciało mi się zszywać... Marek mówi, że rano już było po nich widać, że tylko czekają, żeby sobie poszedł. [IMG]http://images35.fotosik.pl/1580/acc2b6a9ea52f2c6gen.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Chłopaki nie pozwalają się Wam nudzić... ;) Quote
klaudiam Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nooo, mam nadzieję, że nie zjadły za dużo tej gąbki. Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='klaudiam']Nooo, mam nadzieję, że nie zjadły za dużo tej gąbki.[/QUOTE] Nawet jesli zjadly troche to na wszelki wypadek mozesz im dac do zjedzienia (picia) olive z livek wtedy wszystko latwo wyjdzie. Quote
klaudiam Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Narazie nie wygląda na to, żeby ich coś męczyło. Narmalnie jedzą, normalne kupy. Spróbuję z ta olivą, tylko nie wiem, czy będą chciały:). Roki jak zjadł nogę od kaczki, to podawaliśmy mu olej parafinowy. Roki jednak jak coś zje, to raczej zwymiotuje, niż odda tyłem. Tobi tez, więc myślęm, że wszystko jest o.k. Quote
Ingrid44 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 To cale szczescie, bo mlodziaki wszystko lubia poprobowac :) :) :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Klaudiam i inne Cioteczki, zajrzyjcie, może pokochacie??? Niezwykła metamorfoza Tibona - to po prostu niemożliwe! [FONT=comic sans ms]Piękny TIBONEK, z chorym uszkiem szuka domku i swojego człowieka[/FONT] [FONT=comic sans ms] [SIZE=7]ZAPRASZAMY NA WĄTEK MALUSZKA[/FONT] Quote
klaudiam Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Najlepszy sposób na poprawienie humoru w pracy to przeglądanie zdjęć naszych urwisów. A taki byłem malutki!! Quote
Ty$ka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Oooo :loveu: A teraz dla porównania poproszę świeże fotki ;P Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Ty$ka']Oooo :loveu: A teraz dla porównania poproszę świeże fotki ;P[/QUOTE] Bardzo prosimy :) Quote
klaudiam Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ok, porobimy dziś i jutro nowe fotki i wstawimy:) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ech, dawnych wspomnień czar.... Aż się wierzyć nie chce, że "chopaki takie male były";):loveu:... Quote
klaudiam Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 A teraz jesteśmy takie byki w swoim ulubionym miejscu i odwieczna wojna o jedną kostkę:) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Klauduniu, super zdjęcia nie wspominając już o chłopakach na nich.... Na tej fotce: http://images43.fotosik.pl/1561/f8cdf90bcc91a461gen.jpg Panowie wyglądają rewelacyjnie!!! Przytulaski i buziole ode mnie dla Przystojniaków:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Recommended Posts