Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masza44 napisał(a):
Hehe ale fajne gady:) moje suczki też się ciągle tak kotłują:) a odgłosy jakie przy tym:) To lepsze od tv nie?

Odgłosy takie, jakby sie miały zaraz pozabijać. No i TV można wtedy zapomnieć, nic nie słychać:)

Posted

i ja zagladam z radoscia ogromna :loveu::multi:poprostu przecuna rodzinka calunia:loveu::loveu:Cudem jestescie dla tych serduniek malunich:painting::painting::iloveyou::iloveyou::modla::modla:niechajw am sie kochani szczesci

• 3 weeks later...
Posted

O widzę, że już wszystko działa, przez pare dni nie mogłam otworzyć wątku. Dzieki Diana za wrzucenie filmu!
Może niedługo znowu coś nagramy. U nas jak widać wszystko o.k., wszyscy zdrowi, choć Tobiś rozciął sobie ostatnio poduszeczkę w łapce na podwórku. Juz sie zagoiło. Więcej paniki przy tym było:). Aż się weterynarz z nas śmiał. Pozdrawiamy!

Posted

Ale świetny filmik:) moje szajby też tak szalały całymi wieczorami, najśmieszniej było jak rozmawiałam z kimś przez telefon bo każdy się pytał co to za straszne odgłosy:) teraz to już 2 latki więc są spokojniejsze, dalej się gonią niemiłosiernie w ogrodzie, ale wiedzą, że dom jest do odpoczynku.

Posted

:thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou:kochaniiiiiiiiiiiiiiiiii dziekujemy za cudenka:multi::multi::multi::multi:caluski dla maluszkow :iloveyou::iloveyou::iloveyou: