Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wam bardzo, szczeniaki z Fundacji znam z FB, niestety albo za młodziutkie, albo za duże rozmiarem. Troche mi głupio tak wybrzydzać, ale to jednak ważne. Przejrzę wątek Zuli.
Jakby co, dawajcie znać.

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do szaleństw z Rokusiem Zula by pewnie byla idealna, bo swoją energią zaczyna już meczyc kochany DT, jak kiedys Farcik ;)
A za 3 miesiace wygladaliby jak rodzenstwo, pasuja do siebie. Moze poprosic na watku o aktualne zdjecia i wiecej informacji?

A Rocky super, wyrasta na przystojniaka. I ma cos takiego, ze sie zawsze geba smieje na jego widok. :)

Posted

[quote name='DORA1020']Ale on nie jest juz maly,ma 4 m-ce i jest bardzo grzeczny,napewno by sie nadawal,cala nocke spi spokojnie,przytula sie do swojego kocyka,jest posluszny,to taki madry piesek,wiem co pisze......miesiac nie robi roznicy:lol:bo to jak na psiaka w jego wieku to spokojnotka,oczywiscie uwielbia zabawy,roznosi po domu zabawki,napewno by sie dogadal z Rokim.
Plissssss wezcie Tobiego /wprawdzie juz rodzina dzwonila w spr.jego adopcji,ale ja wiem,ze on u Was by mial najlepiej,lepszego domu w zyciu mu nie znajde.
Tobiaszek jest bardzo kochany.

Na wątku Tobiego pisze, że ma 3 miesiące i wydaje mi się, że będzie większym psem. Na zdjęciach nie ma porównania, jak duży teraz jest. A co z tą rodziną, która dzwoniła w jego sprawie?

Posted

Zanim znaleźliśmy Rokusia był szczeniak w Katowicach, na stronie schroniska, jednak strona nie jest aktualizowana na bieżąco i nie można zarezerwować pieska na nawet na parę godzin, więc już tam nie zaglądam. Zadzwoniliśmy w ten sam dzień i już go nie było.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Ale on nie jest juz maly,ma 4 m-ce i jest bardzo grzeczny,napewno by sie nadawal,cala nocke spi spokojnie,przytula sie do swojego kocyka,jest posluszny,to taki madry piesek,wiem co pisze......miesiac nie robi roznicy:lol:bo to jak na psiaka w jego wieku to spokojnotka,oczywiscie uwielbia zabawy,roznosi po domu zabawki,napewno by sie dogadal z Rokim.
Plissssss wezcie Tobiego /wprawdzie juz rodzina dzwonila w spr.jego adopcji,ale ja wiem,ze on u Was by mial najlepiej,lepszego domu w zyciu mu nie znajde.
Tobiaszek jest bardzo kochany.

Na wątku Tobiego pisze, że ma 3 miesiące i wydaje mi się, że będzie większym psem. Na zdjęciach nie ma porównania, jak duży teraz jest. A co z tą rodziną, która dzwoniła w jego sprawie?

Posted

klaudiam napisał(a):

już zaktualizowałam że ma 4 miesiące, wątek powstał miesiąc temu i dlatego jeszcze pisało że ma 3 ;)
też jestem ciekawa czy rodzina jeszcze zadzwoniła czy ma szanse na jakiś dom?

Posted

:crazyeye::loveu::sweetCyb::thumbs::iloveyou::iloveyou:Domenku Farcikowo Rokusiowyyyyyy:multi:toc wy chciecie jeszcze cudenko serdunka wziac o matenko ziemiooooooooooooo:loveu::multi:ale z was ludeczkowei cudniiiiiiiiiiii:thumbs::modla::modla::modla:Rokuniooooo rosnie cudnie, zdrowenka kochani i wszelkiej dobrosci zyczymyyyy

Posted

diana79 napisał(a):
już zaktualizowałam że ma 4 miesiące, wątek powstał miesiąc temu i dlatego jeszcze pisało że ma 3 ;)
też jestem ciekawa czy rodzina jeszcze zadzwoniła czy ma szanse na jakiś dom?

No i nie wiem, jak duży będzie

Posted

:-(:-(:modla::modla::modla:kochany domku Klauduniowy i jeszcze takie bedne psie serce ...szuka domku ....jest po przejsciach , mial dommus ......ale znow go szuka , zobacz ochana , on cudny spokojny , tylko troszeke poskakac lubi , mial wczesniej zycie straszne ..... jemu trzeba domenku natychmiast:-(.................:-( http://www.dogomania.pl/threads/217941-Szczebrzeszyn-pomocy!-uratujmy-serce-psiaczka-bezimiennego! jego zdjateczko jets na pierwszej stronie ....ale juz pogojone na wszystko kochaniuniek , ciocia Dora1020 wie wiecej o psinuniu , kochani

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/219721-3-miesi%C4%99czny-z-ropnym-zapaleniem-sk%C3%B3ry-maluch-potrzebuje-pomocy
U AMIGI jest takie cudo- już bardzo śliczny, wesoły, żywy, chętny do zabawy- wiem, bo doświadczyłam na sobie:) na razie uczy się czystości, bo dopiero niedawno zaczął wychodzić na spacery. Franki ma coś z jelitkami- ale o to trzeba by zapytać AMIGĘ bo możliwe , ze to tylko przejściowe po lekach jakie brał na początku na skórę.

Posted

ja też się dość długo rozglądałam za drugim psem. to nie jest taka prosta decyzja i chciałoby sie trafić na 100%. u mnie sytuacja była może trudniejsza bo mój pies już był dobrze dojrzały i niestety niezbyt przyjazny i szukałam suczki, takiej gabarytami dopasowanej i żeby się zgodziły i jeszcze, żeby była spokojna i bardziej opanowana niż mój Skip. trochę tych kryteriów było i też nieco przebierałam, "wybrzydzałam" ale trafiłam super. tego też Tobie Kaludio życzę. jak mi jeszcze jakiś maluch wpadnie w oko - podrzucę :)

Posted

Hip,hip...hurrra:)
chociaz chcialabym,zeby te wszystkie malenstwa domy znalazly,sa takie sliczne
no,niestety u mnie tez sa jeszcze 2 sunie,chyba ok.3miesieczne.....podrzucone...