Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co prawda moj Urwis byl kastrowany 4 lata temu ale ja nic nie slyszalam o karmie dla kastratow a mieszkam za Oceanem gdzie sa wszystkie karmy jakie tylko dusza zapragnie. Wet tez nic nigdy nie wspominal o czyms takim. To sa bardzo aktywne psiaki wiec nie obawialabym sie za przytyja. Jest ich dwoch wiec zabawa na calego caly czas :) :) :)

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudio, mam nadzieje, że nie masz nic przeciw, żeby na Twoim wątku zwrócić się o pomoc dla Maxia...

[CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"]

[B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu?
[/B]
[/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek...
Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"][COLOR=#ff0000]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='klaudiam']Oczywiście, że nie! To wątek nas wszystkich! W sumie to wasz! A Maksiu jest na FB?[/QUOTE]
Właśnie Go tam nie ma (chyba), a szkoda, bo może Ludziska by powpłacali jakieś dyszki....

Klauduś, a jak tam chłopaczki?

Posted

Patrzyłam na sos jamniki na FB i nie widze go tam, przydałoby się wydarzenie. Ja jeszcze sama nie zakładałam, może ktoś sie podejmie.
A chłopaki, jak to chłopaki. "Że jak mamy nie wariować. Że po operacji?? Jakiej operacji?? Tej tam kiedyś??" Takie mają miny, jak je troszkę hamujemy, bo wariują już strasznie. Wszystko się ładnie goi, apetyt dopisuje, głupoty w głowie. Ciekawe czy się troszkę uspokoją w przyszłości. Wet mówił, żeby im kupić psie piloty do telewizora. Dobry żart. Niestety nie zna naszych chłopaków.

Posted

Na SOS Jamniki na fb, jest informacja i odnośnik do bazarku na dogo... udostępniam, zapraszam Cię tez Klauduś na wydarzenie zagubionej Kropeczki, koleżanki Maxia ze schroniska...
[url]http://www.facebook.com/events/428954423812675/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited[/url]

Posted

[quote name='klaudiam']Patrzyłam na sos jamniki na FB i nie widze go tam, przydałoby się wydarzenie. Ja jeszcze sama nie zakładałam, może ktoś sie podejmie.
A chłopaki, jak to chłopaki. "Że jak mamy nie wariować. Że po operacji?? Jakiej operacji?? Tej tam kiedyś??" Takie mają miny, jak je troszkę hamujemy, bo wariują już strasznie. Wszystko się ładnie goi, apetyt dopisuje, głupoty w głowie. Ciekawe czy się troszkę uspokoją w przyszłości. Wet mówił, żeby im kupić psie piloty do telewizora. Dobry żart. Niestety nie zna naszych chłopaków.[/QUOTE]
Hehe, uspokoją się , zobaczysz, jak osiągną jakieś 2- 2,5 roku będą stateczniejsze i mniej ruchliwe. Po moim Puppym już żaden ADHD mały mi niestraszny, nawet Malwinka moja też kiedyś się uspokoi, choć jej zajmie to ...troszkę dłużej:)

Posted

To zastała dzisiaj mama, jak przyszła do chłopaków. I wyciągneli cały wałek przez jedną dziurkę. A niedawno wymienialiśmy wszystkie zamki. Cóż, chyba to juz koniec tego posłanka. Wytrzymało pół roku, to chyba nieźle. Spodziewaliśmy sie tego. Wczoraj wieczorem tak wariowały, że wytargała sie z boku dziurka. Nie chciało mi się zszywać... Marek mówi, że rano już było po nich widać, że tylko czekają, żeby sobie poszedł.

[IMG]http://images35.fotosik.pl/1580/acc2b6a9ea52f2c6gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='klaudiam']Nooo, mam nadzieję, że nie zjadły za dużo tej gąbki.[/QUOTE]

Nawet jesli zjadly troche to na wszelki wypadek mozesz im dac do zjedzienia (picia) olive z livek wtedy wszystko latwo wyjdzie.

Posted

Narazie nie wygląda na to, żeby ich coś męczyło. Narmalnie jedzą, normalne kupy. Spróbuję z ta olivą, tylko nie wiem, czy będą chciały:). Roki jak zjadł nogę od kaczki, to podawaliśmy mu olej parafinowy. Roki jednak jak coś zje, to raczej zwymiotuje, niż odda tyłem. Tobi tez, więc myślęm, że wszystko jest o.k.

• 1 month later...